اومد یه خبرم به من بچوق
اومد یه خبرم به من بچوق
2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
آقا اشتباه نكن . 2370 جدا خود آزاري اگه بخريش
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....
اولا که Brightness این مدل 250 هست که از خیلی مدلها پایین تره2370 ال اي دي سامسونگ؟ اون كه همه ميدونن دشمن چشم هست. من كم كم دارم شك ميكنم كه به دليل همين ايرادش وارد نشده
آقا اشتباه نكن . 2370 جدا خود آزاري اگه بخريش
تو فروم سرچ كن همه ازش ايراد گرفتن . گفتم چشم رو اذيت ميكنه نور بيش از حدش!!! اونوقت ايجا ....
ثانیا میشه به راحتی و در صورت تمایل نورشو کاهش داد
لطا مدل و برندی رو تخریب نکنید!!!
خودتم استفاده کردی؟ یه لینک از جایی که همه شاکی بودن بده ما هم ببینیم
توي فروم هست. پره د رمورد اين ايراد
بچه هايي كه بازي كرده بودن چند ساعت و ميگفتن خيلي خوب نبوده روي چشمون
ضمنا هر ايرادي كه پيدا ميشه رو همه امتحان نميكنن. يه سري تجربه ميكنن و بقيه ميتونن استفاده كنن و يا خودشون تجربه كنن..
من هم زياد شنيدم در اين مورد كه نشتن پاي اين مانيتور يك مقدار اذيت كنندس. مخصوصا براي دوستاني كه قبلا LCD استفاده نكردن و يا تجربه خوبي از استفاده كردن از LCD نداشتن
خوب اگه اینجوری باشه شرط عقل اینه که آدم ریسک نکنه و یه مدل دیگه بخره
به نظر منم فقط دیدن مشخصات خوب روی کاغذ کافی نیست ، آدم از تجربه ی بقیه هم باید استفاده کنه ،
حالا اگه یکی فقط قصد خراب کردن یه مدل یا برند رو داره اون جای خود داره ، اما اگه عده ی زیادی ناراضی باشن بحث فراتر از خراب کردن یه برند میشه
Last edited by EhsanEricsson; 19-06-2010 at 13:28.
شدیدا تکذیب میشه
شما خودت 2370 رو استفاده کردی که با صراحت میگی دشمن چشمه؟!
کی ازش ایراد گرفته؟ لینکش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
بله تجربه دیگران مفیده ولی بشرطی که اون فرد ، فرد با تجربه ای باشه![]()
آلفا چیا میبینم......
ترو خداتا400تومن یه مانیتور خوب ازهمه لحاظ مخصوصاًکم ضرربودن برای چشم....
آقا من خیلی گیرم3شنبه مانیتور میگیرم....
آلفا آلترا جون من....
لینک؟؟؟؟
تا ببینیم این ایرادهایی که میگید کجاست که ما ندیدیم و نشنیدیم و خودمون موقع کار با 2370 بهش بر نخوردیم!!!
بشنو،باور نکن....!ترو خداتا400تومن یه مانیتور خوب ازهمه لحاظ مخصوصاًکم ضرربودن برای چشم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)