تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 66 از 66

نام تاپيک: نیرو و توان کم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بلاخره ما نفهميدم بزنيم يا نزنينم؟
    من رشته پزشکی درس نخوندم ولی به نظر من:
    این که شما می فرمائید تریاک یا سیگار نیست که بگیم آقا این ها مضراتش هست و شما نباید مصرف کنی.
    طرف هم سراغش نمیره و مصرف نمیکنه.
    این مسئله در خود انسان و جسم ما هست.
    مسئله ای نیست که از خارج از جسم ما اومده باشه.
    درون ما نهفته هست و یک نیرو و حس هست.
    این طور نیست که بگیم آقا نزن و انجام نده اون هم بخواد و نتونه.
    شما به طرف بگو آقا اگر انجام دادی ماه دیگر فوت میکنی.
    از این بدتر/
    ولی طرف 1 هفته نه 2 هفته نه 3 هفته بعد سراغش میره.
    تو ون مدت هم از لحاظ روانی ببین چه به سرش میاد.

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

استمنا در این حد یعنی هفته ای 3 بار عادی هست.و همینطور اگر همیشه احساس عطش جنسی دارید هم عادی هست.

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فكر ميكنم اين نظر شخصي شما باشه نه نظر علمي وحرفه اي شما
    مسائل رواني مذكور تنهادر صورتي بروز ميكنه كه شخص اين احساسات منفي رو به خودش تلقين كنه و ضمير ناخوداگاه هم فقط تحت تاثير واقعيتها نيست بلكه خرافات هم روي ان تاثير گذار است پس چنين روندي در همه اتفاق نمي افته بلكه در اشخاص خاصي كه تفكري خاص دارن . اتفاق افتاده نوجواني بخاطر احساس گناه ناشي از اين عمل وتلقينهاي منفي دست به خودكشي زده حالا نميشه موضوع رو تعميم داد كه هركس چنين كند پس خودكشي هم ميكنه
    ببنید دوست عزیز آیا شما در مورد ارتباط عمیقی که در طی یک رابطه جن سی صحیح ایجاد میشه نظر دیگری دارید ؟
    آیا شما قبول دارید که این رابطه یک احساس عمیق و بسیار فرا تر از یک ارضاء جن سی به تنهایی می باشد و نمی توان تمام ابعاد آن را حتی بیان کرد ؟
    و کلا آیا شما نوع احساسی که به فرد دست می دهد را با یک ارضاء جن سی به تنهایی می توانید مقایسه کنید ؟

در مورد تلقین هم باید بگم که حرف شما درسته ولی همین تلقینات و تفکرات هست که ایجاد بیماری روحی می کنه .
    هر کسی هم با توجه به فرهنگ و محیطی که رشد کرده تفکرات و اعتقادات خاص خودش را دارد که با زندگی وی آمیخته است که اگر بسیار غیر علمی باشه بنام خرافات می باشد ولی همه تفکرات فرهنگی خرافات نیستند .
    به عنوان مثال شما می توانید بگید که یک فرد افسرده هم به خودش تلقین می کنه و اگر تلقین نکنه و ناراحتی ها را اهمیت ندهد افسردگی وی خوب می شود . این از نظر تئوری درسته ولی آیا می توان بیماران افسرده اینچنین درمان کرد ؟
    در هر صورت بنده به تاثیرات بسیار مثبت یک ارتباط صحیح بین دو جنس اعتقاد دارم و نبود هر یک از اجزا این ارتباط را نقص می دانم بنابر این ذکر کردم که ارضاء از طریق اس تم نا قطعا مانند ارضاء از طریق یک رابطه صحیح نیست .

6. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته من چون صاحب نظر نيستم اظهار نظر شخصي هم نميكنم شما دو رفتار جن سي نرمال رو باهم مقايسه ميكنيد و يكي رو كاملتر ميدونيد كسي منكر اون نيست ولي انچه در خلاصه روانپزشكي كاپلان -سادوك امده اينه كه" خود... فعاليتي نرمال است و فقط وقتي تنها فعاليت جن سي مورد علاقه يا عمل بوده يا چنان به افراط صورت بگيرد كه حكايت از وجود يك جبر وسواسي بنمايد و يا وقتي مستمرا به رابطه جن سي با همه ترجيح داده شود غير عادي تلقي ميشود"
    فرمايش شما درمورد كساني صدق ميكنه كه با وجود دسترسي به پارتنر. مستر ... رو ترجيح ميدن نه اكثريت جوانها كه دسترسي به پارتنري ندارن و چاره اي به جز يك رفتار طبيعي جانشين ندارن حالا چون اين رفتار در جامعه ما اميخته به خرافاته من كه نميتونم واقعيت هاي علمي رو ناديده بگيرم و مثل بعضي از روان درمانگران كه به "روانشناسي ايراني" معتقد هستن مطالب شبه علمي ببافم
    با تشكر از توجه شما

8. 5 کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خسته نباشید
    من چند سالی بود ورزش را کنار گذاشته بودم
    الان رفتم بدنسازی.
    از لحاظ هیکلی خوب هستم و لاغر نیستم و یکمی هم اضافه ورزن هم دارم.
    نسبت به هیکل و قد و .. اینها جونی ندارم.
    و سریع در تمرینات خسته میشم و به قول معروف جون ندارم نیست به هیکل.
    چه غذاهایی و کارهایی پیشنهاد میشه تا قدرت بدن را بالا ببرم
    بنیه ام کمه.
    با تشکر
    درود
    حتما یک آزمایش خون انجام بده
    ممکن هست کم خون باشی.

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

هر چيزي بر خلاف طبيعت باشه محكوم به نابوديه شما كدوم حيون رو ديدن كه خود----- كنه؟
    اونا با اونكه حيوان هستن و قوه درك و شعور ندارن اون كارو نميكنن اما ما آدما كه اشرف مخلوقات هستيم چرا؟
    به نظر من يه رابطه ج ن س ي سالم فقط تشكيل شده از يك مرد و زن هست و جز اين عوارض زيادي داره
    خوب چرا وقتی این پست رو دادی 2 دقیقه فکر نکردی ببینی اصلا جوون ها برای چی خودارضایی میکنن؟
    چون نمیتونن ((حالا به هر دلیلی)) با جنس مخالفشون در سن حدود 15 سالگی در پسر ها و سن حدود 9 سالگی در دختر ها س ک س داشته باشن به خاطر همین برای اینکه یه جوری اون میل ذاتیشون رو ارضا کنن مجبور میشن ((به خاطر همین هست که میگن 90% پسر ها تجربه حداقل یک بار خودارضایی رو داشتن))
    نظر شخصی من: منم مثل بقیه اینو تجربه کردم ولی باور کنید یا نه هیچ عوارض خاصی نداشته فقط خستگی کوتاه مدت هست که با یه خواب 1 ساعته حل میشه
    کلا در هر هفته 3 بار به نظر من مشکلی نیست

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •