در مورد سوال قبلیت به من مربوطی نیست
برادر یوزرت اصفهانی هست یه سایت از شهر خودتون میزارمبفرما اینم آموزش ساختن شعله روی شمع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال قبلیت به من مربوطی نیست
برادر یوزرت اصفهانی هست یه سایت از شهر خودتون میزارمبفرما اینم آموزش ساختن شعله روی شمع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فراوان از شما دوست گرامی
نظر شما دوست گرامی و سایر بازدید کنندگان در مورد مایا چه طوره؟
من که خودم خیلی ازش خوشم اومده(از تصویر هایی که با اون ساخته شده) اما به اندازه مکس اونو بلد نیستم(صفر صفر)
حالا خوبه برم یاد بگیرم با سی دی های english؟
__________________________________________________ __________________________________
خوب حالا بریم سر مبحث مکس
چه طور میشه یه شعله ای رو که ایجاد کرده ایم حرکت کنه
مایا متریال ادیتور داره
وی ری هم داره
شما صدرصد اصفهانی هستی
ضمآ نه مایا می خوای کار کنی نه مکس ؟مگه نه -
پستای هم که می دی سرکاری
نه خیر برعکس
اتفاقا میگم من فامیلیم اصفهانی هست خودم گفتم توی قم هستم
در مورد دومی باید بگم من می خوام مایا و مکس رو کار کنم مکس رو تا حدود متوسط بلدم (سوالات هم بالا هست)اما مایا هیچی ازش سر در نمیارم و هدف من اینه که هر دوشو بلد باشم
نمی دونم منظوری از سرکاری بودن چیه بیکار نیستم که هر روز صبح و شب بیام سوال بپرسم این دو تا تاپیک که من اونجا میرم رو مگه ندیدی(البته اگه مشکلی هست دیگه نمیام)
__________________________________________________ ______________________________
ای اقا بیخیال مایا و مکس
من از توی این بسته تاتورز اون زیبراش رو نصب کردم عجیب عالیه مخصوصا موقعی که وارد مکسش کردم دیگه حرف نداره این همه بشینیم تا ادم بسازیم و آخر هم یه طرفش کج و مج بشه اما این خیلی خوبه البته من فقط از روی اون مدل های اولیش سیو گرفتم
_________
و در پایان باید بگویم که این پست ها سرکاری نیست نترسید جواب بدید
اونوقت اگه من بخوام با مایا 2010کار کنم تفاوتی با 2008یا2009نداره؟
با تشکر فراوان از نظرات ارزشمند شما عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)