خدا درد دندون رو به هیچکس نده.
خیلی خیلی بده.
بنده مفتخرم اعلام کنم تا این لحظه(چشم شیطون کور,گوشش کر)همه دندونام سالمه
رفتم پیش یه دندون پزشکه کفِش برید
مثل اینکه این تاپیک حالا حالا ها نمیخواد بره پایین
و حکایت همچنان باقیست![]()
شوربختانه دندانپزشکی خیلی گران هست
نسبت درد با پولی که میپردازی یک نسبت معکوسه هر چی گرون تر بدی کمتر درد میکشی
من پیش یک دندون پزشک رده دو رفتم از زندگی سیر شدم اما یه دفعه دیگه پیش یه دندون پزشک تاپ گرون رفتم از همون عصب کشی که شرح دادین هیچی حس نکردم
بالاخره از اونجایی که همیشه درد و رنج و سختی برا بدبخت بیچاره هاست توصیه میکنم در مقوله دندون اگه مجبور شدین 2 برابر هم پول بدین و یه ماه هم تو نوبت باشین این سختی رو به جون بخرین که ارزشش رو داره
دوستان ميتونند از تجربيات دندانپزشكي كه امسال از سر گذروندن بگن مخصوصا اطلاعاتي از قيمت ها بخصوص در رابطه با عصب كشي و همچنين مي خواستم تو پيغام خصوصي از مراكز دندانپزشكي خوب تهران بخصوص در منطقه 6 رو اگر اطلاعي داريد به من معرفي كنيد با تشكر
آغاز کننده ی تاپیک کجا رفت؟
چی شد؟
بیا ببینم چیکار کردی؟
من الان یه ساعتی یه دندون آسیاب بالا چپ رو عصب کشی کردم فعلا بی حسه و کلا درد زیادی تحمل نکردم در حد قابل تحمل بوده خدا بعد از اینو به خیر کنه![]()
اتفاقا یکی از دوستان من تعریف می کرد به نقل از دوستش.. همینجوری شده بود مثل زننده این تاپیک... رفته بود دندونپزشکی طرف نا بلد بوده
اعصاب دندون رو بی حس نکرده ( سعیشو کرده بوده با 2 تا آمپول ولی بی حس نشده) ...و کارش رو شروع کرده..
و دوستم می گفت وقتی با مته خواست داخل دندون رو خالی کنه....وقتی مته با چرخش سریعش خودش به اعصاب دندون..
چنان دردی گرفت که طرف دیوونه شده بود...
بعد بلند شده بود به بدترین شکل شروع به کتک زدن دندونپزشک کرده بوده و خونی مالی کرده بوده صورت دندونپزشک رو...
پنجشنبه دوستم تعریف می کرد برام این قضیه رو به نقل از دوستش که رفته بوده دندونپزشکی..![]()
تایید میشه و در کل این رو بدونید وظیفه دکتره که شما رو بدون درد معالجه کنه !نسبت درد با پولی که میپردازی یک نسبت معکوسه هر چی گرون تر بدی کمتر درد میکشی
و اگر واقعا دکتر باشه ... ! با ۲ تا بی حسی کار تمومه : ۱ میخوره رو عصب اصلی ۲ میخوره نقطع عصبی که قراره روش کار بشه ٬ اما چون زدن اولی خیلی سخته و کاملا شانسیه ! چون مشخص نیست کجا باید زد مگر دکتر حرفه ای باشه . ممکنه ۳ - ۴ تا لازم بشه تو افرادی که استخون بندی قوی تری دارند عموما افراد قد بلند ممکنه تا ۶ تا هم بی حسی لازم بشه ...
( برا سایر دوستان گفتم تایپیک که قدیمیه )
Last edited by milad_gta; 29-10-2011 at 01:43.
من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!
آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!
به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!
الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!
روکش دندان هم خودش قبلا گفت لازم نداره!
حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون
چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟![]()
Last edited by 900913; 01-11-2011 at 14:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)