ok شما که حرف قبول نداری باشه
نمیگم سونی بده اما بیشتر پوله اسمشو میخوره !
ok شما که حرف قبول نداری باشه
نمیگم سونی بده اما بیشتر پوله اسمشو میخوره !
شما اینجوری فکر کن وقتی ASUS رو سر تر سونی می دونی دیگه من با شما بحثی نکنم بهتره !!
نميگم سرتره
ولي تو اين قيمتا ايسوز خيلي بهتره
راستي چرا از ايسوز خوشتون نمياد؟
مهرداد گل من نگفتم خوشم نمیاد
اما وقتی برندهای قدرتمند تری مثل سونی یا قدیمی و کارکشته تری مثل دل هست چرا ایسوس
البته اینم قبول دارم که کمترین درصد خرابی داره
اما بازم سونی دل یه چیز دیگه هستند کم کم طراحی صنعتیتشون قوی تره
سلام
راستش داشتم مطالب این تاپیک رو با دقت میخوندم که نکات خوبی درونش هست از همگی ممنون
اما تو این چند پست اخیر دیدم که داره از بحث خارج میشه که من سوال باز کننده ی تاپیک رو مجداد میپرسم
الان ایشون فکر کنم بین این دو مدل یعنی Asus k52jk و Dell Inspiron 1564 میخوان انتخاب کنند که دوستان کدومشو پیشنهاد میدن ؟
اما سوالاتی که واسه خودم پیش اومده
1- قیمتهای این دو ؟
2- ایسوس که تکنولوژی آمریکا هستش و دل ؟؟؟
3 - تا الان ایسوس در نوت بوک موفق عمل کرده و اینجوری که من از حرفهای دوستان متوجه شدم اکثرا راضی هستند و اما برند دل چجوریه از لحاظ کیفیت قطعات و بدنه و دوامش ؟
اشتباه نکنید . اسوس یک شرکت تایوانی هست.ایسوس که تکنولوژی آمریکا هستش
دوستان لطفا آشتی کنید فقط یه سوال پایانی
آیا گرافیک INTEL GMA 4500 MHD در 1564 نمیشه حتی بازی هم انجام داد و چه مشکلی رو پیش میاره ؟
ممنون میشم جواب بدین
منم با بهنازی موافقم . آشتی کنید .
بازی های سبک رو اجرا می کنه . ولی یه زره سنگین باشه نمی تونه اجرا کنه . اگر قصد بازی داری به هیچ وجه این گرافیک توصیه نمی شهآیا گرافیک INTEL GMA 4500 MHD در 1564 نمیشه حتی بازی هم انجام داد و چه مشکلی رو پیش میاره ؟
ممنونم
آیا دل زیاد داغ میکنه ؟
در ضمن حافظه این INTEL GMA 4500 MH چند مگه ؟
یعنی بازی سبک تا چه حد ؟ اوتوکد و فوتوشاپ و پریمیر که مشکلی نداره باهاش ؟
در ضمن بین 1564 با ci3 و ایسر 5740 کدوم بهتره به نظرتون ؟
نه دمای دل در حالت طبیعی نرمال
خانم بهناز بهتر نیست شما قبل از خرید لپ تاپ اول تکلیفتون با خودتون مشخص بفرائید اول کار شما اینترنت و کارهای عادی الان شده بازی پریمیر فکر کنم فردا به مکس و v-ray هم برسه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)