چرا هیچ کس به این سوالم جواب نمیده
خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه
آدرس بازار کامپیوتر تهران رو میخوام
یکی بگه دیگه
یعنی هیچ کس تهرانی نیست اینجا .
چرا هیچ کس به این سوالم جواب نمیده
خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه
آدرس بازار کامپیوتر تهران رو میخوام
یکی بگه دیگه
یعنی هیچ کس تهرانی نیست اینجا .
بازار رضا رو از سمت خیابان انقلاب بهت میگم: باید بیای چهار راه ولیعصر.ضلع شمالیه چهار راه و سمت چپه خیابان ولیعصر رو حدود 50 متر یا کمتر میای داخل .... دو تا راه روی بزرگ میبینی که اونجا بازار رضا هست.میشه گفت روبروی دکه ی روزنامه فروشیه دوم میشه بازار رضا.
بازار ایران هم همون خیابان ولیعصر رو میای بالا و تقاطع طالقانی که یه خیابان بزرگ هست و خیابان ولیعصر رو قطع میکنه رو رد میکنی و بازار ایران هم حدود 100 متر بعد از طالقانی و در همون خیابان ولیعصر و سمت چپقرار داره.اگر هم پیدا نکردی و سخت بود به هر کی بگی نشونت میده.از بازار رضا تا ایران هم یه مسافت تقریبا 600 متری باید باشه و پیاده هم میشه رفت.
اگر هم از سمت میدان ولیعصر بخوای بیای که خیابان ولیعصر رو باید بیای به سمت پایین و اول به ایران میرسی و بعد به رضا.
اگه از آزادی میخوای بیای سوار اتبوس های BRT شو ...صاف سر چهار راه ولیعصر پیاده شو و ادامه ی ماجرا.
MAGIDIYUM دستت درد نکنه برای آدرس
ولی نگفتی :
پیشنهاد میکنید خودم خورد خورد سیستم جمع کنم یا بدم به مغازه برام جمع کنه ؟
کدوم به صرفه تره ؟؟؟؟
خوب معلومه که خودت خورد خورد جمع کنی خیلی به نفعت هست و از دله دزدیه بعضی مغازه ها در امان میمونی.
هر قطعه رو از هر مغازه ای که ارزونتره تهیه کن.
خوب یکم راهنماییم میکنی که جنس تقلبی رو از کجا تشخیص بدم ؟
بستگی داره چه قطعاتی بخواهی تهیه کنی....
اسم برند هایی که میخواهی بگیری رو بگو تا بهت بگم تقلبی داره یا نه...یا اگه داره یه برند بهت پیشنهاد بدم که تقلب تو کارش نیست.مثلا همین سافایر رو نگاه کن..... هیچ جنس تقلبیش تو بازار ازش وجود نداره و نیست و کسی نمیتونه ازش کپی برداری کنه.
البته بارز ترین راه برای تشخیص اصل بودن قطعات ....خرید از نمایندگیه معتبر همون قطعه و همینطور شناخت گارانتی ها و کارت گارانتی با برچسب مخصوص شرکت است.
این سیستمیه که میخوام بگیرم
من نمیدونم کدوم مارکه کدوم برند ؟ مثل همون قضیه RADEON که فکر میکردم یه برنده !
سیستم رو مینویسم هر کدوم برند بود که بگو خوبه یا نه
هر کدوم هم که برند نداشت یه برند خوب براش بنویس .
سیستم :
CPU: AMD ATHLON II X4 630=105
M.B=GIGABYTE 770T-USB3=105
V.G.A= SAPPHIRE 5770 VAPOR-X 1GB GDDR5
RAM= 2 X KINGMAX 2GB DDR3 1333 CL8 = 110
H.D.D= SAMSUNG SPINPOINT F3 HD502 HJ 500 GB=50
P.S.U=GREEN 535W=54
CASE=GREEN FUSION =95
TOTAL =709
MAGIDIYUM جان ببخشید من خیلی زحمتت میدم .![]()
قیمت کارت گرافیکت الان حدود 220 هزار تومانه
سفایر بزرگترین شریک تجاری ATI هستش با %30 تولید کارتهای ATI
سیستم خوبیه مبارکت باشه![]()
قیمت کارت گرافیکت الان حدود 220 هزار تومانه
نه بابا ..... من دو روز پیش بازار بودم...نمایندگیش میداد 210 تومن.
خواهش میکنم.زحمتی نیست.این سیستمیه که میخوام بگیرم
من نمیدونم کدوم مارکه کدوم برند ؟ مثل همون قضیه RADEON که فکر میکردم یه برنده !
سیستم رو مینویسم هر کدوم برند بود که بگو خوبه یا نه
هر کدوم هم که برند نداشت یه برند خوب براش بنویس .
سیستم :
CPU: AMD ATHLON II X4 630=105
M.B=GIGABYTE 770T-USB3=105
V.G.A= SAPPHIRE 5770 VAPOR-X 1GB GDDR5
RAM= 2 X KINGMAX 2GB DDR3 1333 CL8 = 110
H.D.D= SAMSUNG SPINPOINT F3 HD502 HJ 500 GB=50
P.S.U=GREEN 535W=54
CASE=GREEN FUSION =95
TOTAL =709
MAGIDIYUM جان ببخشید من خیلی زحمتت میدم .![]()
عرضم به حضور شما که تمام قطعات خوب هستن و تقلبیشون تو بازار خوشبختانه پیدا نمیشه.فقط باید بگم که کیس فیوژن در بازار موجود نمیباشد و میتونید کیس اربیت رو بگیرید.فیوژن معلوم نیست کی وارد بشه.
اگه هارد مورد نظر هم گیر نیاوردید میتونید WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB بگیرید که البته 10 تومنی باید از سامسونگ گرونتر باشه.
پاور مورد نظر شما هم دو مدل داره که آخرش A یا B نوشته و مدل B حدود 15 تومن گرونتره و بخاطر اینه که هم سایلنت هست و تکنولوژیه کنترل جریان EPS داره و گارانتیش هم 50 ماه است و A هم 37 ماه.در ضمن مدل B فنش با نور ال ای دیه آبی است.اگه بودجه محدود هست به هیچ عنوان اشکالی نداره که A بگیرید.
رم کینگ مکس و مین برد هم با گارانتیه آواژنگ هستند.
پاور و کیس هم آینده سیما هستند.
گرافیک هم فونیران.
سی پی یو هم نیازی به گارانتی نداره.ولی دقت کن که پلمپ باشه.
هارد وسترن هم اگه گرفتی سازگار یا ویستا هستش ولی کارت گارانتی نداره.نگران نباش.برچسبش رو خود هارد چسبیده.تمام هارد ها به این صورت هستند.
و در آخر هم تاریخ گارانتیه قطعات رو حتما چک کن.
تا یک ماه دیگه وارد میشه به نظرت ؟فقط باید بگم که کیس فیوژن در بازار موجود نمیباشد و میتونید کیس اربیت رو بگیرید.فیوژن معلوم نیست کی وارد بشه.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
تا یک ماه دیگه وارد میشه به نظرتون ؟فقط باید بگم که کیس فیوژن در بازار موجود نمیباشد و میتونید کیس اربیت رو بگیرید.فیوژن معلوم نیست کی وارد بشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)