من توی همون پست اولم گفتم که آنتن به انتن ممکنه سرعت دریافت فرق داشته باشه
الان گوشی خودم از دو آنتن استفاده میکنه ، یکیش خوبه ، اون یکی زیاد خوب نیست
فاصله هاشون هم تقریبا یکیه
از کجا میدونی؟راستی بسته 24 ساعتی محدودیت 1 گیگابایت داره
من توی همون پست اولم گفتم که آنتن به انتن ممکنه سرعت دریافت فرق داشته باشه
الان گوشی خودم از دو آنتن استفاده میکنه ، یکیش خوبه ، اون یکی زیاد خوب نیست
فاصله هاشون هم تقریبا یکیه
از کجا میدونی؟راستی بسته 24 ساعتی محدودیت 1 گیگابایت داره
از گوگل هم پینگ گرفتم 392ms ...چطوره خوبه یا بد؟راستی کینگ جان گوشی e251 فکر میکنم edge ساپورت نمیکنه....گوشی های نوکیا خیلی قوی هستند تو این زمینه
کینگ جان ، من امتحان کردم
با بلوتوث خوبی که داره اینه که میتونی گوشی هر جا که درصد سیگنال بالاتره بذاری ، مثل مورد کابل توی محدودیت نیستی
الان گوشی من جایی هست که سیگنال 60 درصد و حداکثر سرعت 10 12 کیلوبایت رسید
گوشی سامسونگ در دسترس ندارم که باهاش امتحان کنم ، اگه داشتم برات کامل توضیح میدادم
ولی در حالت کلی میگم:
من درایور بلوتوث و برنامه جانبیشو نصب کردم (احتیاجی به درایور خود گوشی نیست)
وقتی تموم شد ، آیکون مربوط به بلوتوث اون پایین ظاهر میشه ، روش راست کلیک میکنی ، مطابق عکس:
روی find devices که کلیک کنی ، کل وسایلی که توی اون ناحیه بلوتوثشون روشنه رو نشون میده:
گوشیت رو انتخاب میکنی و روی connect که کلیک میکنی ، درایور مربوط به "بلوتوث مودم" نصب میشه و بعدش باید یه کد دلخواه رو توی سیستم وارد کنی و ok کنی و بعدش همون کد رو توی گوشی وارد کنی تا به هم متصل بشن و احتمالا یه کانکشن ساخته میشه:
شماره #98* رو وارد میکنی و کانکت میشی و تمام!
بلوتوثی هم که من دارم از نوع Widcomm هست
اون سرعت اتصال هم با راست کلیک روی کانکشن قابل تغییره و تا 921600 bps بالا میره که اصلا مهم نیست!
توی اتصال با بلوتوث ، احتمال قطع شدن بالاست
وصل شدن با کابل هم به این صورت هست که درایورهای مربوط به کابل رو نصب میکنی و گوشی رو وصل میکنی و وقتی که میخوای کانکشن دیال آپ بسازی ، باید موقع انتخاب مودم ، پورت مربوط به گوشی رو انتخاب کنی
اینم توضیح تقریبا کامل!
ساپورت میکنه ، e250 ساپورت نمی کنه
Last edited by Mahdi.p30; 22-06-2010 at 18:48.
دوستان این بسته های افزایشی gprs ایرانسل تموم شده؟ چرا هرچی #3*1*7*3*140* میزنم چرت و پرت جواب میده؟
اگه منظورت بسته های نامحدوده که کدش این نیست
اگه منظورت اون بسته های 5 مگ و ... هست که فکر نمی کنم دیگه توی جشنواره تابستان موجود باشن!
دوستان کسانی که از Gprs همراه آخر استفاده کردن . منظور از بسته ی 24 ساعته همون یک شبانه روز هست دیگه ؟
یعنی اگه 8 صبح فعال کنی تا 8 صبح فردا میتونی بدون محدودیت حجمی کار کنی , درسته ؟
قسمتی در سایت قرار داده برای چک کردن باقی مانده و وضعیت ؟
خیلی خوبه.
![]()
تو چند تا فروم از چندین نفر شنیدم که محدودیت داره حتی تو این فروم هم دیدم حالا دیگه مطمعن نیستم که راسته یا دروغه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی تو منطقشون بالای 15 دانلود میکنه بد نیست بگیره ولی زیر 10 اصلا فایده نداره.![]()
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)