پيگريني آينده را پذيرفت؛ همه شايعات نميتوانند دروغ باشند.
سايت گل ـ مانوئل پيگريني سرمربي شيليايي رئال مادريد در آستانه بازي تيمش مقابل مالاگا سكوت را شكست و به نوعي از آيندهاي كه در انتظار اوست پردهبرداري كرد.
مهمترين جمله پيگريني اين است كه همه شايعات نميتواند دروغ باشد و اين يعني تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها!
اين جمله به اين معناست كه شايعات جدي مورينيو در مادريد حقيقت دارد، مردي كه به دلايل مختلف بهترين انتخاب براي مادريد به شمار ميرود. مربي برندهاي كه شخصيت ضدبارسلوني او ويژگي مهم وي تلقي ميشود، چيزي كه به ياد آوردنش قند در دل روساي مادريد آب ميكند ...
البته پيگريني اعلام كرده در مسابقه مقابل مالاگا با تمام توان به ميدان خواهد رفت و به اميد قهرماني خواهد بود. اما بعيد است كه حتي درصدي شانس براي رئال براي قهرماني باقي مانده باشد و با اين وصف اين مربي قابل احترام لوس برانكو را ترك ميكند.
ژاوی: فابرگاس ژن بارسلونی دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت گل ـ ژاوی هرناندز در مصاحبهاي اعلام كرد كه آرزو دارد روزي سسك فابرگاس كاپيتان آرسنال را در لباس بارسلونا ببيند. فابرگاس كه فوتبال خود را در بارسا آغاز كرده به عنوان يك نوجوان به آرسنال پيوست و حالا با پيشنهاد 40 ميليون بارسلونا در آستانه بازگشت به نوكمپ است.
ژاوی به روزنامه سان گفت:«من عاشق اين هستم كه او به تيم ما بيايد. سسك دوست خيلي نزديك من در داخل زمين و بيرون از ميدان است و بازيكني است كه ژن بارسلوني دارد.»
فابرگاس كه 19 گل براي آرسنال به ثمر رسانده در مصاحبهاي اعلام كرده بود كه اگر آرسنال را ترك كند، فقط به بارسلونا خواهد پيوست. ژاوی در اينباره ميگويد:«ما منتظر او هستيم.»
نكته بسيار مهم اين است كه سسك با وجود همه استعدادش در 5 سال حضور در آرسنال هيچ جامي كسب نكرده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید