سهمیه ها خوبه, فقط اگه یکم وقتشو بیشتر کنن بهتر میشه
ولی از شوخی گذشته, به نظر من تو آسیا همون کره و ژاپون و یکم استرالیا لیاقت جام جهانی
رو دارن, اگه از آسیا یه سهمیه کم کنن و به امریکای لاتین بدن بهتره.
سهمیه ها خوبه, فقط اگه یکم وقتشو بیشتر کنن بهتر میشه
ولی از شوخی گذشته, به نظر من تو آسیا همون کره و ژاپون و یکم استرالیا لیاقت جام جهانی
رو دارن, اگه از آسیا یه سهمیه کم کنن و به امریکای لاتین بدن بهتره.
به نظر من باید سهمیه بندی رو بردارن چون گاهی آدم یادش میره کارتش رو ببره پمپ بنزین
--------------------------------------------
کلا باید سهمیه بندی برداشته بشه. تمام تیمهای جهان بصورت یکنواخت در 31 گروه 6 تیمی ( بعضی گروه ها 7 تیمی ) در دور مقدماتی بازیهاشون رو بصورت رفت و برگشت انجام بدن و قهرمان هر گروه بعلاوه تیم میزبان دور نهایی جام جهانی رو برگزار کنند.
------------------------------------------------------------------------
به جان خودم ایده ام مشتیه ها ! یه کم روش فکر کنید.
فکر کنم سهمیه اروپا نسبت به قاره های دیگه خیلی بیشتره
آسیا کمه
شما تا حالا کجا بودی؟ : دی
اینجوری که فقط اروپا و آمریکای لاتین میان! دیگه جام جهانی نمیشه![]()
مگه جام جهانی جای شایسته ها نیست؟
به نظرم بهتره جام جهانی و لیگ کشورها رو هر دو سال یک بار برگزار کنن!
یعنی بازیکن یک سال در خدمت تیم ملی باشه یک سال در خدمت باشگاه!!
نحوه برگزاری مسابقات جام جهانی هم دقیقا مثل لیگ باشه یعنی دو بازی رفت و برگشت سری آ و ب و ...!!!
لذت جام جهانی همین انتظارش هست !
2 سال یه بار باشه اهمیتش میاد پایین !
بعدشم یه تیم کلی زحمت کشیده جام رو برده فقط برای دو سال ؟
دوستان چه ایده هایی دارند اگه فیفا میدونست حتما رو هوا میزدشون
ولی به نظر من باید از سهمیه افریقا و اروپا کم بشه وبه امریکای جنوبی و یه نیم هم به اسیا اضافه بشه که اسیا بشه 5 سهمیه کامل 4/5 سهمیه خیلی ستمه
این سیستمها و برنامه های برگزاری فوتبال یک روش قدیمی و متعلق به 70 سال پیش هست
با توجه به پیشرفهای جهان بهتره فوتبال هم پیشرفت کنه
در ضمن چه ربطی به لذت داره ؟!
اگه طولانی تر شدن برگزاری مسابقات باعث افزایش لذت میشه پس هر 10 سال یک بار برگزارش کنن که لذتش خیلی زیاد بشه!
شما اصلا منظور منو متوجه نشدید این سیستم برگزاری مسابقات فوتبال سه ایراد داره
1-بازیکنان بعد از لیگهای فشرده اون توانایی رو ندارن که در جام جهانی خوب بازی کنن
2- به دلیل نحوه برگزاری مسابقات نتایج نهایی ممکنه خیلی عادلانه نباشه چرا که همه تیمها با هم بازی نمیکنن و چه بسا تیمی که شایستگی مقامهای بالا را داشته باشه با یک اشتباه داوری و یا برخورد به یک تیم قوی خیلی زود مسابقات رو ترک کنه
3- در حال حاضر به دلیل برگزاری هر ساله رقابتهای باشگاهی و هر چهار سال یک بار جام جهانی بازیکنان بزرگ ترجیح میدن در باشگاههایشان خوب بازی کنن تا در جام جهانی
آخه مشکل اینجاست که هر 4 سال یک بار هم یورو داریم. یعنی بین یورو و جام جهانی فقط 2 سال فاصله هست. اون طوری رسمآ یورو و جام جهانی می افتن روی هم ! یورو هم که به نظر بعضی ها فرق زیادی با جام جهانی نداره ! فقط برزیل و آرژانتین توش نیستن وگرنه تیمهای چرت و پرت آسیایی و آفریقایی و آمریکای شمالی واردش نمیشن و به جاش یه فوتبال اروپایی باکیفیت رو میبینیم !این سیستمها و برنامه های برگزاری فوتبال یک روش قدیمی و متعلق به 70 سال پیش هست
با توجه به پیشرفهای جهان بهتره فوتبال هم پیشرفت کنه
در ضمن چه ربطی به لذت داره ؟!
اگه طولانی تر شدن برگزاری مسابقات باعث افزایش لذت میشه پس هر 10 سال یک بار برگزارش کنن که لذتش خیلی زیاد بشه!
شما اصلا منظور منو متوجه نشدید این سیستم برگزاری مسابقات فوتبال سه ایراد داره
1-بازیکنان بعد از لیگهای فشرده اون توانایی رو ندارن که در جام جهانی خوب بازی کنن
2- به دلیل نحوه برگزاری مسابقات نتایج نهایی ممکنه خیلی عادلانه نباشه چرا که همه تیمها با هم بازی نمیکنن و چه بسا تیمی که شایستگی مقامهای بالا را داشته باشه با یک اشتباه داوری و یا برخورد به یک تیم قوی خیلی زود مسابقات رو ترک کنه
3- در حال حاضر به دلیل برگزاری هر ساله رقابتهای باشگاهی و هر چهار سال یک بار جام جهانی بازیکنان بزرگ ترجیح میدن در باشگاههایشان خوب بازی کنن تا در جام جهانی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)