با دلیل بگو قراره چی بشه؟اینا خودشون میدونن فصل بعد قراره چه بلایی سرشون بیاد
توفنگچی(این یکی که دیگه توهین نیست ، القابشون هست(اقای همکار انجمن ترش) )
با دلیل بگو قراره چی بشه؟اینا خودشون میدونن فصل بعد قراره چه بلایی سرشون بیاد
توفنگچی(این یکی که دیگه توهین نیست ، القابشون هست(اقای همکار انجمن ترش) )
خوان لاپورتا: سسك را به هر قيمتي نمي خواهيم
رئيس باشگاه كاتالاني تاكيد كرد كه حاضر نيست براي خريد فابرگاس قيمت عجيب و غريبي بپردازد.
سايت گل - خوان لاپورتا كه آخرين روزهاي رياستش بر باشگاه بارسلونا را سپري مي كند، چند روز قبل داويد ويا، مهاجم تيم والنسيا را به خدمت گرفت اما او قصد دارد دوران رياستش را با يك خريد بزرگ ديگرد به پايان برساند. هدف او سسك فابرگاس، كاپيتان تيم آرسنال است.
به گزارش بخش اسپانيايي سايت گل، آبي و اناري ها قصد دارند فابرگاس را پيش از رقابت هاي جام جهاني به خدمت بگيرند زيرا نگرانند كه درخشش احتمالي اين بازيكن در اين رقابت ها موجب افزايش قيمت او شود.
از سوي ديگر، انتخابات رياست باشگاه روز 13 ژوئن برگزار مي شود و لاپورتا مي خواهد قولي كه به هواداران در مورد خريد فابرگاس داده، برآورده كند.
لاپورتا در مصاحبه با بخش اسپانيايي سايت گل گفت: "ما هرگز بيش از قيمت بازار براي يك بازيكن پرداخت نكرديم.
بله، سسك بازيكني است كه ما مي خواهيم او را به خدمت گيريم و آرسنالي ها نيز اين موضوع را مي دانند. ما براي به خدمت گرفتن او هر كاري خواهيم كرد اما اين انتقال بايد با قيمتي منطقي انجام شود. ما قيمت عجيب و غريبي براي او پرداخت نخواهيم كرد اما تلاش ويژه اي براي استخدام او انجام مي دهيم زيرا او موضعش را به طور شفاف بيان كرده است و گفته كه مي خواهد به نوكمپ بيايد. اين مسئله اي قابل ذكر و قابل تقدير است."
2010/5/29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلخوری شما از بارسلونا مربوط به 4 تای این فصل آرسناله یا فینال سال ها قبل؟ کنایه نیستا. مربوط به ترنسفرا که نیست؟ یا اینکه کاپیتان فابرگاس دم از بارسا می زنه؟
راستش این تهدیدها تکراریه. اوج پیش بینی ها برای رئال این فصل بود که نتیجه اش رو دیدیم. خیلی از کارشناسا مثل اکثر مربیان لالیگا و کاپلو و ... اعتقاد داشتن که اون رئال حریف بارسایی که توانش کاهش پیدا کرده خواهد شد و حتی رئالو شانس اول قهرمانی لالیگا می دونستن. اروپا که اون شد. الکلاسیکو رفت و برگشت شکست خورد. لالیگا رو هم باخت.
با دوباره روی فرم اومدن بارسلونا (از بازگشت مصدومی مثل اینیستا و تمرکز بازیکنی مثل آلوز گرفته تا شدت گرفتن دوباره انگیزه قهرمانی و رهایی از توقع بسیار بالای سال قبل) و حتی افزایش قدرت در نتیجه اضافه شدن ویا و رشد ستاره های جوان مثل پدرو مطمئن باشید همچنان تیمهای دیگر هستند که ترس از بارسلونا رو خواهند داشت. حتی بیش از هراسی که از بارسای نه چندان روون فصلی که گذشت به عنوان قدرتمندترین تیم جهان داشتن.
پست های نامناسب مثل توهین رو نقل قول نکنید. بسته به نوشته ممکنه باعث حذف پست شما هم بشه.
دقیقا حرفهای شما درسته!دلخوری شما از بارسلونا مربوط به 4 تای این فصل آرسناله یا فینال سال ها قبل؟ کنایه نیستا. مربوط به ترنسفرا که نیست؟ یا اینکه کاپیتان فابرگاس دم از بارسا می زنه؟
راستش این تهدیدها تکراریه. اوج پیش بینی ها برای رئال این فصل بود که نتیجه اش رو دیدیم. خیلی از کارشناسا مثل اکثر مربیان لالیگا و کاپلو و ... اعتقاد داشتن که اون رئال حریف بارسایی که توانش کاهش پیدا کرده خواهد شد و حتی رئالو شانس اول قهرمانی لالیگا می دونستن. اروپا که اون شد. الکلاسیکو رفت و برگشت شکست خورد. لالیگا رو هم باخت.
با دوباره روی فرم اومدن بارسلونا (از بازگشت مصدومی مثل اینیستا و تمرکز بازیکنی مثل آلوز گرفته تا شدت گرفتن دوباره انگیزه قهرمانی و رهایی از توقع بسیار بالای سال قبل) و حتی افزایش قدرت در نتیجه اضافه شدن ویا و رشد ستاره های جوان مثل پدرو مطمئن باشید همچنان تیمهای دیگر هستند که ترس از بارسلونا رو خواهند داشت. حتی بیش از هراسی که از بارسای نه چندان روون فصلی که گذشت به عنوان قدرتمندترین تیم جهان داشتن.
من نمیدونم چرا توی این 2سال به جای اینکه طرفداران بارسا بیشتر بشه(حداقل به خاظر بازی رون و خوبی که انجام میدهو به اصطلاح فوتبال بازی می کنه نه ضدفوتبال!) ، ضد بارسایی ها به مراتب بیشتر شدن.(قبلا فقط رئال فن ها بودن ، الان از چلسی ، ارسنال ، من یو بگیر تا اینتر و بایرمونیخ و...)
من خودم یه زمانی عاشق پاسکاری ها و بازی روون و روی زمین، بازیکنال ارسنال در فصل 2003/04 بودم ، اون موقع همه از تماشای این فوتبال ارسنال لذت می بردم ،
خب حالا بارسا همون شیوه رو با سرعت بیشتر انجام میده و به اصطلاح یه فوتبال ناب می بینیم ،
این دیگه این همه دشمنی و ... نداره
Last edited by Capcom; 30-05-2010 at 01:37.
انتقاد پیگرینی از عمر کوتاه مربیان برروی نیمکت تیمها
سایت گل- به نظر می رسد که مانوئل پیگرینی هنوز نتوانسته با برکناری اش از سمت مربی گری تیم مادریدی کنار بیاید. این مربی باتجربه که در حال حاضر در شیلی، سرزمین مادری اش به سر می برد، زبان به انتقاد از عملکرد روسای باشگاه مادریدی گشوده و از اینکه به یک مربی اجازه ادامه کارش را نمی دهند انتقاد کرده و آن را اشتباهی بزرگ خوانده است.
پیگرینی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« حس نمی کنم که مرتکب اشتباهی شده باشم. من 5 سال در اسپانیا زندگی کرده ام و به خوبی می دانستم که مربیان بازه زمانی بسیار کوتاهی برروی نیمکت مربی گری رئال مادرید دوام می آورند.شاید این اشتباهی است که روزگاری این اصلاح شود.»
این مربی باتجربه که به خاطر مراسم ازدواج فرزندش به شیلی بازگشته است در صحبتهایی گفت:«مربی گری در رئال برای من چالش مهمی بود و اصلا از اینکه این ماجرا را تجربه کردم، پشیمان نیستم.»
او درمورد برنامه هایش برای آینده گفت:« علاقه زیادی دارم تا برای فصل آینده کار جدیدی را آغاز کنم. اگر هم این اتفاق رخ ندهد باید ببینیم که در آینده چه پیش می آید.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چابی:حضور مورینیو انگیزه ما را بیشتر می کند
سایت گل- چابی ارناندس در گفتگویی با روزنامه ال موندو دپورتیوو از پیوستن مورینیو به نیمکت مربی گری رئال گفت.
چابی در این رابطه گفت:« به نظر من حضور مورینیو برای رقابتهای لالیگا بسیار خوب است و این اتفاق برای بارسلونا به منزله انگیزه بیشتری برای رقابت است. رئال مادرید نهایت تلاشش را برای کسب عناوین قهرمانی که در دو فصل اخیر به آنها دست نیافته به کار می گیرد. آنها به هر کاری دست می زنند، خریدهای هنگفت می کنند و خرجهای فراوانی انجام می دهند و نمی توانند. برای من و برای بارسای ما، این به منزله انگیزه مضاعف است.مثل همان انگیزه ای که سال گذشته با خریدهای هنگفت رئال به ما تزریق شد. حضور مورینیو به من انگیزه بیشتری برای کسب پیروزی مجدد مقابل رئال می دهد.»
چابی در ادامه صحبتهایش به برخوردی که میان او و مورینیو در سن سیرو رخ داد اشاره کرد و گفت:« هیچ اتفاقی بین ما رخ نداد. با هم حرف زدیم.همین و بس. بحث برسر یکی از تصمیمات داوری بود.من احترام فراوانی برای مورینیو قائلم،درسهای زیادی از او آموخته ام و البته برخورد دیگری هم در تونل رختکن رخ داد که البته مشکلی نیست.»
او در ادامه صحبتهایش با تمجید از مورینیو و درسهایی که از این مربی پرتغالی فرا گرفته گفت:« بله، مورینیو و فان خال به آنالیز بازیها در داخل رختکن می پرداختند. او علم فوتبالی زیادی دارد. من و پویول درسهای زیادی از او آموختیم و بسیار خوشحالم که مورینیو به فوتبال اسپانیا آمده است؛ چرا که قطعا باعث رشد و پیشرفت لالیگا شده و سطح رقابت میان بارسا و رئال را افزایش خواهد داد. این به منزله انگیزه مضاعفی برای ماست.»
چابی در بخش پایانی صحبتهایش از حضور احتمالی سسک در رختکن بارسا گفت:« امیدوارم که سسک بیاید.من او را بسیار دوست دارم و تمام بازیکنان تیم نیز به سسک علاقه زیادی دارند.خود او هم دوست دارد تا برای بارسا توپ بزند، چرا که سسک دی.ان.ای بارسلونا را در رگهایش دارد.امیدوارم که او بیاید، چرا که سریع با سیستم تیم تطبیق خواهد یافت، فوتبال ما بهبود پیدا می کند و تیم ما کامل خواهد شد ولی همه چیز به تصمیم سران آرسنال بسته است.»
Last edited by masud-000000; 30-05-2010 at 15:39.
مورینیو: دوست دارم مربی وین رونی باشم
مربی جدید باشگاه رئال مادرید تمایل فراوانش را برای مربیگری رونی ابراز کرده است.
ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که علاقه زیادی دارد تا مربی وین رونی، ستاره باشگاه منچستریونایتد و تیم ملی انگلستان باشد، هر چند که می داند که احتمال بسیار کمرنگی برای وقوع این اتفاق در شرایط کنونی وجود دارد.مورینیو روز جمعه و پس از توافق سران دو باشگاه اینتر و رئال بر سر انتقال این مربی پرتغالی به برنابئو، به عنوان مربی جدید کهکشانی ها معرفی شد و اکنون شایعاتی به گوش می رسد که از احتمال تلاش مادریدی ها برای خرید رونی خبر می دهد.مورینیو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که علاقه زیادی دارد تا استیون جرارد و فرانک لمپارد نیز در برنابئو به او بپیوندند تا بدین ترتیب بتواند تیمی قدرتمند برای مقابله با بارسلونا شکل دهد.البته خود آقای خاص هم به خوبی می داند که فکر کردن به جذب رونی، ممکن است بیشتر در حد یک رویا باشد و احتمال وقوع این اتفاق بسیار کمرنگ است.مورینیو در صحبتهایی در این رابطه به آ.اس گفت:« می گویم که این غیرممکن است.من دوست دارم که مربی رونی باشم ولی دوستم ، فرگوسن، به راحتی می تواند این کار را انجام دهد ولی برای من تقریبا غیر ممکن است.»
پست منو چرا پاک میکنید برادر ؟
شما اسم اینو چی میزارید اخه ؟گاسپارت:امیدوارم مورینیو رئال را به دسته دو ببرد
------
اتفاقا من فصل بعد بارسا رو مثل فصل اخر حضور رایکارد تو این تیم میبینم . البته اگه گواردیولا عاقل باشه و از سیستم 4-6 استفاده نکنه این مشکل پیش نمیاد . ولی با امودن سسک فک کنم بارسا بخواد بدون هافبک دفاعی بازی کنه از اون ور سر و صدای زلات هم در میاد و و و .راستش این تهدیدها تکراریه. اوج پیش بینی ها برای رئال این فصل بود که نتیجه اش رو دیدیم. خیلی از کارشناسا مثل اکثر مربیان لالیگا و کاپلو و ... اعتقاد داشتن که اون رئال حریف بارسایی که توانش کاهش پیدا کرده خواهد شد و حتی رئالو شانس اول قهرمانی لالیگا می دونستن. اروپا که اون شد. الکلاسیکو رفت و برگشت شکست خورد. لالیگا رو هم باخت.
Last edited by B L A S T E R; 30-05-2010 at 18:45.
مانوئل پيگريني: از رفتن به رئال پشيمان نيستم
سايت گل- مانوئل پيگريني، سرمربي سابق رئال مادريد، تاييد كرد كه مي دانست در رئال مادريد زمان كافي براي ساخت تيم ندارد و دوران حضورش در سانتياگو برنابئو كوتاه خواهد بود اما تاكيد كرد كه از حضور در مادريد پشيمان نيست.
او در مصاحبه با ماركا گفت:" مي دانستم كه باشگاه رئال تمايل دارد كه خيلي سريع و در يك دوره كوتاه مربي اش را تغيير دهد. رفتن به رئال از نظر من اشتباه نبود. مي دانستم كه مربيان براي مدت زيادي دوام نمي آورند. براي من حضور در اين تيم يك چالش بزرگ بود و به خاطر عملكردم در اين باشگاه پشيمان نيستم.
من با بازيكناني كار مي كردم كه به طور كامل از من حمايت مي كردند و همان طور كه انتظار داشتم به تصميماتم احترام مي گذاشتند."
پيگريني همچنين شايعات حضورش در اينتر را تكذيب كرد و گفت:" بايد ببينيم چه اتفاقاتي خواهد افتاد."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكريس رونالدو: فصل نااميدكننده اي داشتيم
سايت گل- كريس رونالدو، ستاره تيم رئال مادريد، نارضايتي اش را از عدم كسب قهرماني در رقابت هاي فصل 10-2009 اعلام كرد و تاييد كرد كه اولين فصل حضورش در لاليگا نااميد كننده بوده است.
رئال مادريد رقابت قهرماني لاليگا را به بارسلونا واگذار كرد و در ليگ قهرمانان نيز توسط از دور رقابت ها حذف شد. آنها در كوپا دل ري نيز در مقابل تيم گمنام آلكوركون شكست خوردند و حذف شدند.
رونالدو در مصاحبه با ماركا گفت:" اميدوارم فصل آينده قهرماني هاي زيادي را جشن بگيريم. مورينيو يك فاتح است. اين فصل بسيار نااميدكننده بود و من بسيار ناراحت هستم اما پيش بيني مي كنم كه فصل آينده بسيار متفاوت خواهد بود."
او همچنين در مورد شانس تيمش در جام جهاني صحبت كرد گفت كه اولين هدفش صعود از مرحله گروهي است. پرتغال با تيم هاي برزيل، ساحل عاج و كره شمالي همگروه است.
" ما براي اينكه رقابت هاي خوبي داشته باشيم، بايد در اولين بازي به پيروزي برسيم. مي دانيم كه كار آساني نخواهيم داشت اما ما هر چيزي كه براي پيشرفت لازم است را در اختيار داريم.
اگر از گروه مان را صعود كنيم، 50 درصد راه را طي كرده ايم.
خوبه اینتر حذف کرد بارسا رو وگرنه چی میگفتین به بارسا؟
ربطش؟ موضوع دیگه ای جز صعود اینتر نبود بنویسید؟
خیلی می خواد از فوتبال دور باشی که نه بازی ها رو دیده باشی و نه اظهار نظرهارو شنیده/خونده باشی بگی شما به بارسا میگید قدرتمندترین. کمی پیگیری کنید ضرری نداره. این عنوانو من و شما تعیین نمی کنیم. دیگه حریفی که بدجوری شکست خورده اونی که اصلا روبرو نشده و حتی اونی که تونسته حذف کنه بهش اعتراف کردن.
اتوئو: باید برای مورینیو به دلیل شکست دادن قدرتمند ترین تیم دنیا اعتبار و احترام زیادی قائل شد. باید یادآوری کنم که همیشه قوی ترین تیم در دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی نمی رسد.
حالا هوادار کدوم تیم هستید؟ چون حتی رئالی های انجمنم ادعای شمارو نمی کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)