درسته که روی دکمه ی تشکر کلیک کردم و از حسین جان برای مطالب مفیدش تشکر کردم
ولی این تشکر واقعا کمه و باید بهش بگم که اگه تو p30world نبود واقعا این تاپیک ارزش خوندن بدون حسین جان رو نداشت.
درسته که روی دکمه ی تشکر کلیک کردم و از حسین جان برای مطالب مفیدش تشکر کردم
ولی این تشکر واقعا کمه و باید بهش بگم که اگه تو p30world نبود واقعا این تاپیک ارزش خوندن بدون حسین جان رو نداشت.
سلام حسین جان!فکر کنم از همون پسره که توی فیفا 7 استفاده میکردن برای شبیه سازی حرکات بعضی از بازیکنا الانم از همون استفاده کنن اسمش چی بود ؟ معروفه پسره واقعا هم خیلی قشنگ شبیه سازی حرکت میکنه .
توی E3 معلوم میشه میخوان چیکار کنم اما من فکر میکنم نسخه PC امسال فیفا یک چیزی بین نسخه کنسولی و کارنت باشه .
من یه بار با خودم فکر میکردم که شاید اینا به این خاطر نسخه PC رو نکست نمیزنن که کسی نتونه برای آنلاین بازی کردن تقلب کنه و قدرت بازیکنا رو زیاد کنه آخه همونطوریکه همه میدونیم توی نسخه کنسولی قدرت بازیکنا رو میشه کم کرد اما زیاد نمیشه کرد و هنوز کسی پیدا نشده که بتونه دیتا بیس نسخه کنسولی رو دستکاری کنه . از طرفی اینا سر جریان آنلاین با ماکروسافت و سونی زد و بندهایی دارن یا مثلا ممکنه با اون شرکتی که لایو ایکس باکس دستشه برنامه هایی دارن . نمیدونم والا اما هر چی که هست مساله مالیه در این شکی نیست چون تمام شرکتها اعم از بازی سازی گرفته تا ... پشم بافی همه فقط برای سود کردن ایجاد میشن .
خوب این کونامی بی شعور یک نفر مثل این بابا را پیدا کنه دیگه ما چه غمی داریم!
من فکر کنم نسخه PC چیز خوبی بشه.......بعد حسین جان این را بدون که تنها دلیلی که بازی برای PC به صورت نکست نمیشه یعنی تا حالا نشده فقط دلیلش دزدی بوده ه روی PC زیاد هست!اصلا به چیز دیگه ای ربطی نداره!
و صحبتهای EA مبنی بر اینکه فقط 10 درصد PC GAMER ها میتوانن فیفا را اجرا کنن یک صحبت احمقانه هست..................
شهاب جان این صحبتهای شما بزرگواریتونو میرسونه حقیقتا من خودمو لایق محبت شما و بقیه دوستان خوبم در انجمن بازی نمیدونم . من همین که خودمو در جمع شما دوستان میبینم و اینکه برای اطلاع رسانی کاری از دستم بر بیاد بسیار خوشحالم .
برای اینکه این پست جنبه اسپم پیدا نکنه چند مورد از ویژگیهایی که توی نسخه 11 بازی وجود خواهد داشت رو مینویسم :
یکی از ویژگیهایی که به این بازی اضافه شده ویژگی هوشیاری متفاوت بازیکنان در جایگیری محلیه که توپ فرود میاد . توی نسخه 10 تمام بازیکنان در این زمینه هوش یکسانی داشتند و بصورت غیر طبیعی تمام بازیکنان قبل از ارسال توپ در هوا محل فرود توپ رو میدونستن و بلافاصله جایگیری میکردن ( این اتفاق در زمان ارسال توپ بر روی دروازه خیلی اتفاق میفتاد مثل کرنر ها و ضربات شروع مجدد) اما در این نسخه هوش بازیکنان در این زمینه متفاوت خواهد بود در اینجا مثل فوتبال واقعی بازیکنان مسیر منحنی شد توپو در هوا دنبال میکنند و هر بازیکن با هوش مختص به خودش محل فرود اومدن توپو تخمین میزنه .
مورد دیگه اینه که انواع مختلف پاسها به این نسخه اضافه شده که میشه در باز اجرا کرد مثل اسپین و بک اسپین , شوتهای تاپ اسپین و .... ( من فکر میکنم اجرای اینا اولش برامون خیلی سخت باشه ) .همچنین این موارد هم اضافه شده :
نوعی پرسینگ دفاعی
طراحی تور دروازه با دقت بسیار بالا
و دویدن از طریق آنالوگ دسته
فکر میکنم پارسال همین صحبت مطرح شد یادمه پارسال یکجا خوندم نوشته بود که کونامی هم همین کار فیفا رو میخواد انجام بده دیگه آخرش نفهمیدم چیکار کردن . والا من اصلا نمیفهمم اینا دارن به مردم دروغ میگن یا موضوع چیز دیگه ایه یادت میاد پارسال کونامی میگفت ما هر هفته یک جلسه موشن کپچر توی استودیو برگزار میکنیم پس نتیجه اون Mocap ها چی شد ؟ ما که چیز خاصی توی نسخه 10 ندیدیم .
راستی مهران جواب سوالمو توی چند پست قبل ندادی !
اینو میگم :
Last edited by 4039; 10-06-2010 at 21:25.
ویدیوی Interview فیفا 11 در E3
از این کم حجم تر گیرم نیومده اگه پیدا کنم لینک کم حجم قرار میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باش که از نسخه ی کنسول بهتر نخواهد شد !
من یک جای دیگه هم در مورد همین دزدی شدن ها بحث کردیم ولی به این نتیجه نرسیدیم که در PC بیشتر دزدی میشه. کپی کردن بازی در X360 خیلی راحتر و بی دردسر تر انجام میشه و اگر کسی قصدش دزدی باشه با PC خیلی کمتر میتونه این کارو انجام بده.
به نظر نورپردازی فیفا هم داینامیک شده(مثل pes) و گرافیک هم که واقعآ پیشرفت خیلی خوبی داشته و قیافه بازیکنا دیگه زشتو ترسناک نیست و شباهت خیلی زیادی به خودشون دارن. گیم پلی هم برطبق خبرهای که منتشر شده بهتر از قبل شده و واقعآ فکر کنم این فیفا همونطور که حسین گفت مستحق نمره ای فراتر از 10 باشه. واقعآ اگه امسال این بازی واسه Pc نیاد حسرت زیادی تو دل ما pc بازها میزاره و خیلیها مجبور میشیم سره کیسه رو شل کنیمو یه xbox بخریم.
همینطوره بهنام جان چهره بعضی از بازیکنان مثل رونی توی فیفا 10 حقیقتا خیلی زشت و وحشتناک بود ( بچه ها میگن بعضی از بازیکنان توی فیفا 10 چهره زامبی مانندی دارن ) اما توی نسخه 11 خیلی متفاوت شدن یکی از سایتها یک مقایسه هم گذاشته بود بین چهره بازیکن توی دو نسخه .
اما گیم پلی به لطف فردیت گرایی و سیستم پاس حرفه ای خیلی واقعی تر میشه الان میبینم خرید کنسول اونم فقط برای این بازی ارزششو داشت .
این پاس حرفه ای بازیو واقعا جذاب و طبیعی میکنه من امروز یک ویدئو از مقر EA توی ونکوور دیدم که با تستتر ها و کسانیکه برای تست بازی اونجا رفته بودن مصاحبه ای شده بود , لبخند رضایت روی لب تمامشون نقش بسته بود بخصوص از بابت همین سیستم پاس جدید . چیزای جالبی در مورد این سیستم میگفتن من سعی میکنم شب مطالب مهمتر این مصاحبه ها رو توی تاپیک قرار بدم ( متاسفانه نمیدونم چرا دوربین روی مانیتورهایی که گیمرها داشتن فیفا 11 رو بازی میکردن نمیرفت ) .
از حق نگذریم با توجه به نمره پارسالی که سایتها به این بازی دادن , امسال باید نمره 10 به این بازی داده بشه .
امیدوارم تو FIFA 11 یه فکری به حال صحنه های آهسته کنند. متاسفانه صحنه ی آهسته ی اکثر لحظات خطرناک و هیجان انگیز نشون داده نمیشه.
تا همین الانش هم من به جز ریسینگ و ماشین, بازیٍ ورزشی دیگه ای ندیدم که نمرش 9 بوده باشه. در واقع فیفا پارسال هم یک شاهکار تحویل گیمر ها داده بود ولی من میگم که این بازی نمره ی 10 نمیگیره ! نمره ی 10 یک ارزش و قربی داره که هر بازی ای نمیتونه اونو کسب کنه![]()
اینکه از نسخه کنسول بهتر نمیشه ربطی به توانایی اجرای PC نداره چون EA و پیتر مور نمیخوان pc به صورت نکست باشه!مطمئن باش که از نسخه ی کنسول بهتر نخواهد شد !
من یک جای دیگه هم در مورد همین دزدی شدن ها بحث کردیم ولی به این نتیجه نرسیدیم که در PC بیشتر دزدی میشه. کپی کردن بازی در X360 خیلی راحتر و بی دردسر تر انجام میشه و اگر کسی قصدش دزدی باشه با PC خیلی کمتر میتونه این کارو انجام بده.
بعد برادر من دزدی نرم افزاری روی X360 در مقابل PC اصلا به اون صورت چیزی حساب نمیشه!به این خاطر تو تو ایران که قانون کپی رایت رعایت نمیشه داری میبینی مغازه ها با آزادی دارن کنسول مثلا X360 کپی خور شده میفروشن و بازیهاش 2 تومن!کسی به اینا گیر نمیده!
اما تو اونور آب به خاطر اینکه طرز کپی خور کردنو بازیبازها(کپی خور کردن کنسول)بلد نیستن و هیچ مغازه یا مرکزی هم وجود نداره واسه این کار(اگه بگیرن یک چون 3 متری میکنن یک جای آدم)99 درصد دنبال این چیزا نیستند!
ولی PC مشکلش نرم افزاری هست و نمیتوانن برن تکتک خونه ها را بازرسی کنن و به این تریتیب آزاد هست فرد با این سرعت اینترنت که هر کاری دلش میخواد میکنه ماشلا گروه های هکر و .........و لینک دانلود و ..............تو اینترنت پر هست!
امیدوارم قانع شده باشین!
من نمیدونم این کونامی خودش نمیخواد پیشرفت کنه واقعا!وگرنه N تا راه جلوی پاش داره برای مشکلاتش!خودش نمیخواد!فکر میکنم پارسال همین صحبت مطرح شد یادمه پارسال یکجا خوندم نوشته بود که کونامی هم همین کار فیفا رو میخواد انجام بده دیگه آخرش نفهمیدم چیکار کردن . والا من اصلا نمیفهمم اینا دارن به مردم دروغ میگن یا موضوع چیز دیگه ایه یادت میاد پارسال کونامی میگفت ما هر هفته یک جلسه موشن کپچر توی استودیو برگزار میکنیم پس نتیجه اون Mocap ها چی شد ؟ ما که چیز خاصی توی نسخه 10 ندیدیم .
راستی مهران جواب سوالمو توی چند پست قبل ندادی !
اینو میگم :
پارسال 300 تا انیمیشن گفتن ولی باور کن 10 تا اینا بود خداییش
حالا اینبار میگن 1000 تا باید دید صحت داره یا نه البته من که چشم آب نمیخوره!
من خودم کار میکردم همه بازیهای PS3 را میخریدم حسین جان!60 70 تومن که چیزی نبود ولی الان به سختی باید پول جمع کنیم!مهران تو که ماشالا مایه داری 60-70 تومن برات پولیه ؟ راستی کیفیت آنلاین PS3 برای این بازی چطوره ؟ فرصت کردی آنلاینشو بازی کنی ؟
حقیقتش آنلاین تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چطوری میشه و اینترنت درست و حسابی هم اینجا نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)