کنسرت اورلاندو امشب ساعت 10:30 شب به وقت ایران هست (7PM London time & 2PM New York time)
کنسرت اورلاندو امشب ساعت 10:30 شب به وقت ایران هست (7PM London time & 2PM New York time)
شما میتونی از همون الجزیره افتتاحیه رو ببینی که فرکانس هاش رو بالا دادم به رفیقمون.....بهترین کانالها برای پخش مراسم افتتاحیه کدوم شبکه ها هست و لطفا ساعتشم برای ایران بگید..ممنون....
ولی برای بقیه ی بازی ها اگر فهمیدی به من هم بگو!(این یعنی نمیدونم کیا پخش میکنن!)
خلاصه این که صابون الجزیره رو هم به شیکمت نزن چون جز چند بازی،دیگه با سیستمی پخش میکنه که سی سی و می سی و اینجور چیزا به درد نمیخوره و فقط باید کارت اورجینالش رو داشت!
دوستان لطفا" مراسم رو ظبط کنن بزارن اینجا ما هم ببینیم
قابل توجه همه علاقه مندان به دیدن مسابقات فوتبال جام جهانی از طریق شبکه هایه ماهواره ای
شما میتونید با خرید اکانت سی سی کم تمامیه کانالهایه پخش کننده مسابقات رو ببینید از جمله الجزیره اسپورت و اسکای ایتالیا
در جواب اون دوستمون هم بگم که اکانت سی سی به این صورت هست که شخصی کارت اریجنال خودش رو شیر میکنه رو سرور و به این صورت همه میتونن کد رو داشته باشن اما برایه استفاده از این روش حتما باید به اینترنت متصل باشید
برایه اطلاع بیشتر هم به این سایت برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگران نباش . خیلی ها این کار رو می کنن تو اینترنت. از همه کشورا
سلام...یکی از دوستان خوب مارو ضایع کرد...دمش گرم...یک صفر به نفعه اون (دارم برات داداشی!!! شوخی)
آقا من هم zdf و هم trt (فک کنم ترک باشه درسته؟) و هم lider رو دارم
و همینطور rai Sport رو (نمیدونم اینم پخش میکنه یا نه، از الان که داره مسابقاته جام قبل رو نشون میده)
اما هیچ کدوم زبانشون انگلیسی نیستش...چه کنیم؟ چون میخوام ضبط کنم افتتاحیه رو...کسی شبکه انگلیسی زبون بلده؟
عربی که بدجوری میره رو اعصابم :( :( ( اون jsc اگه همه ی مسابقات رو هم پخش کنه + از رخت کن هم ساپورت کنهمن نیگاش نمیکنم )
حالا ما رویه کدوم یکی مانور بدیم امشب؟
jsc sport و لیدر بهترین شبکه ها واسه امشبن (جی اس سی به احتال قوی افتتاحیه رو انگلسی پخش می کنه [روی کنترل دکمه lang رو بزنید])
rai uno که واسش کد Seca اومدده بود دان شده
سلام دوستان من تمام ماهواره هارو دارم
میشه بگید بهترین وباکیفیت ترین شبکه چیه و کدوم ماهوارست؟
ممنون.
این لیدر واسه چیه ؟ هاتبرد .ترک .سایروس؟
کد قبلی Rai که هنوز فعاله.
اگه ----- معمولی داری Rai Uno بهترین کیفیت رو داره.
و اگه ----- HD داری TRT HD تو ترکست و احتمالا RAI HD تو هاتبرد بهترین گزینه ها هستن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)