برای اینکه پاسخت رو بدم، باید چند خط مقدمه بتایپم...
ببینید... همه ما به نحوی طرفدار تیم های باشگاهی مورد علاقمون شدیم... مثلا من که طرفدار منچستر و اینترم، به یه نحو... اونی که طرفدار بارساست به یه طریق و اونی که طرفدار بایرن هستش، به یه نحو دیگه... اما چیزی که بین ماها مشترکه اینه که همه ما از طریق رسانه های جمعی مملکتمون و مشاهده این تیم ها و بازی شون بهشون علاقه مند شدیم و نهایتا فن این تیم ها شدیم و البته هیچ کدوم از ماها متولد منچستر یا مونیخ نیستیم...
بالتبع یکی از مهمترین عواملی که باعث شده ما در طرفداری مون استمرار داشته باشیم، قهرمانی ها و افتخارات تیممون و البته استمرار اون قهرمانی ها بوده... بذار با یه سوال این حرفم رو ثابت کنم... تو تی وی ما، هم بازی لیور پول پخش میشه و هم بازی اورتون... پس چرا تو داربی بندر لیورپول چرا همه طرفدار لیورپول هستند؟ چون افتخاراتش خیلی خیلی بیشتر از اورتونه... یا من یو و من سی... چرا همه تو داربی شهر منچستر طرفدار یونایتدن... چون افتخاراتش خیلی بیشتر از سیتیه...
میخوام نتیجه بگیرم که پر افتخار بودن تیم و مهمتر از اون استمرار در قدرتمند بودن، از مهمترین عوامل طرفداریه طرفدارانه ایرانی تیم های خارجی هستش...
این یه واقعیته که وقتی پورتو رسید فینال چمپیونز لیگ و نهایتا قهرمان شد، خیلی ها به پورتو علاقه مند شدند... یا دورتموند و یا آزاکس... اما اونا نتونستند به این قهرمانی ها استمرار بدن... رو این حساب طرفدارای ایرانی این تیم ها آروم آروم به تیم های انتخابی شون بی علاقه شدند... شاید فقط اونایی که پیوند عمیقی با اون تیم برقرار کرده باشند، نتیجه واسشون مهم نباشه... مثلا من تو دبیرستان یه رفیق داشتم که نافرم طرفدار والنسیا بود... یا یکی از آشناهام دیوانه وار طرفدار لاتزیو بود...
اما صداسیما واسش اقلیت مهم نیست، اکثریت مهمه... الان شما یه سری تیم نام بردی... من فقط نتایج 5 فصل اخیرش رو گذاشتم... خداوکلیلی به نظر تو با وجود این نتایج طرفداران این تیم ها بیشترند و در اولویت هستند یا طرفدارای تیم هایی مثل رم، اینتر، یوونتوس و میلان اون هم با اون سبقهی درخشانشون در اروپا؟؟
لورکوزن
رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: پنجم
رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: پنجم
رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: هفتم
رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: نهم
رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: چهارم
هامبورگ
رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: سوم
رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: هفتم
رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: چهارم
رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: پنجم
رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: هفتم
شالکه
رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: چهارم
رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: دوم
رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سوم
رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: هشتم
رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: دوم
دورتموند
رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: هفتم
رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: نهم
رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سیزدهم.gif)
رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: ششم
رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: پنجم
قسمت دوم حرفات هم واقعا عجیب بود!

یعنی مثلا این همه که تو چمپیونز لیگ، چلسی و لیورپول به هم خوردن، من باید نگران باشم که کدوم میرن بالا؟! عزیز اگه من طرفدار منچستر باشم، برام مهم نیست که رقبای منچستر چه نتیجه ای میگیرن! شاید اگه چلسی و بارسا با هم بازی کنن، به خاطر علاقه مندیم به انگلستان دوست داشته باشم که چلسی ببره، ولی باز هم هر نتیجه ای پیش بیاد واسم مهم نیست... اگه یه نفر صرفا طرفدار آلمان و لیگ آلمان باشه و همه تیم هاشو دوست داشته باشه، پس طبیعتا طرفدار یکی از تیم های باشگاهی آلمان نیست (چون همه تیما (یعنی خود آلمان و لیگش) رو دوست داره!)... پس چون طرفدار تیمی نیست، نباید انتظار داشته باشه که بازی تیم هایی که طرفدارشون نیست پخش بشه!!
.gif)
چی؟!!
.gif)
شوخی می کنی؟!
.gif)
والا من شخصا نمیدونم طرفدارای بایرن از کدوم تیم بیشترن و از کدوم تیم کمتر... ولی چیزی که میدونم اینه که اگه صداسیما حس می کرد که لیگ آلمان باعث میشه که گروه زیادی از ایرانی ها پای تی وی بشینن و اونا بتونن از زیر نویس بگیر تا بین دونیمه تبلیغات کنن، مطمئن باش بازی های این لیگ رو هم پخش می کردند...
.gif)
بعد من خودم تو یه فروم ورزشی عضوم (حدود 50 هزار تا عضو داره و خیلی معروف هم هستش)... تو اونجا هر لیگ خارجی یه تالار جدا داره که تیم های بزرگ و پرطرفدار اون لیگ زیرمجموعه اون تالارن... تو انجمن بوندس لیگا فقط یه تیم وجود داره که اسمش بایرن مونیخه...
اینم آدرس فروم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا یه مطلبی هم من راجع به تیم های باشگاهیه پرطرفدار جهان دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم کاملا موافقم که حداقل بازی های بایرن باید پخش بشه...
.gif)
یاعلی
.gif)