تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 50 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 496

نام تاپيک: بسته‌های رویایی اینترنت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز بسته شماره 3 که یک ماه بودرو فعال کردم و از دیروز صبح هم دارم ازش استفاده میکنم الان که قبض میان دوره رو گرفتم هزینه اینترنت فقط همون 10000 تومان هزینه اضافه شده بود نه چیز دیگه ای

البته پول قبض رو آخر دوماه میشمارن

البته من میخواستم لینوکس ابونتو 699 مگابایتی رو دانلود کنم تا 6تای اولش خوب رفت اما بعدش سرعتش صفر شد دیگه دانلود نمیکرد ولی در همون حال وقتی میخواستی سایتی رو باز کنی با سرعت 6KB/S باز میکرد
    Last edited by saeedraz; 27-05-2010 at 08:35.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گوشی من هم نوکیا 6125 هست . برای من هم الان فعال شد . چطوری موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و از اون طریق دانلود کنم ؟

قبل از شروع به کار ابتدا مطمئن شويد که تنظيمات GPRS بر روي گوشي شما درست انجام گرفته است يعني اينکه ميتوانيد از طريق موبايل خود به اينترنت متصل شويد .
    براي شروع نرم افزار مربوط به گوشي خود را از درون CD بر روي کامپيوتر خود نصب کنيد سپس از طريق کابل USB با بلوتوث گوشي را به کامپيوتر متصل نماييد و کمي صبر کنيد تا مشخصات و تجهيزات گوشي شما بطور کامل توسط کامپيوتر شناخته شود و پيغام Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use در Taskbar ظاهر شود
    حالا از طريق New Connection Wizard يک کانکشن dialup درست کنيد ، پس از گذراندن سه مرحله اول به قسمتي ميرسيد که بايد مودم گوشي را انتخاب کنيد.در این روش ما به جای مودم سیستم از مودم گوشی استفاده می کنیم.
    پس از انتخاب نام کانکشن ، بايد شماره #8***99* را بجاي شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نماييد و در مرحله بعد کادرهاي مربوط به Username و Password را خالي بگذاريد و مراحل ساخت کانکش را به پايان ببريد
    حالا باید مثل هميشه دکمه Dial را فشار دهيد
    دوست عزیز حتما مطمئن شوید که تنظیمات موبایل درست باشد
    Last edited by fandak; 27-05-2010 at 11:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والله تو اصفهان سرعت دانلودم بيشتر از 5 و 6 كيلوبايت نبود شما چطوري 500MB باهاش دانلود كرديد.
    اما انصافا همينم از چند نظر غنيمته چرا؟
    1- بالاخره همراه اول يه تكوني به خودش داد و ابتكار عمل و از ايرانسل گرفت. (از اين كارش خوشم اومد)
    2- باعث ميشه تا ايرانسل براي رقابت يك طرح تازه از خودش دركنه.( كه اميدوارم اينطوري بشه)
    3- براي كسايي مثل من كه هم تو خونه و هم دفتر كار به دليل سو مديريت هاي مخابرات از ADSL محروميم، اين يه راه نفس كشيدنه (كفش پاره تو بيابون غنيمته)
    4- فعلا همينا بسه چون پررو ميشن يه دفعه بي خيال بسته مسته مي شن
    ولي خودمونيما پدر باطري گوشي درميادا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از انتخاب نام کانکشن ، بايد شماره #8***99* را بجاي شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نماييد و در مرحله بعد کادرهاي مربوط به Username و Password را خالي بگذاريد و مراحل ساخت کانکش را به پايان ببريد
    البته در مورد شماره #8***99* یک توضیح بدم که بستگی داره به شماره قرار گیری تنظیمات GPRS یعنی اگر روی گوشی، شما 4 تا تنظیمات GPRS داشته باشید و شماره 3 مربوط به تنظیمات مخابرات باشه شماره ISP شما میشه #3***99*

5. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته در مورد شماره #8***99* یک توضیح بدم که بستگی داره به شماره قرار گیری تنظیمات GPRS یعنی اگر روی گوشی، شما 4 تا تنظیمات GPRS داشته باشید و شماره 3 مربوط به تنظیمات مخابرات باشه شماره ISP شما میشه #3***99*
    الان من همه این کار ها رو کردم ولی هیچ کدوم از شماره ها رو قبول نمی کنه . باید چه شماره ای رو بزنم نه این #3***99* نه #8***99*

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان من همه این کار ها رو کردم ولی هیچ کدوم از شماره ها رو قبول نمی کنه . باید چه شماره ای رو بزنم نه این #3***99* نه #8***99*
    این شماره #×***99* که شما باید به جای × از شماره مربوط به تنظیمات روی گوشیتون استفاده کنید یعنی به جایی که تنظیمات قرار داره برید و ببینید گزینه MCCI INTERNE یا MCCI-GPRS چندمین تنظیم هست و به جای × اون عدد رو بگذارید یک جایی هم خوندم برای گوشیهای نوکیا به جای #×***99* باید #×***9* وارد بشه اما زیاد مطمئن نیستم

8. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت اینترنت به مدل گوشیتون هم بستگی داره مثلا من با یه گوشی قدیمی مودم کردم و استفاده کردم چون فقط از gprs پشتیانی میکرد و نه از edge سرعتم کم بود چون الان بسیاری از بی تی اس ها از سرویس Edge پشتیبانی میکنند اگه گوشی سرعت edge خوب باشه سرعت اینترنشم بیشتر میشه
    خلاصه اگه مدل گوشی جدید باشه سرعت اینترنتم بیشتر میشه

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

هشدار
    من تعرفه ی نوع اول رو فعال کردم و با خیال راحت داشتم ازش استفاده می کردم اما بعد از مگا بایت ها دانلود با دیدن صورتحساب رنگ از رخسارم پرید ....

85 هزار تومان هزینه ی استفاده از اینترنت در حساب میان دوره..

سریعآ به اولین دفتر خدمات مشترکین رفتم اونها گفتند به دفتر مرکزی ما برید یا با 09990 تماس بگیرید من تماس گرفتم و با متخصص !!! صحبت کردم اون هم گفت خیلی ها مثل شما هچین مشکلی دارند و برام تشکیل پرونده داد تو سایتش هم شکایت خودم رو اعلام کردم و گفت تا 48 ساعت دیگه به شما پاسخ خواهیم داد الان هم میخوام به دفتر مرکزیش برم ببینم چی میشه.
    دلیل و مدرک زیاد دارم تا پولم رو زنده نکنم هم دست از سرش برنمیدارم... . حتی شکایت قضایی!

اینارو گفتم تا بدونید هیچ چیز تو ایران بی مشکل نیست هیچ چیز.

معلوم نیست خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو

اصلآ فرض کنیم تعرفه نباشه کجای دنیا برای دانلود هر مگابایت حدودآ 1400 تومن باید خرج کنی؟؟
    Last edited by wonderful; 27-05-2010 at 12:15.

11. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوست عزیز من توی سایت های دیگه هم دیدم این مشکلو داشتن و از طریق شرکت پیگیری کردن حتما مشکلت حل میشه انشا....

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

دوست عزیز من توی سایت های دیگه هم دیدم این مشکلو داشتن و از طریق شرکت پیگیری کردن حتما مشکلت حل میشه انشا....
    ان شا الله حل بشه و گرنه ...

من از مخابرات دل پری دارم این چندمین بار هست که به ما کلک زده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •