تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض پيگريني: همه شايعات نمي‌توانند دروغ باشند / ژاوی : فابرگاس ژن بارسلونی دارد.

پيگريني آينده را پذيرفت؛ همه شايعات نمي‌توانند دروغ باشند.

سايت گل ـ‌ مانوئل پيگريني سرمربي شيليايي رئال مادريد در آستانه بازي تيمش مقابل مالاگا سكوت را شكست و به نوعي از آينده‌اي كه در انتظار اوست پرده‌برداري كرد.

مهمترين جمله پيگريني اين است كه همه شايعات نمي‌تواند دروغ باشد و اين يعني تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها!

اين جمله به اين معناست كه شايعات جدي مورينيو در مادريد حقيقت دارد، مردي كه به دلايل مختلف بهترين انتخاب براي مادريد به شمار مي‌رود. مربي برنده‌اي كه شخصيت ضدبارسلوني او ويژگي مهم وي تلقي مي‌شود، چيزي كه به ياد آوردنش قند در دل روساي مادريد آب مي‌كند ...

البته پيگريني اعلام كرده در مسابقه مقابل مالاگا با تمام توان به ميدان خواهد رفت و به اميد قهرماني خواهد بود. اما بعيد است كه حتي درصدي شانس براي رئال براي قهرماني باقي مانده باشد و با اين وصف اين مربي قابل احترام لوس برانكو را ترك مي‌كند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ژاوی: فابرگاس ژن بارسلونی دارد.

سايت گل ـ ژاوی هرناندز در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه آرزو دارد روزي سسك فابرگاس كاپيتان آرسنال را در لباس بارسلونا ببيند. فابرگاس كه فوتبال خود را در بارسا آغاز كرده به عنوان يك نوجوان به آرسنال پيوست و حالا با پيشنهاد 40 ميليون بارسلونا در آستانه بازگشت به نوكمپ است.

ژاوی به روزنامه سان گفت:«من عاشق اين هستم كه او به تيم ما بيايد. سسك دوست خيلي نزديك من در داخل زمين و بيرون از ميدان است و بازيكني است كه ژن بارسلوني دارد.»

فابرگاس كه 19 گل براي آرسنال به ثمر رسانده در مصاحبه‌اي اعلام كرده بود كه اگر آرسنال را ترك كند، فقط به بارسلونا خواهد پيوست. ژاوی در اين‌باره مي‌گويد:«ما منتظر او هستيم.»

نكته بسيار مهم اين است كه سسك با وجود همه استعدادش در 5 سال حضور در آرسنال هيچ جامي كسب نكرده است.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رئال مادرید، نمانیا ویدیچ و پاتریس اورا رو از منچستر، فرانک ریبری از بایرن و استیون جرارد رو از لیورپول میخواد. بارسا هم که رسما اعلام کرد که وین رونی از یونایتد، فابرگاس و آرشاوین از آرسنال، بوفون از یونتوس و داوید سیلوا از والنسیا رو میخواد بخره.

نصف اینها شایعه هست
    خودت یکم فکر کنم ، اصلا بارسا و رئال با چنین ترکیب قدرتمندی نیاز به این همه بازیکن داره واسه فصل بعد؟
    فصل پیش که بارسا فقط یه زلاتان خرید...
    رئال هم واقعا به یه خونه تکونی نیاز داشت ...

مربي برنده‌اي كه شخصيت ضدبارسلوني او ويژگي مهم وي تلقي مي‌شود، چيزي كه به ياد آوردنش قند در دل روساي مادريد آب مي‌كند ...
    جالبه ، همین جوزه تو بارسا 4 سال دستیار رونالد کوئمن بود که 2 بار هم قهرمان لیگا شده بودند! همین کوئمن هم به جوزه پیشنهاد داده بود که مربی بشه!حالا شده ضد بارسا!!!
    Last edited by Capcom; 15-05-2010 at 16:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 بارسلونا »»» دردسرهای بارسا برای روز آخر؛ ژاوی نیست ،اینیستا نمی تواند / گوارديولا: بازي مقابل وايادوليد بسيار خطرناك است

دردسرهای بارسا برای روز آخر؛ ژاوی نیست ،اینیستا نمی تواند.

سايت گل ـ اندرس اينيستا ستاره فصل گذشته بارسلونا بعد از تحمل مدت‌ها مصدوميت هنوز شرايط لازم براي مسابقه را در خود نمي‌بيند و بنابراين ممكن است در بازي فرداي تيمش مقابل وايادوليد در ميدان حاضر نباشد.

اينيستا در كنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت:«بازي كردن من تنها به تصميم سرمربي ربط دارد. البته من در فرم رقابتي خوبي نيستم. فرمي كه از آن صحبت مي‌كنم همان چيزي است كه قبلا داشته‌ام و همه من را با آن مي‌شناسند. با اين حال چندان مهم نيست كه من حضور پيدا كنم يا نه. مهم اين است كه ما قهرمان ليگ بشويم.»

اين جملات اينيستا در حالي است كه بارسلونا، ژاوی مغز متفكر خود را به همراه ندارد.کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام کرده است که اين هافبک طراح به دليل پنج اخطاره بودن ديدار فردا شب / يکشنبه / برابر وايادوليد را از دست داد.

تيم هاي فوتبال بارسلونا و وايادوليد درحالي فردا شب در ورزشگاه نيوکمپ به مصاف يکديگر مي روند که بارسلونا براي کسب عنوان قهرماني و وايادوليد براي نجات از سقوط به دسته اول نياز مبرمي به 3 امتياز اين ديدار حساس دارند.

تيم فوتبال بارسلونا در حال حاضر با 96 امتياز صدرنشين فوتبال باشگاه هاي اسپانيا تلقي مي شود و رئال مادريد نيز با يک امتياز کمتر به سختي بارسلونا را تعقيب مي کند.

جوزپه گوارديولا براي پرکردن جاي ژاوي که بهترين هافبک طراح حال حاضر فوتبال اروپا محسوب مي شود از "يحيي توره" استفاده خواهد کرد.

هفته پايان ليگ فوتبال اسپانيا در حالي فردا شب به صورت همزمان برگزار مي شود که رئال مادريد نيز در زمين تيم قعرنشين مالاگا که براي سقوط نکردن تلاش مي کند به ميدان خواهد رفت.

کد:
    گوارديولا: بازي مقابل وايادوليد بسيار خطرناك است.

سايت گل ـ پپ گوارديولا سرمربي تيم بارسلونا مي‌داند كه تيمش در آستانه قهرماني در لاليگا قرار دارد. اما از بازيكنان و طرفداران خواست كار را تمام شده نداند.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي بارسلونا گفت:«ما فردا تلاش خواهيم كرد كه يك پيروزي ديگر به دست بياوريم و بار ديگر قهرمان شويم. من از طرفداران مي‌خواهم كه از هماكنون جشن قهرماني برپا نكنند،‌ اما به تشويق تيم بپردازند و به ما كمك كنند تا پيروز شويم. در بازي مقابل وايادوليد تا آخرين لحظه چيزي مشخص نيست.»

گوارديولا معتقد است كه رئال مادريد مي‌تواند مالاگا را شكست دهد به همين دليل آنها بايد در بازي آخرشان پيروز شوند. «بايد براي قهرمان شدن خوب بازي كنيم. اگر پيروز نشويم قهرمان نيز نخواهيم شد. من تقريباً‌ همه بازي‌هاي تيم كلمنته را ديدم و بايد ببينيم كه آنها در مقابل ما چطور بازي مي‌كنند، تيم‌هاي كلمنته دفاعي نيستند. از سوي ديگر آنها به صورت مستقيم بازي مي‌كنند و براي عبور توپ از ميانه زمين مشكلي ندارند. من به عنوان مربي تيم از قرار گرفتن مقابل آنها احساس خوش‌شانسي نمي‌كنم.»

درحالي كه بارسلونا با يك پيروزي قهرمان خواهد شد، گوارديولا معتقد است كه وايادوليد رقيب سختي براي آنها خواهد بود زيرا آنها نيز براي فرار از سقوط تلاش مي‌كنند. «اين بازي براي بازيكنان آنها بازي بسيار مهمي است چون مي‌توانند تعيين كنند كه آنها در دسته اول بازي كنند يا دسته دوم. اين مسأله موجب مي‌شود آنها بسيار خطرناك باشند و به همين دليل اين بازي بسيار دشوار است.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 مادرید »»» كاسياس: در لاليگا شگفت انگيز بوديم / ايگواين در راه اشنايدر و روبن

كاسياس: در لاليگا شگفت انگيز بوديم.

سايت گل- به گزارش نشريه ماركا، ايكر كاسياس، دروازه بان ملي پوش تيم رئال، در كنفرانس مطبوعاتي امروزش در مورد مانوئل پيگريني صحبت كرد و گفت كه به تيم فعلي رئال بايد اعتماد كرد و بايد به آن فرصت داد.

او گفت:" من هميشه به تداوم و اعتماد اعتقاد داشتم اما كسي كه تصميم مي گيرد من نيستم. من هميشه گفته ام كه بايد اجازه داد يك پروژه پيشرفت كند اما من تصميم گيرنده نيستم. از اولين روزي كه پيگريني در تمرينات حاضر شد من او را فردي مصمم و مبارزه جو ديدم."

در حالي كه تنها يك بازي ديگر تا انتهاي رقابت هاي اين فصل باقي است، كاسياس اعلام كرد كه تيمش همچنان از شانس قهرماني برخوردار است. " هر اتفاقي ممكن است رخ دهد. ما بايد ابتدا بازي مان را ببريم و بعد ببينيم كه چه اتفاقي خواهد افتاد. "

كاسياس در مورد رقابت هاي اين فصل و جمع بندي اش از آن گفت:" ما بايد در ديگر رقابت هاي اين فصل بهتر كار مي كرديم. ليگ قهرمانان يكي از بزرگترين اهداف ما در رقابت هاي اين فصل بود اما ما در اين رقابت هاي حذف شديم و اين مسئله عملكرد ما را در لاليگا تحت الشعاع قرار داد در حالي كه ما در ليگ داخلي شگفت انگيز بوديم. هواداران بايد از عملكرد ما در لاليگا خوشحال باشند."

کد:
    ايگواين در راه اشنايدر و روبن؛‌ بن‌بست در مذاكرات رئال و مهاجم آرژانتيني

سايت گل ـ همانطور كه بازي رئال مقابل اتلتيكو بيلبائو در هفته گذشته آخرين بازي حضور گوتي در سانتياگو برنابئو را شكل داد، گلي كه گونسالو ايگواين در اين بازي به ثمر رساند شايد آخرين گل او در معبد فوتبال جهان برنابئو باشد.

اين به آن دليل است كه اخبار مخابره شده از مذاكرات ايگواين و باشگاه رئال مثبت نيست. او در مصاحبه با مارکا گفت:«بزرگترين افتخار در باشگاه رئال تشويق هواداران در برنابئوست. آنها مي‌دانند كه من در سه سال و نيمه گذشته با تمام وجود براي باشگاه بازي كردم. من هر بار كه پيراهن رئال را بر تن مي‌كنم، هر كاري كه از دستم بربيايد انجام مي‌دهم. اما بعضي مواقع خوب هستم و بعضي مواقع نه چندان خوب. با اين وجود از اينكه پيراهن چنين باشگاه بزرگي را مي‌پوشم بسيار احساس غرور مي‌كنم.»

ايگواين كه به عنوان بازيكن جوان و نه چندان شناخته شده به رئال مادريد پيوسته بود در دو فصل گذشته گل‌هاي بسيار حساسي را براي كهكشاني‌ها به ثمر رساند و يكي از عوامل قهرماني‌هاي رئال در دو فصل گذشته بود.

رئالي‌ها را در ابتداي سال 2010 مذاكراتشان را براي تمديد قرارداد با این بازيكن آرژانتيني آغاز كردند، اما اين مذاكرات هنوز به سرانجام مطلوبي نرسيده است.

باشگاه چلسي اخيراً‌ تمايلش را براي به خدمت گرفتن اين بازيكن اعلام كرده و شايد ايگواين نيز مانند اشنايدر و روبن به زودي باشگاه رئال را ترك كند. او در فهرست منتخب ديگو ماردونا براي جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز حضور دارد و انتظار مي‌رود يكي از بازيكنان اصلي آرژانتيني در اين رقابت‌ها باشد.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

امشب مهم ترین جام امسال برامون رو می بریم. حیف که ژاوی محرومه. نه بخاطر خطر. بخاطر ارائه روون ترین بازی ممکن. مسی هم بیش از یکی بزنه قهرمانی تکمیله.
    Last edited by nw_nk; 16-05-2010 at 15:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

و ما هم منتظر میمونیم تا شاید اتفاقی نادر رقم بخوره و با پایانی دراماتیک قهرمانی از آن رئال بشه ( که نیاز به یک معجزه هست ) .

البته تیمی شایسته ی قهرمانیه که در مهمترین دوبازی فصل یعنی ال کلاسیکو بهتر بوده
    .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یاد فصل کاپلو مرحوم افتادم!
    البته اون موقع شرایط بر عکس بود!
    Last edited by B L A S T E R; 16-05-2010 at 16:00.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تموم دیگه!
    منتظر معجزه بودیم که نشد!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک

فعلا 2 تا زدیم ( یکی هم نخوردیم )

رئال هم یکی خورده

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

قهرمانی بارسلونا رو تبریک میگم به همه فوتبال دوستان !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •