-فكر ميكنم Rs30 نزديك 650 شده الاه و يك پلير هيه روش هست
-در مورد پيشنهاد توصيه ميكنم اين تاپيك رو مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-فكر ميكنم Rs30 نزديك 650 شده الاه و يك پلير هيه روش هست
-در مورد پيشنهاد توصيه ميكنم اين تاپيك رو مطالعه كنيد :
سلاممن می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :
- sony dav dz151
- JVC ux-lps
- Philips mcd 183
- Sumsung dg53
از بین این 4 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید
سلاممن می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :
- sony dav dz151
- JVC ux-lps
- Philips mcd 183
- Sumsung dg53
از بین این 4 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید (همراه با قیمت)
ابی جون خوبی عزیز
تا حدودای 200 خورده ای بهترینش چی گیر میاد برای w550 مال داییم هستش به من سپرده یه چیز توپی براش بگیرم
خلاصه رو سفیدم کن![]()
-اينجا مطرح كنيد بزرگوار:
-ادريس جان فكر ميكنم توي همون تاپيك رايان عزيز بهتر ميتونه كمكت كنه
قیمتشون چی ؟
اگه لطف کنید ممنون می شم
مرسی
دوستان قیمت این LED سامسونگ چند هستش ؟!
Samsung LED 40C6960
ممنون ...
samsung LED 32 C5550 چنده دوستان
ممنون پیشاپیش![]()
قیمت 3578W فیلیپس رو می خوام و آیا الان موجود هست ؟ جای مطمئن سراغ دارین که اینترنتی بفروشن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)