تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 96

نام تاپيک: پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در 2013

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی شما می گی اگه ناسا بفهمه یه طوفان خورشیدی قراره تو یه منطقه بیاد هیچ کاری نمی کنه؟بعد از اون فاجعه ملت نمی گن پس این ناسا چی کاره است و دولت رو محکوم ب همخفی کاری نمی کنن؟!ممکنه اگه واقعا کاری نشه کرد ناسا هم چیزی نگه.خب اگه نشه کاری کرد فقط اوضاع رو از کنترل خارج می کنه.ولی طوفان خورشیدی چیزی نیست که یه میلیون ادم رو بکشه.شهاب سنگ که نمی خواد بیاد.مگه اینکه شدتش اونقدر باشه که کلا جو رو نابود کنه اونوقت تقریبا کار کل زمین تمومه نه یه منطقه خاصی.اتفاقا این همه اخبار دروغ داره تو کل دنیا و همون آمریکا پخش میشه و کسی نمی تونه چیزی رو سانسور کنه.حالا ناسااگه کاری از دستش بر بیاد نمی تونه خبر بده تا حد اقل تخلیه عمومی صورت بگیره.به نظر من که این کار رو می کنه.چون عواقب بعد اون فاجعه برای دولت یا ناسا و ... به مراتب بیشتر خواهد بود.این اخبار هم تا تایید نشه به درد سازندا هاش می خوره که ملت رو سر کار گذاشتن.مگه سال 2000 یا 2012 یا ... از هیچ منبع علمی تایید شده؟نه.همش مزخرفات یه سری ادم تعطیله.البته خودمون هم دوست داریم این چیزا رو گنده کنیم.حالا تقویم مایا تو این تاریخ تموم میشه که بشه یا فلان پیشگو گفته تو این تاریخ دنیا تموم می شه.مگه هیچ کدومشون منبع علمی اراءه دادن؟پس یه دنیای علم ربطی نداره این قضایا.این چیزها فقط تو جهان سوم انقدر بزرگ می شن و راجع بهشون بحثهای جدی میشه و یه عده می زنن سر و کله هم می گن غرب ضد مهدویته و نمی دونم چی چی .به نظرم مشکل از خودمونه.وگر نه یه شهروند اروپایی یا امریکایی سطح اطلاعاتش اونقدر بالا هست که تشخیص بده اینها همش در حد حرفه.اگه هم سطح فکریش پایین باشه وقتی این حرفهای رو از رسانه هاش می شنوه همون رسانه می گه که این چیزها ثابت شده نیست.ولی واسه ما نمی گن که هیچ کلا موضوع رو به یه سمت دیگه می برن
    تو همه فيلما كه مربوط به همين فاجعه ها و .. هستش كاملا ديده ميشه كه ديگه كاري از دست علم برنمياد و همه دست ميبرن به دامن دين و خدا كه شما هم جزو اين افراد هستيد
    همچنين همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره اما شما (كلا نه تنها من و شما) حتي در حد يك احتمال هم بهش نگاه نميكنيد
    همين چن روز قبل ناساي خودمون پيش بيني ميكرد كه 8 ميليار سال ديگه دنيا نابود ميشه حالا انقد انگولكش كرد شد سه ساله ديگه

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

انتقادتون کاملا وارده!مباحث باید علمی باشه.نه شایعه های بی اساس
    راس ميگه ديگه به جاي خبرها مثلا بگيد اين طوفان و نميدونم فاجعه ها چگونه رخ ميده و از كجا شروع ميشه
    تابناك چه چرندي گفت به من چه آخه
    Last edited by Переклад не; 19-09-2010 at 09:15.

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

تو همه فيلما كه مربوط به همين فاجعه ها و .. هستش كاملا ديده ميشه كه ديگه كاري از دست علم برنمياد و همه دست ميبرن به دامن دين و خدا كه شما هم جزو اين افراد هستيد
    همچنين همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره اما شما (كلا نه تنها من و شما) حتي در حد يك احتمال هم بهش نگاه نميكنيد
    همين چن روز قبل ناساي خودمون پيش بيني ميكرد كه 8 ميليار سال ديگه دنيا نابود ميشه حالا انقد انگولكش كرد شد سه ساله ديگه

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

راس ميگه ديگه به جاي خبرها مثلا بگيد اين طوفان و نميدونم فاجعه ها چگونه رخ ميده و از كجا شروع ميشه
    تابناك چه چرندي گفت به من چه آخه
    این ازون حرفها بودا!تاثیر مزخرفات مطبوعات مثل اینکه به شما هم رسیده!حالا کی گفته امام زمان می خواد به امریکا حمله کنه!اگه امریکا بخواد همون ثانیه که امام زمان ظهور کنه کل اون کشور رو از صفحه زمین محو می کنه.دیگه ارتش نمی خواد که!
    تو پست قبلی هم گفتم زیاد به فیلم و ... تکیه نکنید.اینا فیلمه.البته منم قبول دارم و گفتم اگه یه فاجعه ای باشه که واقعا نشه کاری کرد خب هر کسی باشه ترجیح می ده هیچ خبری نده.شما حاضری بهت بگن یه ساعت دیگه قراره بترکی!من که نمی خوام.حالا زودتر خبر بدن که هیچ!ولی طوفان خورشیدی و سیل و زلزله و ... اگه در زمان خوب پبش بینی بشه مطمئن باشید خبر می دن.اون 8 میلیارد سال یا کم و بیش هم مربوط به تموم شدن انر÷ی خورشیده که ناسا خیلی وقته پیش بینی کرده.ربطی به این شایعه ها نداره.بعدش هم این برای بار 1000 ام!ناسا هیچ تاییده ای مبنی بر اینکه 2012 یا 13 یا ... چی می شه نداده.پس همه چی رو به این ناسای بدبخت ربط ندید!یه مشت تعطیل شایعه می کنن و به اسم ناسا و فیزیک و ... تموم می شه!
    Last edited by amin666; 19-09-2010 at 14:54.

4. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره
    این از موضوعات محبوب روزنامه های متوهم وطنیه. اون ها اگر وجود امام زمان رو قبول داشتن باور میکردن که نمیتونن در مقابلش مقاومت کنن و در جا مسلمان شیعه اثنی عشری میشدن. که نشدن. این ها دروغ پردازیه یک سری آدم با ایمان ضعیف که سعی میکنن با این دروغ ها ( خودشون هم باور میکنن) به خودشون قوت قلب بدن. بیگانه ها رو هم موجودات ترسناک آدم خواری معرفی میکنن که مرگ برشون واجبه و فقط ما آدم هستیم.
    هر ادعایی رو باور نفرمایید.

6. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان دوباره یه گروه میان تو تاپیک مذهبیش میکنن !

میبینم که بازم مذهبی شد
    بعضیا فکر میکنن فقط هر کس که امام زمان رو قبول داره باید درباره آینده حرف بزنه ، چون اون فقط آگاهه !
    بابا فکر میکنین چند درصد امام زمانو قبول دارن ! همه دنیا که شیعه نیستن !
    کاش یه کم فکر بعضیا باز تر بود !

8. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میبینم که بازم مذهبی شد
    بعضیا فکر میکنن فقط هر کس که امام زمان رو قبول داره باید درباره آینده حرف بزنه ، چون اون فقط آگاهه !
    شیعه که نباشن ولی موعود رو باید قبول داشته باشند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عجب !!!
    خوب شما نمیتونین کسی رو مجبور کنین اگه نه چی میشد !

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
    لطفا به خودتون رجوع كنيد
    آيا باور داريد كه ممكنه مثلا همين الان بميريد؟
    يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابوديزمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟
    اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
    حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
    شما چطور باور ميكنيد؟
    همچنين الكتروني وجود نداره كه توش بخواد ذره هم در حركت باشه
    پس همه ي اينارو در حد احتمال ميپنداريم!!!! نه اينكه بگم احتمالا وجود داره. ميگم احتمالا اين اسمش الكترونه
    اگه كسي باور قطعي به وجود ستاره اي در 4000000000000000000000000000 سال نوريه زمين رو داره بگه تا من ازش بخوام توضيح بده
    با تشكر از سخنگوي ناسا جناب امين 666
    به مواردي كه باورشون نداري اقلا در حد احتمال بهشون نگاه كن

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

میبینم که بازم مذهبی شد
    از اين استاد ارجمند تمنا داريم اون فكر بازشونو به اشتراك بذارن و آموخته هاشونو به ما انتقال فرمايند

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

شما بگي يا نگي كسايي هستن كه كارشون برمبناي احتمالات پيش ميره(مواردي كه باورش سخته و اثباتش سخت)

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
    لطفا به خودتون رجوع كنيد
    آيا باور داريد كه ممكنه مثلا همين الان بميريد؟
    يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابوديزمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟
    ما به اتفاقات دیگر که نه اثبات شده اند نه در حیطه دانش ما هستند کاری نداریم. در صورت رخ داد دنبال علت می گردیم.

فعلا سخن این است: با دانش فعلی در سال - اگر منبع کاملا صحت داشته باشد - 2013 یک توفان خورشیدی احتمال داره اینترنت خانه ما را قطع کند !!

اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
    حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
    شما چطور باور ميكنيد؟
    همچنين الكتروني وجود نداره كه توش بخواد ذره هم در حركت باشه
    پس همه ي اينارو در حد احتمال ميپنداريم!!!! نه اينكه بگم احتمالا وجود داره. ميگم احتمالا اين اسمش الكترونه
    اسمایلی سوپر تعجب !!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ما به اتفاقات دیگر که نه اثبات شده اند نه در حیطه دانش ما هستند کاری نداریم. در صورت رخ داد دنبال علت می گردیم.

فعلا سخن این است: با دانش فعلی در سال - اگر منبع کاملا صحت داشته باشد - 2013 یک توفان خورشیدی احتمال داره اینترنت خانه ما را قطع کند !!
    كار خوبي ميكنين
    شما بعده اينكه كره زمين نابود شد بگرد دنبال علت
    اسمایلی سوپر تعجب !!
    به جاي تعجب دنبال علت بوجود اومدن كهكشان راه شيري بگرديد لطفا

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از اين استاد ارجمند تمنا داريم اون فكر بازشونو به اشتراك بذارن و آموخته هاشونو به ما انتقال فرمايند
    عزیز دلم اولا من ادعای باز بودن فکرمو نکردم ! دوما ، بهتره فکره بازو همیشه به اشتراک نزاری

16. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •