تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 32 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 313

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشید من زیاد سؤال میپرسم .
    اگه امکان داره نظرتون رو در مورد 46B8000 هم بفرمائید . قیمتش تو بانهLCD بدون هزینه حمل 2170 تومن هستش و تو تهران هم اصلا نیست . به نظرتون برای خرید جای مطمئنی هستش ؟
    امير خان اين مدلي هست كه خيلي امكانات خوب و تصوير كاملا قابل قبولي داره از نزديك ديدين؟
    مشكي عميق رنگ هاي دقيق ديزاين زيبا امكانات فوق العاده و..
    در مورد خريد از بانه مشكلي نيست دوستان زيادي خريد كردن همينطور از سايتي كه فرمودين
    ديگه تصميم با شماست

2. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دست گلتون درد نکنه
    نه از نزدیک ندیدم فقط ریویوهاش رو خوندم و نظرم رو جلب کرد . به اون قیمتی که عرض کردم بانه ال سی دی داشت که متاسفانه تموم کرده .
    اگه جایی رو میشناسید که داشته باشه حالا تو تهران یا بانه لطفا راهنمایی کنید .
    سپاس

4. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دست گلتون درد نکنه
    نه از نزدیک ندیدم فقط ریویوهاش رو خوندم و نظرم رو جلب کرد . به اون قیمتی که عرض کردم بانه ال سی دی داشت که متاسفانه تموم کرده .
    اگه جایی رو میشناسید که داشته باشه حالا تو تهران یا بانه لطفا راهنمایی کنید .
    سپاس
    خواهش ميكنم
    اين سايت شايد داشته باشه چك كنيد كمياب شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورد مدلهای جدید سامسونگ چرا دوستان و اساتید هیچ نظری نمیدن .
    من دیروز رفتم جمهوری و مدلهای C6900 , C6200 و C7000 v رو دیدم . ملاک مقایسه من همگی سایز 46 بود . از نظر تصویری هر سه شون عین هم بودن و با اینکه روی کاغذ کنتراستشون متفاوته ولی عملا من حدود 2 ساعتی که حد اقل تو 20 تا نمایندگیه مختلف با زوایای دید مختلف و شدت روشنایی مختلف مقایسشون کردم هیچ اختلافی با هم نداشتن . البته اینم خدمتتون بگم که هر سه شون در حد عالیه عالی بودن برتری 6900 به 6200 قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت ( که البته به نظر من خیلی کاربردی نیست ) و کنتراست بالاترش هستش ( که همونطور که خدمتتون عرض کردم عملا هیچ اختلافی قابل مشاهده نیست ) . و برتری مدل 7000 هم علاوه بر کنتراست سه بعدی بودنشه که نمیدونم با توجه به جدید بودن این تکنولوژی و نقایصی که تو بدو استفاده میتونه داشته باشه تا چه حد میتونه اختلاف قیمت 900 تومنیش رو به نسبت 6900 توجیه کنه ( قیمت 7000 ، 3500 و قیمت 6900 ، 2600 بود حدودا )
    ضمنا 6900 هم با مدل 6200 حدودا 200 تومن اختلاف قیمت دارن .
    خدمتتون عرض کنم که از نظر دکور و ظاهر به نظر من 6900 واقعا شکیل و زیباست و از اون دو تای دیگه یه سر و گردن بالاتره .
    دوستان عزیز دیگه هم اگه نظر کارشناسیشون رو بگن همگی استفاده میکنیم و سپاسگزار خواهم بود . اگه استاد بزرگم جناب آقای Alucard هم اعلام نظر کنن به سر بنده منت گذاشتن .
    سپاس

8. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

می بخشید من دیروز تو جمهوری از یه فروشگاهی یه کاتالوگ گرفتم که مدلهای مختلف LED رو توش با مشخصات فنی ذکر کرده فقط یه سوال فرق بین نامگذاری C6260 با C6200 چیه؟ مدلهایی که تو کاتالوگ بود اینان:
    C4440 C5550 C6260 C6960 C7770 C8880 C9990
    خواهشا یه نفر فلسفه نامگذاری سامسونگ رو توضیح بده

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در مورد مدلهای جدید سامسونگ چرا دوستان و اساتید هیچ نظری نمیدن .
    من دیروز رفتم جمهوری و مدلهای C6900 , C6200 و C7000 v رو دیدم . ملاک مقایسه من همگی سایز 46 بود . از نظر تصویری هر سه شون عین هم بودن و با اینکه روی کاغذ کنتراستشون متفاوته ولی عملا من حدود 2 ساعتی که حد اقل تو 20 تا نمایندگیه مختلف با زوایای دید مختلف و شدت روشنایی مختلف مقایسشون کردم هیچ اختلافی با هم نداشتن . البته اینم خدمتتون بگم که هر سه شون در حد عالیه عالی بودن برتری 6900 به 6200 قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت ( که البته به نظر من خیلی کاربردی نیست ) و کنتراست بالاترش هستش ( که همونطور که خدمتتون عرض کردم عملا هیچ اختلافی قابل مشاهده نیست ) . و برتری مدل 7000 هم علاوه بر کنتراست سه بعدی بودنشه که نمیدونم با توجه به جدید بودن این تکنولوژی و نقایصی که تو بدو استفاده میتونه داشته باشه تا چه حد میتونه اختلاف قیمت 900 تومنیش رو به نسبت 6900 توجیه کنه ( قیمت 7000 ، 3500 و قیمت 6900 ، 2600 بود حدودا )
    ضمنا 6900 هم با مدل 6200 حدودا 200 تومن اختلاف قیمت دارن .
    خدمتتون عرض کنم که از نظر دکور و ظاهر به نظر من 6900 واقعا شکیل و زیباست و از اون دو تای دیگه یه سر و گردن بالاتره .
    دوستان عزیز دیگه هم اگه نظر کارشناسیشون رو بگن همگی استفاده میکنیم و سپاسگزار خواهم بود . اگه استاد بزرگم جناب آقای Alucard هم اعلام نظر کنن به سر بنده منت گذاشتن .
    سپاس
    سلام
    دوست عزیز اول از همه ممنون از لطفت.
    تجربه من از دیدن این مدلها مثل شما به پشت ویترین مغازه ها و دموهای سامسونگ ختم میشه برای همین نمیتونم نظری بدم ولی راجب تفاوت در کنتراست بین این مدلها اگر تفاوتی باشه قائدتا باید تو اتاق تاریک متوجه این تفاوتها بشید چون نور محیط معمولا مانع نمایش عمق رنگی مشکی میشه که مهمترین فاکتور در بالا بردن کنتراست پنلهاس.

11. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو بعضی فروشگاهای سام b6000 7000 کنار c6000 7000 روشنه تصویرشون خیلی مثل همه تازه شایدم یکمی تصویر b بهتر باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نميدونم به كارتون مياد يا نه ؟بد نيست نگاهي كنيد:

کد:
    کد:
    نه این چیز بدرد بخوری نیست
    آمازون هم یه فروشگاهه من میخوام همه مدلهای تولیدی نوشته بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نه این چیز بدرد بخوری نیست
    آمازون هم یه فروشگاهه من میخوام همه مدلهای تولیدی نوشته بشه
    اينجا رو هم بينيد علي خان:

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    آقا یه راهنمایی میخواستم ما میخواهیم یه led سامسونگ 46 اینچ بخریم اما موندیم یکی میگه b7000 یکی میگه c6900 یکی میگهc7000 نمیدونیم چی کار کنیم دیروز تو جمهوری یه نمایندگی هم میگفت که c6000 از b7000 بهتره خواهشا راهنمایی کنید پولی هم که داریم حدود 27000000 هست خواهشا جدیدترین و بهترین مدل رو پیشنهاد بدید که کیفیت تصویرش عالی باشه3d هم نباشه مهم نیست . مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •