تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 169

نام تاپيک: مشکل با مودم لینک سیس wag120n

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیزم مشکلت همینجاست باید چراغ DSL همیشه روشن باشه که نشون میده سرویست از مرکز وصل شده تو روشن کردن اولیه این مودم چراغ DSL یک لحظه روشن میشه و خاموش میشه و بعد حدود 30 40 ثانیه در صورت وصل بودن سرویست بطور ثابت روشن میمونه شما یک تماس با مرکزی که ازش سرویس گرفتی بگیر ببین سرویستو وصل کردن یا نه. که نشونش همین روشن بودن دائمی چراغ DSL هست بعد این بیا تنظیمات مودمتو انجام بده
    سلام
    بعد از اینکه firmware را آپدیت کردم چراغ dsl همیشه روشن .ولی چراغ اینترنت خاموش .الا ن مشکل جایگزینی آن فایل raspppoe با فایل سالمش ولی چون حفاظت شدست و جزء فایل های ویندوز ، اجازه نمیده.
    اگه کسی راه حل این را بلده کمک کنه
    مرسی.

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بعد از اینکه firmware را آپدیت کردم چراغ dsl همیشه روشن .ولی چراغ اینترنت خاموش .الا ن مشکل جایگزینی آن فایل raspppoe با فایل سالمش ولی چون حفاظت شدست و جزء فایل های ویندوز ، اجازه نمیده.
    اگه کسی راه حل این را بلده کمک کنه
    مرسی.

شما رو سیستمتون Virtual PC 2007 نصبه؟
    الان که سرچ میکردم دیدیم گزارش شده که Microsoft Virtual PC 2007 اگر رو ویندوز سون نصب بشه این مشکل پیش میاد و با Uninstall کردن اون مشکل حل شده.

جایگزینی فایل درایور هم برای بعضی ها مشکل رو حل کرده و برای بعضی ها بجای ارور 651 ارور 797 رو نمایش داده. پیشنهاد میکنم فعلا برای جایگزینی درایور دست نگه دارید.

این مشکل معمولا از طرف ویندوز شماست و نه مودم. برای اینکه مطمئن بشید لطفا تست زیر رو انجام بدید:
    وارد تنظیمات مودم بشید و مقدار Encapsulation رو از Bridge بر روی PPPoE قرار بدید. یه مقدار که صفحه رو بیاید پایین تر میبینید که یه قسمت Username و Password هم نمایش داده شده. اونجا یوزر و پسورد اینترنت خودتون رو وارد کنید و بر روی دکمه Save Setting کلیک کنید.
    چند ثانیه صبر کنید، باید چراغ اینترنتتون روشن بشه.
    اگر نشد وارد تب Status بشید و دکمه Connect رو بزنید تا بصورت دستی عمل کانکت انجام بشه.

لطفا نتیجه رو اعلام کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما رو سیستمتون Virtual PC 2007 نصبه؟
    الان که سرچ میکردم دیدیم گزارش شده که Microsoft Virtual PC 2007 اگر رو ویندوز سون نصب بشه این مشکل پیش میاد و با Uninstall کردن اون مشکل حل شده.

جایگزینی فایل درایور هم برای بعضی ها مشکل رو حل کرده و برای بعضی ها بجای ارور 651 ارور 797 رو نمایش داده. پیشنهاد میکنم فعلا برای جایگزینی درایور دست نگه دارید.

این مشکل معمولا از طرف ویندوز شماست و نه مودم. برای اینکه مطمئن بشید لطفا تست زیر رو انجام بدید:
    وارد تنظیمات مودم بشید و مقدار Encapsulation رو از Bridge بر روی PPPoE قرار بدید. یه مقدار که صفحه رو بیاید پایین تر میبینید که یه قسمت Username و Password هم نمایش داده شده. اونجا یوزر و پسورد اینترنت خودتون رو وارد کنید و بر روی دکمه Save Setting کلیک کنید.
    چند ثانیه صبر کنید، باید چراغ اینترنتتون روشن بشه.
    اگر نشد وارد تب Status بشید و دکمه Connect رو بزنید تا بصورت دستی عمل کانکت انجام بشه.

لطفا نتیجه رو اعلام کنید.
    سلام من بالاخره تونستم تو حالت bridge only متصل بشم ولی تو این حالت اولا هر چند مدت یک بار error میده که dns server جواب نمیده با این که ip dns را با توجه به برنامه معرفی شده تو سایت تنظیم کردم واین که الان فقط خودم متصلم و کامپیوتر های دیگه نمیتونن متصل بشن چه از طریق lan چه از طریق wireless . لطف کنید علت را بگید و این که اگه رو pppoe تنظیم بشه درست میشه یا نه .رو حالت pppoe هنوز error 651 را میده و نتونستم اون فایل را جایگزین کنم.

لطف کنید راهنمایی کنید
    آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم تازه دیروز یک مودم linksys wag 120 n خریدم .ولی موقع وصل شدن error 651 میده .
    لطف کنید منم راهنمایی کنید
    سلام من بالاخره تونستم تو حالت bridge only متصل بشم ولی تو این حالت اولا هر چند مدت یک بار error میده که dns server جواب نمیده با این که ip dns را با توجه به برنامه معرفی شده تو سایت تنظیم کردم واین که الان فقط خودم متصلم و کامپیوتر های دیگه نمیتونن متصل بشن چه از طریق lan چه از طریق wireless . لطف کنید علت را بگید و این که اگه رو pppoe تنظیم بشه درست میشه یا نه .رو حالت pppoe هنوز error 651 را میده و نتونستم اون فایل را جایگزین کنم.

لطف کنید راهنمایی کنید
    شما برای اینکه بتونید این dns server رو برای دیگر کاربرها داشته باشید این سرورها رو باید در تنظیمات مودم قرار بدید و تنظیمات در ipv4 رو پاک کنید:

Enable
    DHCP Server: Disable DHCP Relay DHCP Relay Server IP: . . . Starting IP Address: 192.168.1. Maximum Number of
    DHCP Users: Client Lease Time: minutes (0 means one day) Static DNS 1: . . . Static DNS 2: . . . Static DNS 3: . . . WINS: . . .
    اگر سرورها رو در اینجا وارد کنید مابقی یوزرها هم استفاده می کنن

شما pppoe معمولی بسازید و نه در حالت bridg

شما از گزینه ی RFC 2516 PPPOE استفاده کنید که فقط PPPOE هست

شما اگر از این گزینه استفاده کنید و یک کانکشن در ویندوز بسازید ارور میده و نمی تونید وصل بشید

بعبارت دیگه باید از یکی از این دو تا استفاده کنید

پیشنهاد من استفاده از مدل PPPOE هست

شما کانکشنی که ساختید رو یا پاک کنید یا از اون کانکت نشید
    Last edited by nikaan; 11-08-2010 at 21:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=nikaan;5266405]شما برای اینکه بتونید این dns server رو برای دیگر کاربرها داشته باشید این سرورها رو باید در تنظیمات مودم قرار بدید و تنظیمات در ipv4 رو پاک کنید:

Enable DHCP Server: Disable DHCP Relay DHCP Relay Server IP: . . . Starting IP Address: 192.168.1. Maximum Number of
    DHCP Users: Client Lease Time: minutes (0 means one day) Static DNS 1: . . . Static DNS 2: . . . Static DNS 3: . . . WINS: . . .
    اگر سرورها رو در اینجا وارد کنید مابقی یوزرها هم استفاده می کنن

شما pppoe معمولی بسازید و نه در حالت bridg

شما از گزینه ی RFC 2516 PPPOE استفاده کنید که فقط PPPOE هست

شما اگر از این گزینه استفاده کنید و یک کانکشن در ویندوز بسازید ارور میده و نمی تونید وصل بشید

بعبارت دیگه باید از یکی از این دو تا استفاده کنید

پیشنهاد من استفاده از مدل PPPOE هست

شما کانکشنی که ساختید رو یا پاک کنید یا از اون کانکت نشید

خیلی ممنون با روشی که گفتید جواب گرفتم.
    فقط من جای dns server را خالی گذاشتم .وقتی یک سرور اونجا می نویسم مدام time out میشه میگه dns server not responcing
    اینم اگه میدونید بگید چرا

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطف کنید راهنمایی کنید
    پس شما از همون اول اشتباه مودمتون رو کانفیگ کرده بودید. روش تلفیق داده های مورد استفاده ما برای استفاده از اینترنت PPPoE هست، ولی شما رو حالت RFC 2684 Bridged تنظیم کرده بودی. RFC 2684 مربوط میشه به پروتکل ATM. باید رو حالت Bridge خالی میذاشتی که وقتی کانکشن ADSL خودت رو تنظیم میکنی اتوماتیک این مورد توسط ویندوز معلوم بشه.

تنظیم DNS Server رو از نیکان کمک بگیر، الان مودم من WAG120N نیست و یادم نیست چه گزینه هایی داشت.

اگر Encapsulation رو در حالت Bridge Only تنظیم کنی، فقط یک نفر میتونه به اینترنت وصل شه، اون هم بواسطه کانکشنی که در ویندوز میسازه.
    اگر Encapsulation رو در حالت PPPoE (همون RFC 2516 PPPOE) قرار بدی، مودم شما بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و اینترنت رو شیر میکنه، اونوقت چراغ Internet شما روشن میشه و چون اینترنت Share شده هر کسی که به مودم شما کانکت کنه در واقع مستقیما به اینترنت هم وصل شده و میتونه از اینترنت استفاده کنه.
    پس برای اینکه همه سیستمها بتونن از اینترنت استفاده کنن باید Encapsulation رو د حالت RFC 2516 PPPOE قرار بدی و یوزر پسورد خودت رو تنظیم کنی.

یادآوری نکنم، حتما پسورد رو برای شبکه وای فای مودم خودت تنظیم کن. اگر اینکارو نکنی هر کسی که کارت وایرلس داشته باشه میتونه به مودمت متصل بشه و مفت و مجانی از اینترنتت استفاده کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    پس شما از همون اول اشتباه مودمتون رو کانفیگ کرده بودید. روش تلفیق داده های مورد استفاده ما برای استفاده از اینترنت PPPoE هست، ولی شما رو حالت RFC 2684 Bridged تنظیم کرده بودی. RFC 2684 مربوط میشه به پروتکل ATM. باید رو حالت Bridge خالی میذاشتی که وقتی کانکشن ADSL خودت رو تنظیم میکنی اتوماتیک این مورد توسط ویندوز معلوم بشه.

تنظیم DNS Server رو از نیکان کمک بگیر، الان مودم من WAG120N نیست و یادم نیست چه گزینه هایی داشت.

اگر Encapsulation رو در حالت Bridge Only تنظیم کنی، فقط یک نفر میتونه به اینترنت وصل شه، اون هم بواسطه کانکشنی که در ویندوز میسازه.
    اگر Encapsulation رو در حالت PPPoE (همون RFC 2516 PPPOE) قرار بدی، مودم شما بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و اینترنت رو شیر میکنه، اونوقت چراغ Internet شما روشن میشه و چون اینترنت Share شده هر کسی که به مودم شما کانکت کنه در واقع مستقیما به اینترنت هم وصل شده و میتونه از اینترنت استفاده کنه.
    پس برای اینکه همه سیستمها بتونن از اینترنت استفاده کنن باید Encapsulation رو د حالت RFC 2516 PPPOE قرار بدی و یوزر پسورد خودت رو تنظیم کنی.

یادآوری نکنم، حتما پسورد رو برای شبکه وای فای مودم خودت تنظیم کن. اگر اینکارو نکنی هر کسی که کارت وایرلس داشته باشه میتونه به مودمت متصل بشه و مفت و مجانی از اینترنتت استفاده کنه.

سلام

من الان با یک pc دیگه می خوام از طریق wireless متصل بشم میگه تنظیمات وایرلس درست نیست یا وقتی کانکت میشه هیچ اطلاعاتی نمیتونه دریافت کنه و مثل حالتی که اتصال برقرار نیست صفحه connect to را میاره و اونجا اگه کنسل کنم offline کار میکنه .

تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=XSS;5266649]سلام

یادآوری نکنم، حتما پسورد رو برای شبکه وای فای مودم خودت تنظیم کن. اگر اینکارو نکنی هر کسی که کارت وایرلس داشته باشه میتونه به مودمت متصل بشه و مفت و مجانی از اینترنتت استفاده کنه.[/QUO

سلام

من وقتی میخوام با یک pc یا لپتاپ دگه به اینترنت متصل بشم تو کامپیوتر میزبان network access را فعال نشون میده ولی هیچ سایتی نمیره یا فایلی دانلود نمی کنه فکر می کنید علت چیه

مرسی از جواباتون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من الان با یک pc دیگه می خوام از طریق wireless متصل بشم میگه تنظیمات وایرلس درست نیست یا وقتی کانکت میشه هیچ اطلاعاتی نمیتونه دریافت کنه و مثل حالتی که اتصال برقرار نیست صفحه connect to را میاره و اونجا اگه کنسل کنم offline کار میکنه .

تشکر.

ممکنه کامپیوتر شما IP از DHCP Server نگرفته باشه که این بخاطر اینه که سرویس DHCP تو ویندوز شما غیر فعاله.
    رو کانکشن وایرلستون وقتی که کانکت کردید کلیک کنید و رو دکمه Diagnose کلیک کنید. خودش مشکل رو پیدا میکنه و از شما برای حل کردن مشکل تایید میخواد.
    بهش جواب مثبت بدید تا مشکل رو ویندوزتون حل بشه.
    Last edited by XSS; 13-08-2010 at 14:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام میخاستم ببینم آقای نیکان چی کار کردند بالاخره؟ من هم همین مشکل را دارم مودم بیخودی از اینترنت قطع میشه دادم به گارانتی میگه کار میکنه هیچ مشکلی نداره (راست هم میگه این مدل ها همین جورین ممکنه کار بکنه ممکنه نکنه برای یکی ،تو اینترنت خوندم خیلی کم این مشکل پیش میاد ولی هیچ کس نتونسته برطرف کنه ) الان موندم چی کار کنم چون میگن یک مدل دیگه هم نمیدیم ماله من هم گارانتی ساخت سیستم هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •