تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 159

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رائول: دوست دارم به رئال گل بزنم

به نقل از رويترز، رائول گونسالس بلانكو در نشستي خبري، گفت: به عنوان بازيكني از تيم شالكه آلمان، دوست دارم هر طور شده، به رئال مادريد گل بزنم.
    وي افزود: چرا بايد از گل زدن به رئال ناراحت شوم. سال‌ها روي نيمكت سكوت كردم. در حالي كه مي‌توانستم براي تيمم گلزني كنم؛ اما نام‌هاي بزرگي مرا گرفت؛ نام‌هايي كه هيچ كاري براي رئال مادري نكردند.
    بازيكن تازه وارد شالكه 04 آلمان عنوان كرد: دوست دارم با شالكه به افتخارات زيادي دست پيدا كنم. در اين ميان، اگر با رئال روبرو شوم، دوست دارم هر طور شده دروازه آن را باز كنم. دروازه تيمي كه هنوز هم، با تمام وجود دوستش دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بالاک در تمرینات لورکوزن همراه با هم باشگاهیهاش

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ميشائيل بالاك: مي خواهم در اولين بازي فصل بازي كنم

او اعلام كرد كه هدفش بازگشت به ميادين در روزهاي پاياني ماه آگوست است اما اين مسئله به شرايطش در آن زمان بستگي دارد

سايت گل- ميشائيل بالاك، ستاره تيم بايرلوركوزن در مصاحبه با سايت اختصاصي اين باشگاه ابراز اميدواري كرد كه بتواند در اولين بازي فصل مقابل بورسيا دورتموند تيمش را همراهي كند.

او اعلام كرد كه هدفش بازگشت به ميادين در روزهاي پاياني ماه آگوست است اما اين مسئله به شرايطش در آن زمان بستگي دارد. او گفت:" وقتي براي 10 تا 12 هفته دور از ميادين هستيد، همه چيز به دوران آماده سازي تان و اينكه جقدر طبق برنامه پيش برود، بستگي دارد. بنابراين من نمي توانم در مورد زمان دقيق بازگشتم صحبت كنم. اما مطمنا به زودي آمادگي 100 درصدم را به دست خواهم آورد."

بالاك در ديدار چلسي مقابل پورتسموث در فينال جام حذفي از ناحيه ليگامنت زانو به شدت آسيب ديد و جام جهاني 2010 را از دست داد. او كه با باشگاه چلسي بر سر تمديد قرارداد به توافق نرسيد، در تابستان به باشگاه لوركوزن پيوست. او پيش از اين بين سالهاي 1999 تا 2002 پيراهن اين تيم را به تن مي كرد و با لوركوزن به فينال جام باشگاه هاي اروپا نيز رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بایرن: گومز و تیموشچوک در ازای ژکو

لوییس فان خال هفته گذشته ژکو را «مهاجمی ارزشمند» خوانده بود ...

سایت گل – بایرن مونیخ به خرید ادین ژکو، مهاجم ولفسبورگ علاقه دارد و دو بازیکن تیم اصلی خود را برای انتقال ژکو پیشنهاد داده است.
    لوییس فان‌خال، مربی بایرن هفته گذشته ژکو را «مهاجمی ارزشمند» خوانده بود، اما سوال این است که ارزش او چقدر است؟ نشریه کیکر نوشته بایرن می‌خواهد ماریو گومز (که تابستان گذشته با قیمتی بین 30 تا 35 میلیون یورو خریداری شد) و آناتولی تیموشچوک (که او هم تابستان گذشته با قیمت 14 تا 15 میلیون یورو به بایرن آمد) را به ژکو پیشنهاد بدهد.
    ولفسبورگ 40 میلیون یورو روی ژکو قیمت گذاشته تا میلان، یوونتوس و منچسترسیتی از صف خریداران او کنار بروند.
    به نظر می‌رسد آنها دغدغه پول ندارند. هر حال ژکو از قرارداد فعلی‌اش با ولفسبورگ راضی نیست و شاید قهرمان دو فصل پیش بوندس لیگا تمایل به تبادل بازیکن داشته باشد.
    ژکو 24 ساله در 87 بازی در دو فصل گذشته 65 گل زده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ماگات:ماریو گومس زوج آرمانی برای رائول

ستاره سابق باشگاه اشتوتگارت که با قراردادی 30 میلیون یورویی به بایرن مونیخ منتقل شد، می تواند زوج خوبی برای رائول در شالکه باشد

سایت گل- فلیکس ماگات، مربی باتجربه باشگاه شالکه تمایل زیادی دارد تا ماریو گومس، ستاره آلمانی بایرن مونیخ را به خدمت گرفته و به عنوان نیروی تقویتی برای خط حمله تیمش در کنار رائول به زمین مسابقه بفرستد

طبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد، ماگات تمایل زیادی دارد تا گومس را که در سال 2009 با قراردادی 30 میلیون یورویی از اشتوتگارت به بایرن مونیخ منتقل شده بود را به رختکن تیمش بیاورد، چرا که گومس در ترکیب باواریایی ها جانیفتاده و نتوانسته آن طور که باید و شاید دراین تیم خوش بدرخشد.

در صورتی که گومس به شالکه منتقل شود، باواریایی ها برای جذب ادین ژکو وارد عمل خواهند شد.

البته گومس مورد توجه مورینیو،مربی رئال نیز می باشد که پس از جدایی رائول از این تیم تنها با سه مهاجم در تیم اصلی اش است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال:ریبری بی‌نهایت عالی می‌دود. فرانک هیچ مشکل دیگری ندارد...

سایت گل – فرانک ریبری دوباره پا به توپ شده است. او که از ناحیه کشاله ران مصدوم شده بود، روز دوشنبه به تمرینات برگشت اما چند روز طول کشید تا کار با توپ را آغاز کند.

لوییس فان‌خال، مربی بایرن مونیخ می‌گوید: «او بی‌نهایت عالی می‌دود. فرانک هیچ مشکل دیگری ندارد و بهتر از همیشه تمرین کرد. نظر خیلی خوبی نسبت به او دارم.»

فان‌خال همچنین گفت امیدوار است ریبری هفته آینده به تمرینات گروهی برگردد، هر چند که تضمینی برای این اتفاق نیست.

ریبری بلافاصله پس از حذف فرانسه از جام جهانی زیر تیغ جراحان رفت. این بار نگرانی از آن وجود داشت که این بازیکن سابق المپیک مارسی و گالاتاسرای ابتدای فصل جدید بوندس‌لیگا را از دست بدهد. سه هفته تا فصل جدید مانمده و به نظر می‌رسد این بازیکن 27 ساله به بازی اول بایرن مقابل ولفسبورگ می‌رسد.

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

فروش 50 هزارتایی پیراهن رائول در شالکه

پیراهن شماره 7 رائول گونزالس این بار در تیم شالکه، مشتریان زیادی دارد...

سایت گل- به نظر می رسد که سران باشگاه شالکه خیلی سریع نتیجه تلاش خود برای خریداری رائول را می بینند.

در حالی که هنوز کمتر از یک هفته از پیوستن رائول به باشگاه آلمانی می گذرد و این ستاره باتجربه اسپانیایی هنوز با پیراهن شماره 7 آبی رنگ به میدان نرفته است، 50.000 تا از پیراهنهای رائول در گلزنکرشن به فرش رسیده.

رائول گونسالس بلانکو در تیم جدیدش شالکه، باز هم پیراهن شماره 7 را برتن می کند ولی این بار رنگ این پیراهن آبی است و فروش 50.000 تایی پیراهن جدید او، آنهم تنها 5 روز پس از پیوستن رائول به شالکه، حیرت آور است.
    Last edited by errmii; 31-07-2010 at 15:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال: ژکو را نمی خواهم؛خرید جدیدی نداریم

باواریایی ها فروش بازیکنان را محتمل تر از خرید ستاره جدید می دانند...

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی شایعاتی مبنی بر احتمال انتقال ادین ژکو به تیمش را رد کرد.

فان خال در صحبتهایی که در اسپوکس.کام منتشر شد، گفت:« ما بازیکنی نمی خریم.شاید این اولین سال تاریخ باشگاه بایرن مونیخ است که چنین اتفاقی می افند. فکر نمی کنم که ادین ژکو با دیدگاه های ما منطبق باشد، چرا که ما هم اکنون 4 مهاجم داریم.»

این مربی هلندی در ادامه صحبتهایش گفت:« ما بیش از حد مهاجم داریم و همین ممکن است باعث شود تا تعدادی از آنها را به فروش برسانیم.بازیکنان به من گفته اند که آنها اینجا راضی هستند و من مربی خوبی هستم ولی اگر بازیکنی می خواهد رختکن ما را ترک کند،همین بهتر است که از بایرن جدا شود.»

رختکن کنونی بایرن متشکل از 25 بازیکن است. البته فان خال ترجیح می دهد تا 22 شاگرد داشته باشد، از همین رو این مربی هلندی بیشتر به فروش بازیکن فکر می کند تا جذب بازیکن جدید.

این صحبتها در حالی مطرح می شود که روز گذشته روزنامه کیکر در گزارش خودبه این نکته اشاره کرده بود که سران بایرن در فکر آن هستند تا ماریو گومس و آناتولی تیموشچوک را در ازای خریداری ژکو به وولفسبورگ بدهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خديرا:شاگرد مورينيو بودن يك افتخار است

هافبک تازه وارد رئال مادريد اسپانيا گفت:شاگرد مورينيو بودن يک افتخار است.

سامي خديرا در نشست خبري خود عنوان کرد: رئال مادريد پرافتخارترين باشگاه جهان است برغم چند سال ناکامي هنوز هيچ تيمي نتوانسته به اندازه اين تيم در لاليگا يا در سطح اروپا افتخار کسب کند.

وي افزود: از اين که بازيکن رئال مادريد هستم بسيار خوشحالم و اميدوارم بتوانم بازيکن موثر و مفيدي براي مورينيو و مردم مادريد باشم.
    خديرا گفت: رئال مادريد براي قهرماني آمده و من نيز در اين پروژه بزرگ اين تيم را همراهي خواهم کرد.

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

خديرا هفتمين آلماني تاريخ رئال مادريد

هافبک تازه وارد رئال مادريد هفتمين آلماني است که در تاريخ اين باشگاه پيراهن تيم اول پايتخت را بر تن مي‌کند.

سامي خديرا 23 ساله ديروز رسما با قراردادي 5 ساله به رئال مادريد پيوست. مبلغ قرارداد وي مبهم است و در برخي منابع هر فصل 8 ميليون يورو و در برخي منابع هر فصل 12 ميليون يورو اعلام شده است.

اين در حالي است که از سه هفته پيش انتقال خديرا به رئال مادريد قطعي شده بود و خبر عقد قرارداد 5 ساله وي با پرافتخارترين تيم باشگاهي جهان چندان براي مردم پايتخت اسپانيا تازگي نداشت.
    اصرار خديرا براي گذراندن تمام تعطيلات در کنار نامزد خود و پنهان کاري هاي وکيلش باعث شد اين انتقال طول بکشد.

خديرا فردا به مادريد سفر خواهد کرد و با پرواز اختصاصي باشگاه رئال مادريد راهي آمريکا مي‌شود تا به تمرينات تيمش در لس آنجلس ملحق شود.

وي پس از نتزر، برايتنر، شوستر، اشتايلايک، ايلگنر و متسلدر هفتمين آلماني تاريخ رئال مادريد اسپانيا محسوب مي‌شود.

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

کلوزه:مي خواهم باز هم برای بايرن گل بزنم

دوست داشتم که در بايرن بمانم و در حال حاضر هم مي خواهم در بايرن باشم...

سایت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،ميروسلاو کلوزه،مهاجم باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان به دنبال اين است که در ترکيب اصلی بايرن قرار بگيرد.
    او در مصاحبه اي درباره وضعيت خود در باشگاه بايرن مونيخ گفت:
    در اواخر فصل گذشته،اخباری شنيده مي شد که من نمي خواهم در بايرن بمانم،باشگاه اشتوتگارت و چند باشگاه ديگر اروپايی به دنبال جذب من بودند اما من دوست داشتم که در بايرن بمانم و در حال حاضر هم مي خواهم در بايرن باشم،اگر من تا فصل آينده در بايرن بمانم به طور قطع در ترکيب اصلی جايی برای خودم پيدا خواهم کرد،خيلی دوست دارم با شروع فصل در ترکيب اصلی قرار بگيرم و برای بايرن مونيخ گلزنی کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شالکه 2 – هامبورگ یک: آغاز رائول با آبی‌ها
    باشگاه گلزن‌کرشنی به فینال لیگا توتال! رسید.

سایت گل – شالکه در دیدار نیمه‌نهایی جام لیگا توتال! در گلزن‌کرشن توانست هامبورگ را دو بر یک شکست دهد. رائول در این دیدار برای اولین بار با پیراهن شالکه بازی کرد و نزدیک بود در اوایل دیدار گل هم بزند، اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.

با این حال تیم رائول پیروز میدان شد. ادو و جرمین جونز در نیمه دوم گل زدند تا گل رود فان‌نیستلروی برای هامبورگ که روی پاس اشتباه کریستوف متزلدر به ثمر رسید بی‌ثمر باشد.

این دیدار در دو نیمه سی دقیقه‌ای برگزار شد.

شالکه به این ترتیب به نمایش‌های خوب خود در دیدارهای پیش‌فصل ادامه داد. آنها حالا به مصاف بایرن مونیخ می‌روند تا قهرمان جام مشخص شود. بایرنی‌ها در دیگر بازی دور اول جام با کلن به تساوی بدون گل رسیدند و در ضربات پنالتی پیروز شدند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

انتظاراتی که می توان از خدیرا داشت

سایت گل در تحلیلی به بررسی وضعیت خدیرا در رئال مادرید پرداخته است .
    رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات تابستانی سعی کرد که آرام آرام حرکت کند . بدون خرید هایی با ارقام کهکشانی ، کهکشانی ها سه بازیکن آینده دار (دی ماریا ، پدرو لئون ، سرجیو کانالس ) خریدند و آخرین خریدشان نیز سامی خدیرا بود .
    ملی پوش آلمانی به عنوان یک بازیکن پرکار و بدون سود تبلیغاتی به تیم ملحق شد . پستی که برای او در خط هافبک در نظر گرفته شده یک پست نفرین شده است : جانشینی کلود ماکله له ، پستی که پس از رفتن بازیکن فرانسوی ، گراوسن با وجود چند بازی آغازین امیدوار کننده تنها یک نیم فصل در آن دوام آورد ، فرناندو گاگوی آینده دار را نیمکت نشین کرد ، محمد دیارا را دچا یک مصدومیت درازمدت کرد ، لاسانا دیارایی که در شش ماه اول حضورش در مادرید بهترین بازیکن تیمش بود را به سراشیبی فرو برد و حتی فرناندو ردوندوی اسطوره ای ، پس از آن که از رئال مادرید بیرون رفت ، در میلان دچار یک مصدومیت بی پایان شد تا با فوتبالش وداع کرد .
    پس خدیرا باید خود را برای یک رقابت جدید آغاز کند . نگاهی به انتظاراتی که می توان از یک هافبک دفاعی در طول اولین سال حضورش در باشگاه رئال مادرید داشت می اندازیم :

اشتباهات اندک
    در سانتیاگو برنابئو انتظارات از هر بازیکنی بسیار بالاست . خدیرا باید سعی کند که در هر لحظه هواداران را از خود راضی نگه دارد .
    به احتمال فراوان مورینیو از او خواهد خواست که بیشتر عقب بماند و به کمک خط دفاعی تیمش بیاید اما 80 هزار هوادار رئال مادرید او را تهییج به حمله کردن می کنند . مدیران باشگاه ممکن است که از کار او راضی باشند اما هواداران ممکن است نباشند . یک اشتباه برای سامی جوان ممکن است که ماه ها و ماه ها در یاد هواداران تیمش بداند . اتفاقی که برای مارسلو و حتی کاکا افتاده بود و هو شدنشان موجب شده بود که بهتر و بهتر شوند تا بتوانند که به خودشان بیایند .

بدو سامی بدو
    اگر مورینیو بخواهد که همان تاکتیکهای تدافعی خود در اینتر را در مادرید پیدا کند ، هر بازیکنی ناچار است که حواسش به هم تیمیش باشد و از وی محافظت کند پس خدیرا می تواند که طبق توانایی هایش به خوبی در تیم تحرک داشته باشد اما اگر رئال مادرید سیستم سراسر تهاجمی داشته باشد ، وظیفه بازیکن آلمانی دوچندان می شود چرا که باید زیاد بدود تا بتواند که فضاهای خالی شده توسط هم تیمی هایش را پر کند . البته سامی مشکلی در این باره ندارد چرا که یکی از توانایی های مهم او دویدن و دویدن است . باید دید که او می تواند در رئال مادرید نیز این توانایی را نشان دهد یا خیر .

آمادگی برای نیمکت نشینی
    با دیدن بازیهای جام جهانی شاید این طور به نظر می رسد که شیوه ی بازی خدیرا مناسب رئال مادرید است : یک هافبک دفاعی جنگنده که می داند چطور ضد حملات را پایه ریزی کند . البته اشتباه است که از همان ابتدا جایگاه او را تثبیت شده بدانیم .
    اما بدون توجه به آن که چه بازیکنی از نظر تاکتیکی ایده آل است ، تقریبا هر بازیکنی در رئال مادرید یک دوره ی نامطلوب داشته است که شاید علت اصلی آن فشارهای رسانه ای باشد و در نتیجه به نیمکت تبعید شده است . این اتفاق برای کاسیاس ، کاکا ، رائول و گوتی هم افتاده است . کلید موفقیت در برنابئو آمادگی برای بازگشت دوباره است ، همان کاری که فن در فارت و گاگو در فصل گذشته انجام دادند .

کار کردن با آقای خاص
    مطمئنا علت اصلی پیوستن بازیکن نه چندان مشهور و محبوبی همچون خدیرا به رئال مادرید حضور یک مربی خاص در این تیم بوده است که می تواند که این فرصت را به او می دهد که در کنار یکی از بهترین مربیان جهان کار کند . آقای خاص سعی می کند که برای بازیکنان و تیمش سنگ تمام بگذارد . او به بازیکنانش انگیزه می دهد و با مصاحبه های مطبوعاتی جنجالی بازیکنانش را از شر حاشیه های مطبوعاتی حفظ می کند .

درس گرفتن از بهترین ها
    خدیرای 23 ساله هنوز جای زیادی برای پیشرفت دارد . بازی کردن در اسپانیا با رئال مادرید راه فوق العاده ای برای او و برطرف کردن نقاط صعفش همچون تکنیک و حفظ توپش است .
    اگر قرار باشد که او در تیم یار ثابت باشد ، زوج ژوبی آلونسویی خواهد شد که یکی از بهترین پاسورهای جهان است . او همچنین با سرجیو راموس برای پوشاندن جای او در پست دفاع راست زیاد در ارتباط خواهد بود . مهاجمانی همچون کاکا و کریستیانو رونالدو توانایی تکنیکی وی را بالا خواهند برد و مطمئنا حضور در رئال مادرید او را مبدل به یک بازیکن پر توان و با تجربه خواهد کرد
    Last edited by errmii; 02-08-2010 at 00:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •