تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 81

نام تاپيک: سوال در مورد عصب کشی دندان ( نزدیک بود بی هوش بشم)

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خدا درد دندون رو به هیچکس نده.
    خیلی خیلی بده.

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

بنده مفتخرم اعلام کنم تا این لحظه(چشم شیطون کور,گوشش کر)همه دندونام سالمه
    رفتم پیش یه دندون پزشکه کفِش برید

3. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مثل اینکه این تاپیک حالا حالا ها نمیخواد بره پایین
    و حکایت همچنان باقیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شوربختانه دندانپزشکی خیلی گران هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

نسبت درد با پولی که میپردازی یک نسبت معکوسه هر چی گرون تر بدی کمتر درد میکشی
    من پیش یک دندون پزشک رده دو رفتم از زندگی سیر شدم اما یه دفعه دیگه پیش یه دندون پزشک تاپ گرون رفتم از همون عصب کشی که شرح دادین هیچی حس نکردم

بالاخره از اونجایی که همیشه درد و رنج و سختی برا بدبخت بیچاره هاست توصیه میکنم در مقوله دندون اگه مجبور شدین 2 برابر هم پول بدین و یه ماه هم تو نوبت باشین این سختی رو به جون بخرین که ارزشش رو داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان ميتونند از تجربيات دندانپزشكي كه امسال از سر گذروندن بگن مخصوصا اطلاعاتي از قيمت ها بخصوص در رابطه با عصب كشي و همچنين مي خواستم تو پيغام خصوصي از مراكز دندانپزشكي خوب تهران بخصوص در منطقه 6 رو اگر اطلاعي داريد به من معرفي كنيد با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

آغاز کننده ی تاپیک کجا رفت؟
    چی شد؟
    بیا ببینم چیکار کردی؟
    من الان یه ساعتی یه دندون آسیاب بالا چپ رو عصب کشی کردم فعلا بی حسه و کلا درد زیادی تحمل نکردم در حد قابل تحمل بوده خدا بعد از اینو به خیر کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا یکی از دوستان من تعریف می کرد به نقل از دوستش.. همینجوری شده بود مثل زننده این تاپیک... رفته بود دندونپزشکی طرف نا بلد بوده

اعصاب دندون رو بی حس نکرده ( سعیشو کرده بوده با 2 تا آمپول ولی بی حس نشده) ...و کارش رو شروع کرده..

و دوستم می گفت وقتی با مته خواست داخل دندون رو خالی کنه....وقتی مته با چرخش سریعش خودش به اعصاب دندون..

چنان دردی گرفت که طرف دیوونه شده بود...

بعد بلند شده بود به بدترین شکل شروع به کتک زدن دندونپزشک کرده بوده و خونی مالی کرده بوده صورت دندونپزشک رو...

پنجشنبه دوستم تعریف می کرد برام این قضیه رو به نقل از دوستش که رفته بوده دندونپزشکی..

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نسبت درد با پولی که میپردازی یک نسبت معکوسه هر چی گرون تر بدی کمتر درد میکشی
    تایید میشه و در کل این رو بدونید وظیفه دکتره که شما رو بدون درد معالجه کنه !

و اگر واقعا دکتر باشه ... ! با ۲ تا بی حسی کار تمومه : ۱ میخوره رو عصب اصلی ۲ میخوره نقطع عصبی که قراره روش کار بشه ٬ اما چون زدن اولی خیلی سخته و کاملا شانسیه ! چون مشخص نیست کجا باید زد مگر دکتر حرفه ای باشه . ممکنه ۳ - ۴ تا لازم بشه تو افرادی که استخون بندی قوی تری دارند عموما افراد قد بلند ممکنه تا ۶ تا هم بی حسی لازم بشه ...

( برا سایر دوستان گفتم تایپیک که قدیمیه )
    Last edited by milad_gta; 29-10-2011 at 01:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
    چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!

آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
    منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!

به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!

الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!

روکش دندان هم خودش قبلا گفت لازم نداره!

حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون

چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟
    Last edited by 900913; 01-11-2011 at 14:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •