خدای گرافیکه![]()
تعجبم که شما mw رو بازی نکردید آخه آخره بازیهممنونم از این 3 تا دوست عزیزم.
جدا mostwanted از همشون بهتره؟؟!! سبک underground رو ادامه داده؟؟
جالبه چون من فقط اسم کربن رو شنیده بودم.
واقعا ممنونم خوشحال شدم!! پس باید برم دنبال همون most wanted دیگه؟
به نظر من ea تو بازیه prostreet خیلی خوب کار کرده بود مخصوصا گرافیکش تنها چیز بدی که داشت موزیکای بازیش بودپس پرواستریت رو ندیدی چه افتضاحی بود
یادمه اولا که گرفته بودم اصلا نمی تونستم بازی کنم .......بی خود سخت بود...
همه ی بازیا از اول که شروع میکنی یکم آسونه.....بعد رفته رفته سخت میشه
ولی پرواستریت از همون اول سخت و مسخره بود
خلاصه خودمونو گول میزدیم که بابا این نیدفوراسپیده ....و از این حرفا.......
وگرنه بازی جالبی بود
به نظر من high stakes از پرو استریت هم بیخود تر بود
کلا مزخرف ترینشون همونه
و Porshe unleashed یه شاهکار بینظیر در زمان خودش بود در واقع استارت موفقیت سری NFS بود
البته کم باگ هم نبودا
من فقط با ادیت ماشینش حال کردمبه نظر من ea تو بازیه prostreet خیلی خوب کار کرده بود مخصوصا گرافیکش تنها چیز بدی که داشت موزیکای بازیش بود
وگرنه بازی جالبی بود
اصلا EA باید یه بازی بزنه اسمشم بزاره NFS Tuning توشم یه آیتم بزاره که ماشینا از جهت تیونینگشون با هم رقابت کنن یعنی ماشینو تا ته بشه دستکاری کرد حتی بشه تا حدی کیتایه بدنرم طراحی کرد و بعدم تو رقابت به زیباترین ماشیم جایزه بدن(میشه تو آنلاین شبیه سازیش کرد) تازه میشه هر کس یه نفر تعریف بشه و بتونه از ماشین پیاده بشه و تو جشن هایه شبانه(همونا که تو فیلم های سریع آتشین قبل از مسابقه هست) پز ماشینشو بده باور کنین یکی از دلایلی که NFS برا من یکی بی مزه شده همین از open world در اومدنشه بابا اینهمه جون میکنیم قیایه ماشینو توپ میکنیم هیچ جا نمیتونیم پزشو بدیم (باز قبلا تو خیابونا گز میکردیم یه کورس میزاشتیم دماغ طرف رو به خاک میمالیدیم چه حالی میداد)دلم تنگ شده باسه UG2 کسی میدونه از کجا میشه گیرش آورد؟
Last edited by Hamid..God; 28-06-2010 at 00:01.
nfs هم شده گاز بده برو جلو..........................
اتفاقا اگه nfs مي خواد حرفي برا گفتن داشته باشه بايد بزنه تو خط آركيد....nfs هم شده گاز بده برو جلو..........................
تو شبيه ساز نمي تونه حرفي جلوي FORZA يا GT داشته باشه.... اين Criterion هم خوراكش اين سبكي هست!
اصلا NFS نبایدم شبیه ساز بشه
MW خوب بود دیگه هم تیونینگ داشت هم اوپن ورلد بود هم داستان خفنی داشت
کربن هم بد نبود داستانش مزخرف بود ولی باز می شد بازی کردش
ولی با پرو استریت گند زد هر چند که موتور پرافیکی قوی داشت و داستان قابل قبولی داشت ولی شبیه ساز شده بود
بد تر از همه shift هست که دیگه داستانم نداره
البته مال من RIP هست ولی بازم فکر نمی کنم داستان داشته باشه
در هر صورت که خراب کرده.................!اتفاقا اگه nfs مي خواد حرفي برا گفتن داشته باشه بايد بزنه تو خط آركيد....
تو شبيه ساز نمي تونه حرفي جلوي FORZA يا GT داشته باشه.... اين Criterion هم خوراكش اين سبكي هست!
اتفاقا موزیکش حرف نداشت مخصوصا موقعی که ماشینو اسپرت میکردی گرافیکش توپ بود (در اون زمان خودش) فقط مزخرفترن NFS undercover بود که گرافیکو نمیدونم سازندش چه جوری درست کرده بود
Last edited by BMW.M3_E46; 28-06-2010 at 12:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)