تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: اورکلاک Core i7 920 برای مبتدی!

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینو قبول ندارم چون ارتباطی بین این دو گزینه ای که در بالا گفتین وجود نداره.من برای شما توضیح میدم

اینو هم قبول نمیکنم و برای شما توضیح میدم که چرا؟

میکرو کنترلر رم در پلتفرم i7 یا بعبارتی مادربردهای X58 برعکس سری قبلی که به پلتفرم سوکت T معروف بود از پل شمالی به پردازنده منتقل شده پس یعنی مادربرد نقش زیادی در کنترل فرکانس رمها نداره!!

توجه کنید روی مادربردها هر چی که مینویسه خوب بنویسه چون داره برای خودش مینویسه(البته تا فرکانس 2000) چون اصلا ربطی به مادربرد نداره

شاید همه شما میگید که خوب در بایاس تنظیماتی برای افزایش فرکانس تا بیش از 1600 وجود نداره(ضریب رم یا XMP یا هر چیز دیگه ای). خوب معلوم هست که وجود نداره

توجه کنید که ضریب رم و XMP فقط دو تا عامل برای افزایش فرکانس رم هست نه تنها عامل....

شما باید فرکانس بالاتر از 1600 را برای مادربردی مثل MSI X58 PRO را با افزایش BCLK و کاهش ضریب پردازنده تعریف کنید و با این کار میشه فرکانس رم این مادربرد را تا رقمی بین 1800 تا نهایتا 2000 افزایش داد.

باز هم میگم که ارقان نوشته شده در زمینه فرکانس قابل پشتیبانی برای رمها در مادربردهای X58 بی معنی هستند چون ربطی به مادربرد نداره و پردازنده بصورت 100% مستقیم با رمها در ارتباط هست

حالا اگر مادربردی در اجرای رمهای سه کاناله مثلا در فرکانس 1600 یا بالاتر اشکال داره باید اشکالش را در جای دیگه مثل ولتاژ رمها یا تایمینگشون چک کرد
    من وقتی می رم DRAM رو تغییر بدم از 800 شرمع می شه تا 25XX ولی چون رم من 2000 هست می زارم رو 2000.
    BCLK رو هم تا 500 می شه وارد کرد.
    من وقتی می زارم رو X.M.P خودش ولتاژ می ده به رم ولی دیگه چرا رم می سوزه رو نمی دونم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من وقتی می رم DRAM رو تغییر بدم از 800 شرمع می شه تا 25XX ولی چون رم من 2000 هست می زارم رو 2000.
    BCLK رو هم تا 500 می شه وارد کرد.
    من وقتی می زارم رو X.M.P خودش ولتاژ می ده به رم ولی دیگه چرا رم می سوزه رو نمی دونم.
    شما بهتر هست که سه تا شات از تب های مموری پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذارید

در مورد XMP باید بگم که فقط مربوط به یک سری خاصی از رمها میشه که از این قابلیت سلپورت می کنند

ضمن اینکه موظور شما را از سوختن رم متوجه نمیشم!؟

یعنی مادربردشما ماژولهای رم را میسوزونه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما بهتر هست که سه تا شات از تب های مموری پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذارید

در مورد XMP باید بگم که فقط مربوط به یک سری خاصی از رمها میشه که از این قابلیت سلپورت می کنند

ضمن اینکه موظور شما را از سوختن رم متوجه نمیشم!؟

یعنی مادربردشما ماژولهای رم را میسوزونه؟!
    منظورم از سوختن اینه که سیستم روشن نمی شه و گاهی اوقات هم روی LCD POSTER مینویسه DET DRAM.
    این یعنی رم سوخته و باید ببری گارانتی دوباره رم بگیری.
    من نمی دونم کجا آپ لود کنم اگه می شه آدرس سایتو لط کنین واسم بزارین.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آپلود سنتر عکس به وفور در اینترنت هست که با یک سرچ ساده میتونید به تعداد زیاد پیدا کنید

مثلا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    Last edited by Farshid72; 19-06-2010 at 19:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یک سوال ؟ :

این رمها را چند گرفتی؟

جالب هست فکر کنم حدود 500-600 تومن بابت این رمها خرج کردی چون راحت تا فرکانس 3500 با تایمینگ CL8 اجرا میشه!

راستی مگر کاربری شما از سیستم با چنین رمهایی چی هست؟

بگذریم

اول از همه بایاس را یک CLEAR CMOS کنید تا به تنظیمتن پیش فرض برگرده

بعد تمام ولتاژ های قسمت بایاس را بصورت دستی در بیارید(یعنی از حالت AUTO خارج کنید)

سپس SPD را از AUTO خارج کنید و ضریبش را از 8 بذارید روی 14

DDR VOLTAGE را هم بصورت دستی از 1.5 بذارید روی 1.6 و اگر همه چیز OK بود مرحله بعد را انجام بدین

البته تا اینجا از سیستم یک تست بگیرید

DDR VOLTAGE را بذارید روی 1.65 و ضریب SPD را هم بذارید روی 18

بعدش گزینه های زیر را غیر فعال کنید :

INTEL TURBO BOOST : DISABLE
    CPU ENHANCED HALT(C1E) : DISABLE
    C3/C6/C7 STATE SUPPORT : DISABLE
    CPU EIST FUNCTION : DISABLE
    CIA2 : DISABLE

تا اینجا هم از سیستم یک تست دیگه بگیرید

بعد BCLK را از 133 بذار روی 155
    و همینطور ضریب پردازنده را از 20 بذار روی 17
    SPD را هم بذار روی 16
    راستی خنک کننده پردازنده اوضاش چطور هست؟ استوکه؟

البته قبل از اینکه این تست را انجام بدی لطفا به اون سوال اول من جواب بده چون من یکجورایی احساس می کنم که نرم افزار CPU-Z داره یکجورایی قاطی کار می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

رم شما فک نکنم سوخته باشه. مشکل یا از همون افزایش فرکانس هست یا اینکه 7 4 گیگ رو شناسایی کرده.
    اگه این عکس ها رو بعد اینکار انجام داده باشی تو عکسا معلومه نسوخته

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

رم شما فک نکنم سوخته باشه. مشکل یا از همون افزایش فرکانس هست یا اینکه 7 4 گیگ رو شناسایی کرده.
    اگه این عکس ها رو بعد اینکار انجام داده باشی تو عکسا معلومه نسوخته
    فک کنم 4 گیگش سوخته آخه تک تک که می زارم با یکیش میاد بالا ولی اون دو تا رو وقتی تک تک می زارم نمیاد بالا و حتی اخطاری رو که روی LCD POSTER می داد رو دیگه نمی ده و فقط رو LCD POSTER می نویسه LOCKED که همیشه وقتی دکمه پاور رو می زنم اینو می ده یعنی یه چیز عادی هست ولی مال چی هست رو نمی دونم.بعد از این دیگه چیزی نمی نویسه ولی وقتی رم عوض شه با اون سالمه سیستم میاد بالا.
    این برنامه CPU-Z اگه نوشته 6 گیگ رو سیستم هست یعنی روی مادر برد در حال حاضر 6 گیگ هست ولی با نرم افزار های دیگه که تست کردم می گه دو گیگ هستش که شات رو واستون می زارم.
    Last edited by Farshid72; 20-06-2010 at 10:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک سوال ؟ :

این رمها را چند گرفتی؟

جالب هست فکر کنم حدود 500-600 تومن بابت این رمها خرج کردی چون راحت تا فرکانس 3500 با تایمینگ CL8 اجرا میشه!

راستی مگر کاربری شما از سیستم با چنین رمهایی چی هست؟

بگذریم

اول از همه بایاس را یک CLEAR CMOS کنید تا به تنظیمتن پیش فرض برگرده

بعد تمام ولتاژ های قسمت بایاس را بصورت دستی در بیارید(یعنی از حالت AUTO خارج کنید)

سپس SPD را از AUTO خارج کنید و ضریبش را از 8 بذارید روی 14

DDR VOLTAGE را هم بصورت دستی از 1.5 بذارید روی 1.6 و اگر همه چیز OK بود مرحله بعد را انجام بدین

البته تا اینجا از سیستم یک تست بگیرید

DDR VOLTAGE را بذارید روی 1.65 و ضریب SPD را هم بذارید روی 18

بعدش گزینه های زیر را غیر فعال کنید :

INTEL TURBO BOOST : DISABLE
    CPU ENHANCED HALT(C1E) : DISABLE
    C3/C6/C7 STATE SUPPORT : DISABLE
    CPU EIST FUNCTION : DISABLE
    CIA2 : DISABLE

تا اینجا هم از سیستم یک تست دیگه بگیرید

بعد BCLK را از 133 بذار روی 155
    و همینطور ضریب پردازنده را از 20 بذار روی 17
    SPD را هم بذار روی 16
    راستی خنک کننده پردازنده اوضاش چطور هست؟ استوکه؟

البته قبل از اینکه این تست را انجام بدی لطفا به اون سوال اول من جواب بده چون من یکجورایی احساس می کنم که نرم افزار CPU-Z داره یکجورایی قاطی کار می کنه
    قیمت رو درست حدس زدی !
    من رم رو فک کنم 480 تومان خریدم آمریکایی هم هستش کاره به اون صورت خاصی هم با این رم نمی کنم.
    من الان 2گیگ رمم سالم هست با اون دو گیگ تغییراتی که گفتید رو لحاظ کنم ؟؟؟؟
    دوسته عزیز می گم یه نگاهی به اینجا بندازین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو قسمت ویژگی هی به اطلاعاتی که در مورد رم داده نگاه کنین .
    از یه طرف شما می گید که تو این سری مادربرد . مادر برد ربطی به رم نداره و از طرفی سایتش اینو زده.
    Last edited by Farshid72; 20-06-2010 at 18:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

فک کنم 4 گیگش سوخته آخه تک تک که می زارم با یکیش میاد بالا ولی اون دو تا رو وقتی تک تک می زارم نمیاد بالا و حتی اخطاری رو که روی LCD POSTER می داد رو دیگه نمی ده و فقط رو LCD POSTER می نویسه LOCKED که همیشه وقتی دکمه پاور رو می زنم اینو می ده یعنی یه چیز عادی هست ولی مال چی هست رو نمی دونم.بعد از این دیگه چیزی نمی نویسه ولی وقتی رم عوض شه با اون سالمه سیستم میاد بالا.
    این برنامه CPU-Z اگه نوشته 6 گیگ رو سیستم هست یعنی روی مادر برد در حال حاضر 6 گیگ هست ولی با نرم افزار های دیگه که تست کردم می گه دو گیگ هستش که شات رو واستون می زارم.
    منم از این ارور ها و خطاها وقتی که یا رم ها رو روی اسلات درستشون نزاشته بودم یا یه جامپری رو تغییر میدادم میگرفتم.
    ببینید چیزی رو تغییر ندادی؟ به دفترچه راهنمای مین برای قرار دادن تریپل چنل مراجعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •