یه روش پیدا کردم اصلا نیازی به کیت انویدیا نداره. شما فقط باید دو تا مانیتور هم اندازه و یک کارت گرافیک با دو خروجی داشته باشین. اگر مانیتورها مدلشون یکی باشه که دیگه عالی میشه. یک آینه با اندازه 20 اینچ در 20 اینچ می خواهید و نرم افزار iZ3D .

بریم سراغ تنظیمات مانیتور ها:
1- هر دو مانیتور باید دقیقا بر میز کامپیوتر عمود باشند و در ارتفاعی باشند که چشمانتون دقیقا روبروی وسط صفحه شون باشد.
2- مانیتور ها باید با یکدیگر زاویه 45 درجه بسازند.
تنظیم آینه هم که در عکس ها معلوم هست.
چشم راست شما باید مستقیم مانیتور راست را ببیند و چشم چپتان از توی آینه مانیتور چپ را ببیند. دو تصویری که از هر دو چشم می بینید باید دقیقا بر هم منطبق باشند. برای تنظیم دقیق باید آینه را تنظیم کنید یا کمی با دکمه های روی مانیتورها کار کنید.
بعد از تنظیم مانیتور ها و آینه ، نرم افزار iZ3D را از لینک زیر دانلود کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع نصب full instalation را انتخاب کنید. بعد از اجرای برنامه در قسمت output گزینه StereoMirror را انتخاب کنید و در کادر روبروی آن گزینه Horizontal flip را انتخاب کنید.
مزیتهای این روش نسبت به کیت انویدیا :
1- خرابی در کار نیست . کیت انویدیا اگر خراب شه کی می تونه تعمیر کنه.
2- هزینه بسیار کم. می تونید دو تا مانیتور دست دوم با مدل یکسان بخرید که روی هم 70 تومن بیشتر نمی شه.
معایب این روش :
1- تنها عیبش اینه که من نتونستم کرک یا شماره سریال برنامه iZ3D را پیدا کنم.بنابراین تا 30 روز بیشتر نمی تونید از برنامه استفاده کنید. بعد از 30 روز باید ویندوز را عوض کنید. اما یه جا یه برنامه دیدم که میتونست یه برنامه را با تمام تنظیمات رجیستریش پاک کنه تا بشه دوباره اون را نصب کرد و استفاده کرد . اگر پیدا کنم لینکش را می گذارم.
از بازی سه بعدی بدون چشم درد و هزینه زیاد لذت ببرید..gif)