بدون شک و با اختلاف فاحش نسبت به بقیه عادل قرار داره واقعا حال میده موقع گزارش واسه همین بازی های فینال رو عادل گزارش میکنه همشبعد از عادل مزدک بدک نیست اما بقیه باید برن بوق بزنن
جدیدا هم که 2-3 نفر جدید اوردن کلا حال ادمو میگیرن
![]()
بدون شک و با اختلاف فاحش نسبت به بقیه عادل قرار داره واقعا حال میده موقع گزارش واسه همین بازی های فینال رو عادل گزارش میکنه همشبعد از عادل مزدک بدک نیست اما بقیه باید برن بوق بزنن
جدیدا هم که 2-3 نفر جدید اوردن کلا حال ادمو میگیرن
![]()
دوستان یکی مشخص کنه بازی روغن کاری شده یعنی چی ؟؟؟ این جناب هم یه رگه هایی از خیابانی رو داره ... خونسردیش منو کشته ... بازیکن گل میزنه دو ساعت بعد صداش در میاد ...
این تاپیک نظر سنجی رو من درس کردم حالا با یه تاپیک دیگه ادغام شده و نظر سنجی من اومده اینجا!
این خلاف حقوق بشره![]()
سلام
خب شما نباید تاپیک تکراری ایجاد میکردین
داداش لاقل یه اجازه ای یه چیزی والّا از شما بعیده!
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
لاقل اون بدبخت علیفرم میذاشتی!![]()
بي شك فردوسي پور
البته ميرزايي هم خوب گزارش ميكنه.
اول فردوسی پور بعد مزدک
خیابانی افتضاحه
هر چند بازم به فردوسی پور رای دادم ، امــا دیگه میرزایی یه رقیب قدر براشه.تو این چند سال نقصاش رو برطرف کرده و همچنان در حال پیشرفته.مـــزدک میرزایی در یک ویـــژگی از همه ی گزارشگرای ایــرانی سرتره و اونهم کنــایه ها و تیــکه هایی هست که بعضــا بین گزارشش میگه و البته این کارو بجـــا و خوب انجام میــده.
شما که میتونین تغییرش بدین جناب سرهنگ علی فرد رو هم اضافه میگردین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)