تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با پخش بازی های بایرن مونیخ و بوندسلیگا در تلویزیون

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

31 46.97%
  • خیر

31 46.97%
  • بدون نظر

4 6.06%
صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 67 از 67

نام تاپيک: نگرش صدا و سيما به فوتبال آلمان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوستان...کاربران گرامی...

خوبی های لیگ آلمان...
    1-لیگی سالم وپویا که کمترین دخالت ممکن درنتایجش وجود نداره!
    2-لیگی است با تیم هایی که مدیریت بومی وموفقی دارد!
    3-لیگی است که از نظر کیفیت از بهترین های جهان است حداقل بین 3لیگ برتر جهان.
    4-لیگی است که تیم ملی کشورش رو تغذیه میکنه.
    و....

اما
    لیگ های دیگه:
    1-ستارگان محبوب وبیشماری در بین تیمهاشون وجود دارند.
    2-شمار تیم هایی که شانس قهرمانی درطول فصل رادارند بیش از عدد3ویا حتی4است.
    3-لیگهایی هستند باگرما وهیجان بینظیر که هر بینندهه تخصی روهم راضی میکند.!
    و...

نتیجه:
    مقایسه یک لیگ با کل لیگ های برترجهان کار عاقلانه ومنصفانه ای نیست!
    هرلیگی برای خود محاسنی ومعایبی دارد.
    اما هرکدام ویژگی خاص خودش رودارد که در جهان بی نظیر است.

نظر بنده:
    درمورد سوال تاپیک...
    اگه بخواهیم جواب سوال تاپیک رابدهیم نباید در مورد مسائل فوتبالی بحث کنید!
    شما در مورد سازمانی صحبت وبحث میکنید که امکانات محدودی در اختیار دارد.شاید...فقط شاید صداوسیما قدرت خرید حق پخش لیگهای دیگر راندارد!!!
    شاید صداوسیما به دلایل چیزی!!!حق خریدن وپخش لیگهای دیگه((انگلیس و..))رو نداره!!!
    شاید صداوسیما وکارشناسان ورزشی اون به این نتیجه رسیدند که فوتبال آلمان برای ما مفید تر خواهد بود.اونهم به این استدلال که لیگی که به تیم ملیش کمک میکند برای ما باید الگوباشد!

اما نظر بنده در مورد انحراف تاپیک!!!!
    من طرفدار و دیوانه آلمان هستم...
    اما این دلیل نمشه کل مردم جهان باید از این تیم خوششون بیاد!!!
    ویا به مجرد اینکه به چیزی مربوط به آلمان انتقاد بشه جبهه بگیرم!
    و...
    منظورم اینکه این جمله واقعیت داره که لیگ های((اسپانیا-انگلیس))از لیگ آلمان محبوب تر هستند.اونهم شدیدا.((ایتالیانه!!!))

در آخر...
    باید بادرنظر گرفتن تمامی جوانب وواقعیات قضاوتی صورت بگیرد نه از روی ((کینه..تعصب..لجبازی...کل کل بیخودی و.....))
    دوستان خواهشن بیخودی چیزی رو زیر سوال نبرید.
    این تاپیک تبدیا به تقابل کل فوتبال جهان با فوتبال آلمان شده!!!البته از سوی طرفداران!
    +
    +
    +
    من با درنظر گرفتن وضعیت فوتبال کشورمان...
    پخش لیگ آلمان وقراردادن اون به عنوان الگوی کامل وجامع موافق هستم.
    Last edited by yuseph; 07-08-2010 at 12:14.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در اینکه میگی تیم هایی که عضو پریمیر لیگا، لالیگا و سری آ از تیم های بوندسلیگا خیلی خیلی پرطرفدارترن مخالفم!
    اولا که در اون سه لیگی که اسم بردی از انگلیس 4 تا از ایتالیا 4 تا و از اسپانیا هم فقط دو تا تیم پرطرفدارن و لاغیر
    در آلمان هم بایرن بسیار تیم پرطرفداریست و البته تیم های دیگر هم کمابیش طرفدارانی دارند مثلا من طرفدارای لورکوزن,هامبورگ,شالکه و علی الخصوص دورتموند زیاد دیدم که تو همین سایت هم هستن
    یه نکته دیگر اینه که اکثر طرفداران بایرن مونیخ در کل,فوتبال آلمان رو دوست دارند و طرفدار بقیه تیم های بوندسلیگایی هم هستن و اگر بازی های بایرن رو هر هفته دنبال کنن بازی های دیگر تیم ها رو هم دنبال خواهند کرد یا خلاصش رو خواهند دید.من پارسال یادمه حتی در یورو لیگ در سایت طرفداران بایرن مونیخ در ایران چقدر شب بازی های هامبورگ و ولفسبورگ بین بچه ها هیجان و استرس بود و از باخت اونها کمتر از باخت بایرن ناراحت نشدند.درحالی که طرفداران تیم های دیگر اینجوری نیستند.
    برای اینکه پاسخت رو بدم، باید چند خط مقدمه بتایپم...
    ببینید... همه ما به نحوی طرفدار تیم های باشگاهی مورد علاقمون شدیم... مثلا من که طرفدار منچستر و اینترم، به یه نحو... اونی که طرفدار بارساست به یه طریق و اونی که طرفدار بایرن هستش، به یه نحو دیگه... اما چیزی که بین ماها مشترکه اینه که همه ما از طریق رسانه های جمعی مملکتمون و مشاهده این تیم ها و بازی شون بهشون علاقه مند شدیم و نهایتا فن این تیم ها شدیم و البته هیچ کدوم از ماها متولد منچستر یا مونیخ نیستیم...
    بالتبع یکی از مهمترین عواملی که باعث شده ما در طرفداری مون استمرار داشته باشیم، قهرمانی ها و افتخارات تیممون و البته استمرار اون قهرمانی ها بوده... بذار با یه سوال این حرفم رو ثابت کنم... تو تی وی ما، هم بازی لیور پول پخش میشه و هم بازی اورتون... پس چرا تو داربی بندر لیورپول چرا همه طرفدار لیورپول هستند؟ چون افتخاراتش خیلی خیلی بیشتر از اورتونه... یا من یو و من سی... چرا همه تو داربی شهر منچستر طرفدار یونایتدن... چون افتخاراتش خیلی بیشتر از سیتیه... میخوام نتیجه بگیرم که پر افتخار بودن تیم و مهمتر از اون استمرار در قدرتمند بودن، از مهمترین عوامل طرفداریه طرفدارانه ایرانی تیم های خارجی هستش...
    این یه واقعیته که وقتی پورتو رسید فینال چمپیونز لیگ و نهایتا قهرمان شد، خیلی ها به پورتو علاقه مند شدند... یا دورتموند و یا آزاکس... اما اونا نتونستند به این قهرمانی ها استمرار بدن... رو این حساب طرفدارای ایرانی این تیم ها آروم آروم به تیم های انتخابی شون بی علاقه شدند... شاید فقط اونایی که پیوند عمیقی با اون تیم برقرار کرده باشند، نتیجه واسشون مهم نباشه... مثلا من تو دبیرستان یه رفیق داشتم که نافرم طرفدار والنسیا بود... یا یکی از آشناهام دیوانه وار طرفدار لاتزیو بود...
    اما صداسیما واسش اقلیت مهم نیست، اکثریت مهمه... الان شما یه سری تیم نام بردی... من فقط نتایج 5 فصل اخیرش رو گذاشتم... خداوکلیلی به نظر تو با وجود این نتایج طرفداران این تیم ها بیشترند و در اولویت هستند یا طرفدارای تیم هایی مثل رم، اینتر، یوونتوس و میلان اون هم با اون سبقه‏ی درخشانشون در اروپا؟؟

لورکوزن
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: نهم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: چهارم
    هامبورگ
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: سوم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: چهارم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: هفتم
    شالکه
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: چهارم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: دوم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سوم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: هشتم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: دوم
    دورتموند
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: نهم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سیزدهم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: ششم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: پنجم

قسمت دوم حرفات هم واقعا عجیب بود! یعنی مثلا این همه که تو چمپیونز لیگ، چلسی و لیورپول به هم خوردن، من باید نگران باشم که کدوم میرن بالا؟! عزیز اگه من طرفدار منچستر باشم، برام مهم نیست که رقبای منچستر چه نتیجه ای میگیرن! شاید اگه چلسی و بارسا با هم بازی کنن، به خاطر علاقه مندیم به انگلستان دوست داشته باشم که چلسی ببره، ولی باز هم هر نتیجه ای پیش بیاد واسم مهم نیست... اگه یه نفر صرفا طرفدار آلمان و لیگ آلمان باشه و همه تیم هاشو دوست داشته باشه، پس طبیعتا طرفدار یکی از تیم های باشگاهی آلمان نیست (چون همه تیما (یعنی خود آلمان و لیگش) رو دوست داره!)... پس چون طرفدار تیمی نیست، نباید انتظار داشته باشه که بازی تیم هایی که طرفدارشون نیست پخش بشه!!
    و الیته هدف ما از پخش بوندسلیگا بیشتر متمرکز بر پخش بازی های بایرن هست که در لیست پرطرفدارترین تیم های باشگاهی چه در جهان و چه در ایران جزو ده تای اول و چه بسا پنج تای اول هست.
    و در نظرسنجی های کوچک و بزرگی که انجام شده کاملا مشخص هست که ششمین تیم پرطرفدار جهانه ودر ایران هم حداقل از تیم هایی چون رم,لیورپول و به ویژه اینتر میلان پرطرفدار تر هست.
    چی؟!! شوخی می کنی؟!
    والا من شخصا نمیدونم طرفدارای بایرن از کدوم تیم بیشترن و از کدوم تیم کمتر... ولی چیزی که میدونم اینه که اگه صداسیما حس می کرد که لیگ آلمان باعث میشه که گروه زیادی از ایرانی ها پای تی وی بشینن و اونا بتونن از زیر نویس بگیر تا بین دونیمه تبلیغات کنن، مطمئن باش بازی های این لیگ رو هم پخش می کردند...
    بعد من خودم تو یه فروم ورزشی عضوم (حدود 50 هزار تا عضو داره و خیلی معروف هم هستش)... تو اونجا هر لیگ خارجی یه تالار جدا داره که تیم های بزرگ و پرطرفدار اون لیگ زیرمجموعه اون تالارن... تو انجمن بوندس لیگا فقط یه تیم وجود داره که اسمش بایرن مونیخه...
    اینم آدرس فروم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا یه مطلبی هم من راجع به تیم های باشگاهیه پرطرفدار جهان دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست:
    کد:
    پس اگر سیاست شبکه سه که شما هم ازش طرفداری می کنی این هست که بازی های اون سه لیگ رو پخش کنه پس بازی های اینتر و رم و لیورپول همیشه پخش بشه ولی بایرن پخش نشه این بی احترامی و نادیده گرفتن طیف وسیعی از طرفداران فوتبال در ایران هست.و اینکه همه طرفداران بایرن از سیاست شبکه سه ناراضی هستن به جاست مگر اینکه بگیم همه بایرنی ها اشتباه می کنن و فقط مسئولین بخش ورزش شبکه سه هستن که درست میگن!!!!
    مثلا اینکه بازی پورتسموث و بلکبرن پخش میشه و دیدار حساس بایرن و لورکوزن که همزمان با اون هست پخش نمیشه درسته و ناشی از غرض ورزی و بی احترامی نیست!؟
    منم کاملا موافقم که حداقل بازی های بایرن باید پخش بشه...
    یاعلی

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

سلام صد در صد تایید میشه که حداقل 2 هفته یه بار یه بازی از بوندسلیگا پخش بشه

من به شخصه خسته شدم از بعضی از بازی های لیگ ایتالیا یا مثلا پخش بازی های بی اهمیت لیگ جزیره

به نظر من باید بازی های خوب گلچین بشه و پخش بشه

مثلا بازی چلسی با ویگان اهمیتی آنچنانی نداره

و میشه در هفته ای که بایرن مثلا با هامبورگ بازی داره بازی بایرن پخش بشه

به نظر من بازی های مهم از 4 لیگ مهم دنیا پخش بشه تا همه بتونن تیم محبوب خودشون رو ببینن

متاسفانه متاسفانه و بازهم ...

قراردادی که صدا و سیما با لیگ جزیره منعقد میکنه چون هزینه شده موجب میشه تا اکثرا بازی های لیگ انگلیس پخش بشه

و چون بیشتر بازی های بوندسلیگا همزمان با لیگ جزیره هستش امکان پخش بازی های بوندسلیگا به صورت مناسب امکان پذیر نیست

و چون تصاویر ارسالی 16:9 کناره های دو طرف تصویر از دست میره و کل لوگوها هم لکه گیری میشه و کل صفحه لکه لکه میشه : دی

بعد گزارشگر میگه فیلم برداری ضعیفه !!!!!

نمونه اش همین بازی که الان داره بین بایرن و شالکه تو سوپر کاپ پخش میشه

کلا امیدوارم هر ماه یه بازی پخش بشه

البته خیلی امیدوار نیستم

با این صحبت های فردوسی پور:

که یه زمانی که بازی لاتزیو و رم بزگترین دربی اروپا بود

همین عادل خان میگفت که بازی بلکبرن و نمیدونم هال سیتی از این بازی رم و لاتزیو مهمتر و قشنگتره

در کل اگه مردم می خواستن تصمیم بگیرن حداقل دو هفته ای یه بار یه بازی از بوندسلیگا پخش میشد

پس اسمیه که هر چی نظر مخاطب باشه همونه

خیلی عذر میخوام و ممنون
    Last edited by AlamtabC; 07-08-2010 at 21:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای اینکه پاسخت رو بدم، باید چند خط مقدمه بتایپم...
    ببینید... همه ما به نحوی طرفدار تیم های باشگاهی مورد علاقمون شدیم... مثلا من که طرفدار منچستر و اینترم، به یه نحو... اونی که طرفدار بارساست به یه طریق و اونی که طرفدار بایرن هستش، به یه نحو دیگه... اما چیزی که بین ماها مشترکه اینه که همه ما از طریق رسانه های جمعی مملکتمون و مشاهده این تیم ها و بازی شون بهشون علاقه مند شدیم و نهایتا فن این تیم ها شدیم و البته هیچ کدوم از ماها متولد منچستر یا مونیخ نیستیم...
    بالتبع یکی از مهمترین عواملی که باعث شده ما در طرفداری مون استمرار داشته باشیم، قهرمانی ها و افتخارات تیممون و البته استمرار اون قهرمانی ها بوده... بذار با یه سوال این حرفم رو ثابت کنم... تو تی وی ما، هم بازی لیور پول پخش میشه و هم بازی اورتون... پس چرا تو داربی بندر لیورپول چرا همه طرفدار لیورپول هستند؟ چون افتخاراتش خیلی خیلی بیشتر از اورتونه... یا من یو و من سی... چرا همه تو داربی شهر منچستر طرفدار یونایتدن... چون افتخاراتش خیلی بیشتر از سیتیه... میخوام نتیجه بگیرم که پر افتخار بودن تیم و مهمتر از اون استمرار در قدرتمند بودن، از مهمترین عوامل طرفداریه طرفدارانه ایرانی تیم های خارجی هستش...
    این یه واقعیته که وقتی پورتو رسید فینال چمپیونز لیگ و نهایتا قهرمان شد، خیلی ها به پورتو علاقه مند شدند... یا دورتموند و یا آزاکس... اما اونا نتونستند به این قهرمانی ها استمرار بدن... رو این حساب طرفدارای ایرانی این تیم ها آروم آروم به تیم های انتخابی شون بی علاقه شدند... شاید فقط اونایی که پیوند عمیقی با اون تیم برقرار کرده باشند، نتیجه واسشون مهم نباشه... مثلا من تو دبیرستان یه رفیق داشتم که نافرم طرفدار والنسیا بود... یا یکی از آشناهام دیوانه وار طرفدار لاتزیو بود...
    اما صداسیما واسش اقلیت مهم نیست، اکثریت مهمه... الان شما یه سری تیم نام بردی... من فقط نتایج 5 فصل اخیرش رو گذاشتم... خداوکلیلی به نظر تو با وجود این نتایج طرفداران این تیم ها بیشترند و در اولویت هستند یا طرفدارای تیم هایی مثل رم، اینتر، یوونتوس و میلان اون هم با اون سبقه‏ی درخشانشون در اروپا؟؟

لورکوزن
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: نهم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: چهارم
    هامبورگ
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: سوم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: چهارم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: پنجم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: هفتم
    شالکه
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: چهارم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: دوم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سوم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: هشتم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: دوم
    دورتموند
    رتبه در فصل 06 - 2005 بوندسلیگا: هفتم
    رتبه در فصل 07 - 2006 بوندسلیگا: نهم
    رتبه در فصل 08 - 2007 بوندسلیگا: سیزدهم
    رتبه در فصل 09 - 2008 بوندسلیگا: ششم
    رتبه در فصل 10 - 2009 بوندسلیگا: پنجم

قسمت دوم حرفات هم واقعا عجیب بود! یعنی مثلا این همه که تو چمپیونز لیگ، چلسی و لیورپول به هم خوردن، من باید نگران باشم که کدوم میرن بالا؟! عزیز اگه من طرفدار منچستر باشم، برام مهم نیست که رقبای منچستر چه نتیجه ای میگیرن! شاید اگه چلسی و بارسا با هم بازی کنن، به خاطر علاقه مندیم به انگلستان دوست داشته باشم که چلسی ببره، ولی باز هم هر نتیجه ای پیش بیاد واسم مهم نیست... اگه یه نفر صرفا طرفدار آلمان و لیگ آلمان باشه و همه تیم هاشو دوست داشته باشه، پس طبیعتا طرفدار یکی از تیم های باشگاهی آلمان نیست (چون همه تیما (یعنی خود آلمان و لیگش) رو دوست داره!)... پس چون طرفدار تیمی نیست، نباید انتظار داشته باشه که بازی تیم هایی که طرفدارشون نیست پخش بشه!!

چی؟!! شوخی می کنی؟!
    والا من شخصا نمیدونم طرفدارای بایرن از کدوم تیم بیشترن و از کدوم تیم کمتر... ولی چیزی که میدونم اینه که اگه صداسیما حس می کرد که لیگ آلمان باعث میشه که گروه زیادی از ایرانی ها پای تی وی بشینن و اونا بتونن از زیر نویس بگیر تا بین دونیمه تبلیغات کنن، مطمئن باش بازی های این لیگ رو هم پخش می کردند...
    بعد من خودم تو یه فروم ورزشی عضوم (حدود 50 هزار تا عضو داره و خیلی معروف هم هستش)... تو اونجا هر لیگ خارجی یه تالار جدا داره که تیم های بزرگ و پرطرفدار اون لیگ زیرمجموعه اون تالارن... تو انجمن بوندس لیگا فقط یه تیم وجود داره که اسمش بایرن مونیخه...
    اینم آدرس فروم:
    کد:
    ضمنا یه مطلبی هم من راجع به تیم های باشگاهیه پرطرفدار جهان دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست:
    کد:
    منم کاملا موافقم که حداقل بازی های بایرن باید پخش بشه...
    یاعلی
    ببین صدا وسیمای ما اینقدر پراشکال و ایراد هست که بتونیم به این سیاستش هم ایراد بگیریم!
    و شما نمی تونی بگی کاملا داره کار درستی می کنه!
    ضمنا صدا و سیما نشون داده در نشوندن مردم پای تی وی خیلی هم موفق نیست وگرنه الان اینقدر شبکه های ماهواره ای پرطرفدار نبود

در مورد اینکه بایرن مونیخ ششمین تیم پرطرفداره جهانه نمی دونم چرا تعجب کردی!؟
    نگفتم که اولینه
    هر چند اولین هم باشه چندان باعث تعجب نیست چون بایرن مونیخ تیم کمی نیست
    یادمه دو سه سال پیش فیفا یه نظرسنجی راه انداخته بود وطبق اون بارسلونا با 50 و رئال مادرید با 45 میلیون پرطرفدارترین تیم های اروپایی بودن و بایرن مونیخ هم ششم با 19 میلیون طرفدار بود.و از تیم های چلسی و لیورپول و اینتر بالاتر بود.هر چند تو یه نظرسنجی دیگه هم نهم بود و در هر حال جزو ده تای اول هست.تازه بایرن مونیخ داخل خود آلمان پرطدارترین تیم نیست و چهارمه!
    راستی اون لینکی که از سایت بخون دات کام دادی خیلی خنده دار بود(ضمن اینکه این سایت در کل یه سایت تفریحیه نه یه سایت رسمی ورزشی پس مطالبش نمی تونه قابل استناد باشه چون منبعشونو هم معمولا ذکر نمی کنه)البته من قبلا این مطلب رو تو چند تا سایت و فروم دیگه هم خونده بودم ولی در بی اساس بودنش همین یک سطر کافیه:
    بايد گفت كه طبق همين آمارگيري‌ها، باشگاه منچستريونايتد انگليس با حدود ۹۰ ميليون طرفدار در UK و به طور كلي حدود ۳۳۰ ميليون طرفدار در سراسر جهان، پرطرفدارترين تيم دنياست. بدون شك موفقيت‌هاي اخير اين تيم مانند قهرماني در ليگ برتر و قهرماني در جام باشگاه‌هاي اروپا در افزايش طرفداران اين باشگاه بي‌تاثير نبوده است.
    واقعا اونی که این مطلبو از خودش سر هم بندی کرده و نوشته اینقدر ای کیوش پایین بوده ویا به خودش زحمت نداده که بره ببینه انگلیس در کل 60 میلیون جمعیت داره و منچستر یونایتد نمی تونه تو این کشور 90 میلیون طرفدار داشته باشه!!!!!!!!

-تیم های لورکوزن و هامبورگ و دورتموند و ... رو من نگفتم اندازه بایرن و دیگر تیم های بزرگ اروپا طرفدار دارن گفتم طرفدار داره ولی نه اون اندازه.منم دوستی داشتم که طرفدار پر و پاقرص لورکوزن بود
    ضمنا تو یک فروم کاربران فعال درصد کمی از کل تعداد اعضای اون سایت هست مثلا تو همین پی سی ورلد که الان حدد 600 هزار تا کاربر داره چند درصدشون فعال یا حتی نیمه فعالن؟
    شاید ده درصد هم کمتر تازه این ماکسیممش بود
    تو اون سایت هم همینطوره کمابیش پس اگر دورتموند و ... تاپیک هواداری نداره دلیل نمیشه طرفدار هم نداشته باشه

اصلا بهتر بود در مورد مقایسه تیم ها بحث کنیم نه لیگها
    چون اگر از لیگ ها بگیم قطعا اکثرا لیگهای انگلیس و اسپانیا و ایتالیا رو بهتر می دونن هر چند اونها هم از لحاظ حضور ستاره ها و سطح بالای بازیها بهترن و از خیلی جنبه ها مثل بازیکن سازی و نظم و ورزشگاهها و ... بوندسلیگا بهتره حداقل از ایتالیا از این نظر بهتره
    ولی اگر به تیمها نگاه کنیم می بینیم که تیم های پرطرفدار در ایران در این 4 لیگ هستن
    و اگر تیمی مثل بایرن مونیخ نبود شاید ما هم ایرادی به پخش نشدن بوندسلیگا نمی گرفتیم
    و این همه اقشار مختلف طرفداران بایرن هم اشتباه نمی کنن
    ضمن اینکه خودتم در خط آخر اشاره کردی که بازی های بایرن بهتره پخش بشه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ببین صدا وسیمای ما اینقدر پراشکال و ایراد هست که بتونیم به این سیاستش هم ایراد بگیریم!
    و شما نمی تونی بگی کاملا داره کار درستی می کنه!
    ضمنا صدا و سیما نشون داده در نشوندن مردم پای تی وی خیلی هم موفق نیست وگرنه الان اینقدر شبکه های ماهواره ای پرطرفدار نبود
    لطفا مطالعه مجدد شود:
    اما صداسیما واسش اقلیت مهم نیست، اکثریت مهمه...
    ولی چیزی که میدونم اینه که اگه صداسیما حس می کرد که لیگ آلمان باعث میشه که گروه زیادی از ایرانی ها پای تی وی بشینن و اونا بتونن از زیر نویس بگیر تا بین دونیمه تبلیغات کنن، مطمئن باش بازی های این لیگ رو هم پخش می کردند...
    من و شما نمیتونیم تعیین کنیم که صداسیما در نشوندن مردم پای تلویزیون موفق بوده یا نه... چون یه سری دوست دارن قلو کنن که موفق بوده و یک سری هم دوست دارن قلو کنن که شبکه های ماهواره ای موفق بودند... این یه بحث کلان آماریه که باز هم میگم من و شما نمیتونیم تعیینش کنیم...
    بعد... چون صداسیما بازی های بوندس لیگا رو پخش نمی کنه سیاست هاش اشتباهه یا کلا سیاست هاش اشتباهه؟؟! لطفا این دو تا موضوع رو از هم تفکیک کنید!
    در مورد اینکه بایرن مونیخ ششمین تیم پرطرفداره جهانه نمی دونم چرا تعجب کردی!؟
    نگفتم که اولینه
    هر چند اولین هم باشه چندان باعث تعجب نیست چون بایرن مونیخ تیم کمی نیست
    یادمه دو سه سال پیش فیفا یه نظرسنجی راه انداخته بود وطبق اون بارسلونا با 50 و رئال مادرید با 45 میلیون پرطرفدارترین تیم های اروپایی بودن و بایرن مونیخ هم ششم با 19 میلیون طرفدار بود.و از تیم های چلسی و لیورپول و اینتر بالاتر بود.هر چند تو یه نظرسنجی دیگه هم نهم بود و در هر حال جزو ده تای اول هست.تازه بایرن مونیخ داخل خود آلمان پرطدارترین تیم نیست و چهارمه!
    راستی اون لینکی که از سایت بخون دات کام دادی خیلی خنده دار بود(ضمن اینکه این سایت در کل یه سایت تفریحیه نه یه سایت رسمی ورزشی پس مطالبش نمی تونه قابل استناد باشه چون منبعشونو هم معمولا ذکر نمی کنه)البته من قبلا این مطلب رو تو چند تا سایت و فروم دیگه هم خونده بودم ولی در بی اساس بودنش همین یک سطر کافیه:

واقعا اونی که این مطلبو از خودش سر هم بندی کرده و نوشته اینقدر ای کیوش پایین بوده ویا به خودش زحمت نداده که بره ببینه انگلیس در کل 60 میلیون جمعیت داره و منچستر یونایتد نمی تونه تو این کشور 90 میلیون طرفدار داشته باشه!!!!!!!!
    بنده بیشتر از این تعجب کردم که شما میگی لیورپول، رم و اینتر باشگاه های پرطرفداری تو ایران نیستند و از بایرن کمتر هوادار دارند! بعد دوست عزیز! بحث ما راجع به طرفدارانه ایرانیه (که شبکه های وطنی رو میبینند!) تیم های باشگاهیه آلمانی هستش (که نهایتا این طرفداران، مشترکا طرفدار بوندس لیگا هستند) نه هواداران بایرن در کل دنیا! حالا شما میگی فیفا نظرسنجی راه انداخته بود، چشم بسته قبول! شما میتونی رای های بینندگان شبکه سه رو از نظرسنجی فیفا جدا کنی، آمار دقیق به ما بدی؟؟
    اما راجع به اون مطلب... من هم قبلا مثل شما این خبر رو خونده بودم و چون کلا هیچ نظرسنجی یا خبره بی غرضی راجع به تعداد هواداران تیم های مختلف تو اینترنت نیست (حداقل من چیزی ندیدم) این خبر رو گذاشتم... ضمنا من بهش استناد نکردم و فقط پیشنهاد دیدنش رو دادم:
    حرف شما هم راجع به تعداد جمعیت uk کاملا درسته!
    ولی خیلی جالبه که شما به ضرس قاطع به خاطر اشتباه یه عدد دو رقمی + میلیون! (همون یک سطری که شما میگید!) کل خبر رو زیر سوال میبرید! من صحت این مطلب رو نه 100% تائید کردم و نه 100% تائید می کنم! ولی خیلی راحت هم نمیام اونو کذب محض معرفی کنم... خلاصه با این استدلال شما باید اکثر خبرهای سایت گل رو به خاطر سوتی هاش رد کنیم!!... ضمنا این خبر درحالیه که یه جورایی حرف شما رو راجع به پرطرفدارترین تیم ها در آلمان تائید می کنه...
    در آلمان مثلث بايرن مونيخ، دورتموند و تا حدودي لوركوزن رقباي اصلي قهرماني هستند. هركدام از اين تيم‌ها طرفدار خود را در دنيا دارند.
    .
    .
    اما تيم‌هايي كه نام برده شدند از مرزهاي اروپا فراتر رفته و تيم‌هايي جهاني هستند كه در سراسر دنيا هوادار دارند.
    -تیم های لورکوزن و هامبورگ و دورتموند و ... رو من نگفتم اندازه بایرن و دیگر تیم های بزرگ اروپا طرفدار دارن گفتم طرفدار داره ولی نه اون اندازه.
    پس منظور شما از این بخش از حرفاتون این بود... خوشحالم که حداقل تکمیلیه ای از پست قبلیتون (همین نقل قول پایین) دادید!
    در اینکه میگی تیم هایی که عضو پریمیر لیگا، لالیگا و سری آ از تیم های بوندسلیگا خیلی خیلی پرطرفدارترن مخالفم!
    اولا که در اون سه لیگی که اسم بردی از انگلیس 4 تا از ایتالیا 4 تا و از اسپانیا هم فقط دو تا تیم پرطرفدارن و لاغیر
    در آلمان هم بایرن بسیار تیم پرطرفداریست و البته تیم های دیگر هم کمابیش طرفدارانی دارند مثلا من طرفدارای لورکوزن,هامبورگ,شالکه و علی الخصوص دورتموند زیاد دیدم که تو همین سایت هم هستن
    ضمنا تو یک فروم کاربران فعال درصد کمی از کل تعداد اعضای اون سایت هست مثلا تو همین پی سی ورلد که الان حدد 600 هزار تا کاربر داره چند درصدشون فعال یا حتی نیمه فعالن؟
    شاید ده درصد هم کمتر تازه این ماکسیممش بود
    تو اون سایت هم همینطوره کمابیش پس اگر دورتموند و ... تاپیک هواداری نداره دلیل نمیشه طرفدار هم نداشته باشه
    من یه سوال دارم! اگه تو همین پی سی (مثلا در انجمن هنر هفتم و بخش تلویزیون و رادیو) طرفداران برنامه های رادیویی بره بالا... این طرفداری به حدی بشه که بیان برای هر برنامه رادیویی یه تاپیک بزنن... فکر میکنید نهایتا چه اتفاقی میوفته؟ کاملا مشخصه که مدیرا میان یه زیرمجموعه‏ی جداگونه ای در انجمن هنر هفتم برای رادیو درست می کنند... درسته؟ حالا اون فروم هم دقیقا همینطوره... اگه فرضا کاربرای طرفدار لاتزیو زیاد بشه، یه زیرمجموعه ای برای لاتزیو درست میشه...
    بعد دیگه خودت بهتر میدونی که مشت نمونه خرواره... هیچ کس نگفته که دورتموند طرفدار نداره (این 1000 دفعه!) ولی قطعا تو اون فروم هوادارای یک سری از تیم ها در اکثریت بودند و هوادارای تیم هایی مثل لورکوزن یا دورتموند در اقلیت، که البته به حدی نرسیده بودند که واسه اونا در بخش بوندسلیگا یه زیرمجموعه زده بشه...
    الان خداوکیلی تو همین فروم خودمون نگاه کن! به نظرسنجی این تاپیک کاری ندارم...تعداد پست های مربوط به تاپیک های لیگ های مختلف رو هم کاری ندارم... چون ملاک خوبی نیستند! اما تعداد مشاهده تاپیک لالیگا، پریمیر لیگ و سری آ رو با بوندس لیگا مقایسه کن!
    ضمن اینکه خودتم در خط آخر اشاره کردی که بازی های بایرن بهتره پخش بشه
    این اشاره من به این دلیله که حتی اگه طرفدارای بایرن تو ایران زیاد نباشن (که به نظر نمیرسه اینطوری باشه!)، بالاخره به دلیل اینکه بایرن تیمیه که فصل قبل به فینال CL رسید، باید بازی هاش پخش بشه! (آدم اگه کج هم بشینه، باید راست بگه!)
    یاعلی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كلا به خاطر تداخل با ليگهايي مثل اسپانيا و انگليس
    منطقي اينه كه ليگهاي پرطرفدارتر (درست يا غلط) پخش بشه
    اين اصول اكثر شبكه هاي تلويزيونيه
    يه راهكار اينه كه از شبكه هاي ديگه پخش بشه
    مثلا اگه شبكه ورزش راه افتاد با شبكه سه تقسيم كار كنن
    من از ليگ فرانسه بيشتر خوشم مياد دوست دارم اونو ببينم

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كلا به خاطر تداخل با ليگهايي مثل اسپانيا و انگليس
    منطقي اينه كه ليگهاي پرطرفدارتر (درست يا غلط) پخش بشه
    اين اصول اكثر شبكه هاي تلويزيونيه
    يه راهكار اينه كه از شبكه هاي ديگه پخش بشه
    مثلا اگه شبكه ورزش راه افتاد با شبكه سه تقسيم كار كنن
    من از ليگ فرانسه بيشتر خوشم مياد دوست دارم اونو ببينم
    مسئله تداخل نیست!
    اگر پخش بازیهای مهمتر بر پخش لیگ های مهمتر ارجحیت داشته باشه حداقل یک هفته در میون باید یه بازی از بوندسلیگا پخش بشه
    اونقت بازی بایرن مونیخ و برمن ترجیح داده میشه بر بازی پورتسموث و بلکبرن که همزمان هستن و تیم های بازی دومی یه دونه طرفدار هم ندارن!

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •