تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 82

نام تاپيک: صعود مس کرمان و حذف سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سپاهان اگه موقعیتایی که تو بازی های قبلی داشت ازشون خوب استفاده میکرد
    همون هفته پنجم مسابقات میومد بالا !!
    من هنوز موندم عماد رضا اون توپ رو چجوری زد به تیر؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم چرا بعضی ها این قدر از نتیجه نگرفتن قلعه نوعی خوشحال میشن. تیم بدشانسه چه ربطی به بین المللی و این حرفا داره. الان ما استقلالی هستیم الان برامون بهتر شد که به سپاهان نمی خوریم ولی این دلیل نمیشه از باخت سپاهان خوشحال بشیم. باید در نظر بگرید که اول از همه یه تیمی ایرانی هستش. بعد باید منطقی در نظر بگیرید. نه اینکه چون حذف شده قلعه نوعی مشکل داشته.
    من فکر می کنم بعضی ها با زدن این حرفا که فوتبال قلعه نوعی ناپاکه( که دو زار نمی ارزه) می تونن قهرمانی های استقلال رو زیر سوال ببرن ولی سخت در اشتباهن. به جای اینکه از نتیجه گرفتن شخصیت های بزرگ خوشحال بشید یکمی خودتون رو درست کنید...

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از اینکه یک تیم ایرانی حذف شد ناراحت شدم ولی به نظر شاید قلعه نویی کمی مغرور شده بود هرچند نباید کتمان کرد که مهاجمان این تیم واقعا در اکثر بازیها موقعیتهای نابی را از دست دادند،به امید موفقیت سه تیم صعود کننده و صدالبته مس که بسیار باغیرت بازی کردند...

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا نامردی اگه از باخت تیم های ایرانی جلوی عربا مخصوصا این اماراتی ها خوشحال بشیم

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من موندم چرا بعضی ها این قدر از نتیجه نگرفتن قلعه نوعی خوشحال میشن. تیم بدشانسه چه ربطی به بین المللی و این حرفا داره. الان ما استقلالی هستیم الان برامون بهتر شد که به سپاهان نمی خوریم ولی این دلیل نمیشه از باخت سپاهان خوشحال بشیم. باید در نظر بگرید که اول از همه یه تیمی ایرانی هستش. بعد باید منطقی در نظر بگیرید. نه اینکه چون حذف شده قلعه نوعی مشکل داشته.
    من فکر می کنم بعضی ها با زدن این حرفا که فوتبال قلعه نوعی ناپاکه( که دو زار نمی ارزه) می تونن قهرمانی های استقلال رو زیر سوال ببرن ولی سخت در اشتباهن. به جای اینکه از نتیجه گرفتن شخصیت های بزرگ خوشحال بشید یکمی خودتون رو درست کنید...

توی فوتبال شانس ؟؟

کی خوشحال شد در مقابل العین باختن رو ؟؟؟؟

هر کی یه فکری داره درست : ولی اینکه به جمع بخواین تحمیل نظر فردیتون رو بکنین معنی نداره

شما پستا رو بشین دوباره بخون : صحبت سر حذف و کنف شدن جلو تیمیه که عمرا حقش برد بود رو کاغذ !
    صحبت رو انگیزه و جسارتیه که مسیا داشتن ولی تیم سپاهان نداشت

نود اوایل سال : مدیر عامل اومده بود وقتی مظلومی هم مهمان بود : یادتونه که

بنده به هیچ عنوان نمیتونستم فکر کنم مس با اونهمه مشکلات و نبود برخی از بازیکنای الانش بتونه یه همچین نتیجه ای بگیره

در مقابل تیم سپاهان : مشکلات مس رو از لحاظ کادر فنی که نداشت و بازیکن مصدوم که نداشت هیچ راه به راه ستاره جذب کرد

مشکل سر اینه که ایرانی جماعت عاشق بهبه چهچه هستن و تا اتفاقی میفته خودشون صورت مسئله رو پاک میکنن

فوتبال سپاهان چه ربطی داره به استقلال آخه ؟؟؟؟ کلا نفهمیدم اون تیکه ای که قهرمانی استقلال توش بود !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی فوتبال شانس ؟؟

کی خوشحال شد در مقابل العین باختن رو ؟؟؟؟

هر کی یه فکری داره درست : ولی اینکه به جمع بخواین تحمیل نظر فردیتون رو بکنین معنی نداره

شما پستا رو بشین دوباره بخون : صحبت سر حذف و کنف شدن جلو تیمیه که عمرا حقش برد بود رو کاغذ !
    صحبت رو انگیزه و جسارتیه که مسیا داشتن ولی تیم سپاهان نداشت

نود اوایل سال : مدیر عامل اومده بود وقتی مظلومی هم مهمان بود : یادتونه که

بنده به هیچ عنوان نمیتونستم فکر کنم مس با اونهمه مشکلات و نبود برخی از بازیکنای الانش بتونه یه همچین نتیجه ای بگیره

در مقابل تیم سپاهان : مشکلات مس رو از لحاظ کادر فنی که نداشت و بازیکن مصدوم که نداشت هیچ راه به راه ستاره جذب کرد

مشکل سر اینه که ایرانی جماعت عاشق بهبه چهچه هستن و تا اتفاقی میفته خودشون صورت مسئله رو پاک میکنن

فوتبال سپاهان چه ربطی داره به استقلال آخه ؟؟؟؟ کلا نفهمیدم اون تیکه ای که قهرمانی استقلال توش بود !
    من بازی امروز سپاهان رو ندیدم ولی بازی قبلی اونو که دیده بودم خیلی خوب بازی می کرد و خیلی موقعیت خراب می کرد. وقتی این ابراهیم توره این همه موقعیت صد در صد خراب می کنه تقصیر مربی چیه؟
    در مورد قهرمانی استقلال واضحه دیگه. کسانی که میگن قلعه نوعی توی ایران الکی قهرمان میشه پس در نتیجه قهرمانی های استقلال هم میگن که با هم مسئله فوتبال ناپاک بوده. کلا این دیگه سوژه شده که تیم ها نتیجه نمی گیره میگن فوتبال ناپاک.
    آقا اصلا بی خیال

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهتر بود زودتر دست به ترکیبی میزد که هرکسی واسه دل خودش بازی میکرد نه واسه تیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزش > فوتبال داخلی - امیر قلعه نویی یک بار دیگر از صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان باز ماند.
    شکست پاختاکور در ریاض برابر الشباب کافی بود تا رویای صعود امیر قلعه نویی به مرحله دوم لیگ قهرمانان رنگ حسرت بگیرد. قلعه نویی که همراه با سپاهان ساعاتی قبل در بازی حساس برابر العین امارات که 4 یار اصلی خود را به همراه نداشت شکست خورده بود ، تنها امیدش حاصل شدن هر نتیجه ای غیر از پیروزی الشباب برابر پاختاکور بود که این رویا در دقیقه 8 مسابقه به حسرت بدل شد.
    پاختاکور که بازی را با گل دقیقه 31 کریم اف از حریف عربستانی پیش افتاده بود از دقیقه 36 بازی 10 نفره شد و نتوانست در برابر حملات میزبان با یک یار کمتر مقابله کند. این تیم ابتدا در دقیقه64 از روی نقطه پنالتی و ضربه طیب گل مساوی را خرد و سپس این فلاویو بود که در دقیقه 88 برای تیم عربستانی گل پیروزی را زد تا قلعه نویی که در فوتبال ایران او را ژنرال می خوانند باری دیگر در مصافی بین المللی ناکام شود. او اگرچه امسال هم به قهرمانی لیگ رسیده اما مدت هاست به دلیل ناکامی های آسیایی اش درباره نتایج تیم های او در لیگ برتر شائبه های بسیاری ایجاد می شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزش > فوتبال داخلی - فرهاد عشوندی
    امیر قلعه نویی یک بار دیگر در رسیدن به پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا ناکام ماند. این بار بازی خانگی در برابر العین امارات ، مجالی بود تا سرمربی صدرنشین مطلق همه چند سال اخیر لیگ برتر نشان دهد نمی تواند در بازی های بین المللی تمرکز لازم را روی تیمش داشته باشد.

قلعه نویی که خود را با برنامه ترین مربی تاریخ ملی ایران می داند این بار هم در میدانی بین المللی ناکام ماند ، درست به مانند روزهای حضورش در تیم ملی . اگرچه او خیلی زود به واسطه موفقیت هایش در سالهای پس از تیم ملی در لیگ از یاد برده است که در مسابقات مالزی ، تیم او با حضور همه ستاره های ملی ایران یعنی کاپیتان کیا ، علی کریمی ، وحید هاشمیان ، جواد نکونام و ... به از یاد برد به سختی توانست از سد ازبکستان بگذرد. بازی با چین را با اقبالی بلند مساوی کرد و به لطف پیروزی برابر مالزی حریف کره جنوبی شد.

قلعه نویی بارها و بارها این ادعا را تکرار کرده که؛« تنها باخت من در جام ملتهای آسیا در ضربات پنالتی رخ داده است» اما گفته او این حقیقت را عوض نمی کند که تیمش توان بازی در رقابتی بین المللی را نداشت. همان طور که استقلال باوجود بازی های استثنایی و تماشاگر پسند خود در لیگ برتر سال قبل ، وقتی به دروازه آسیا رسید نتوانست حرفی برای گفتن داشته باشد. این تیم بازی برده با الاتحاد را در کمتر از 5 دقیقه با باخت عوض کرد و برابر ام صلال یا الجزیره به سادگی ناکام ماند.از 6 بازی تنها دو امتیاز گرفت که برای تیمی چون استقلال که در آسیا همیشه یکی از پر افتخارترین تیم ها بوده ، اصلا نتیجه مناسبی نیست.

قلعه نویی که امسال در سپاهان ، تیمی فراتر از لیگ ایران دارد تا اینجا در لیگ قهرمانان آسیا ناکام مانده است. بازی اول برابر الشباب در عربستان شروعی بود بر دور باطلی که بنظر می رسد قلعه نویی چون سال قبل در لیگ قهرمانان دچارش شده است. او که امروز در بازی تیمش برابر العین در خانه نتوانست هیچ برنامه مشخصی برای رسیدن به دروازه حریفش داشته باشد. فوتبال احساسی سپاهان بخصوص در نیمه دوم ، اتفاقی بود که در هیچ یک از بازی های این تیم در لیگ برتر نمی شد برایش نمونه ای پیدا کرد. چهره عصبی آقای سرمربی که بی شباهت نبود به تصاویری که درست سال قبل در همین مواقع از او در ذهن داریم. روزهایی که پس از ناکامی در بازی های نخست لیگ قهرمانان و اتهام تبانی که مایلی کهن به قلعه نویی وارد شد ، این مربی را به سراشیبی سقوط انداخت و به سرعت تا مرز فروپاشی کامل پیش برد.

این بار ما انگار قلعه نویی که هوادارن تیفوسی اش مدام با لقب« ژنرال» در ورزشگاه آزادی فریادش می کنند تا اعتراض شان را به کادر مدیریت استقلال نشان دهند ، وقتی ابراهیم توره توپ مناسبی را از دست داد ، ا حالتی مستاصل به زمین و زمان ناسزا می گفت و پریشان به نظر می رسید. تیم او داشت بی برنامه بازی می کرد و این بی برنامگی و بازی شلخته را تا پایان ادامه داد. تغییرات تاکتیکی سرمربی سپاهان بقدری برای مربی تیم رقیب خوشایند بود که از آنها در مصاحبه اش به نیکی یاد کرد.

قلعه نویی انگار ترس داشت. او خود هم انگار باور کرده است که تجربه بین المللی ندارد و این باور سبب شد تا در نیمه دوم و بازی هرچه به سمت پایان می رفت ، تمرکزش را بیش از قبل از دست می داد تا سپاهان هم در میانه میدان عصبی تر بازی کند.

اتفاقی که اگر چون سال قبل برای آقای «ژنرال » به باور بدل شود هیچ بعید نیست که سریال ناکامی های سپاهان به سان استقلال قبل شود ، به سان همان هفته هایی که امیر خود اعتراف کرد:« می خواستم خودکشی کنم. » اینکه ناکامی تیم در رقابتهای بین المللی حرف و حدیث های بسیاری را برای این مربی به همراه دارد. انگ های بسیاری که می تواند موفقیت های اخیر او در لیگ حرفه ای را زیر سوال ببرد و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسانی که میگن قلعه نوعی توی ایران الکی قهرمان میشه پس در نتیجه قهرمانی های استقلال هم میگن که با هم مسئله فوتبال ناپاک بوده. کلا این دیگه سوژه شده که تیم ها نتیجه نمی گیره میگن فوتبال ناپاک.
    اینایی که شما میگی یه چی تو مایه های اسپمه : چون تو هیچ پستی کسی نگفته که قلعه نوعی الکی قهرمان میشه

بشین دوباره بخون کل تاپیک رو

بنده هم گفتم : » آسیا جسارت و جان کندن میخواد برا گرفتن حق ( مث ایران نیست آسیا که به گفته کارشناسا تو جراید و ... که بالای 5 - 6 پنالتی به نفع این تیم گرفته شده بود )

تو بازیای قبل نتایجی میشد گرفت که گرفته نشد : تو این بازی میشد بازیکنای اسمی رو بعد از خودخواهی ای که نشون میدادن رو نشوند رو نیمکت تا حسرت باخت رو جلو تیم نصف و نیمه العین براشون نمونه

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

خوب شد سپاهان حذف شد.
    اما چقدر بازی اعصاب خورد کن بودش علاوه بر بازی در حد محلات سپاهان ، همش تصویر رو قطع می کردن .
    من فکر می کردم به خاطر تماشاچی های ایرانی هستش که عفت رو رعایت نکردن.
    نگو این پدر سوخته ها یه پرچم بزرگ زده بودن و روش بزرگ نوشته بودن خلیج العربی که همش کارگردان روش زوم می کرد و ایران تصاویر رو قطع می کرد.
    با دیدن این صحنه اعصابم خیلی داغون شد که این ملخ خورها چه جوری جلوی چشممون دارن اسم یه جایی که چند هزار سال واسه ما هستش رو می دزدن/
    لعنت به همشون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صعود آسیایی مس/ جشن در دقیقه 94 به کرمان رسید
    ورزش > فوتبال داخلی - مس به مرحله بعدی بازی های لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد.

تیم بحران زده کرمانی مس که عصر امروز موفق شده بود با 3 گل به تیم الهلال توانسته بود 9 امتیازی شود به لطف تساوی تیم های السد قطر و الاهلی امارات بهخ مرحله بعدی بازی ها صعود کرد. این صعود درحالی برای مس بدست آمد که السد این بازی را تا دقیقه 94 با نتیجه 2 بر یک از حریف پیش بود اما هم تیمی های مهرزاد معدنچی توانستند با گل دقیقه 94 البلوشی در اوقات تلف شده جشن سراسری را به افتخار صعود مس در کرمان برپا کنند. مس در این فصل لیگ برتر نتوانست موفقیتی داشته باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •