پایین ترین قیمت LX3 رو کسی داره؟
پایین ترین قیمت LX3 رو کسی داره؟
سلام
من علاقه به عکاسی دارم اما غیر حرفه ای هستم ولی سعی میکنم با یادگیری نکات عکاسی، عکسهای خوبی بگیرم
حالا میخوام یک دوربین در حدود 250 تومان بخرم
نظرتون در مورد این دوربین چیه؟
Canon PowerShot SX120 IS
میتونین مشخصاتش رو اینجا ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر راهنماییتون هستم
ممنون
سلام
در این قیمت دوربینی که فرد بخاد بیشتر رو عکسهاش مانور بده و کمی حرفه ای تر کار کنه SX120 به نظرم بهترین هست در این رنج قیمت!
تظیمات دستی خیلی خوبی هم داره!
sx210
مثل تمام دوربین های کانن گرون شده
اما میتونید از 345 تا 365 همراه با بیمه نامه بدنه خرید کنید
اکثر فروشگاههای اینترنتی این دوربین را به قیمت 350 فروش میکنند![]()
یه سوال من الان رفتم دوربین را بخرم گفت 340هزار تومان همراه بیمه وضمانت دوساله مدل sx200آیا بخرم و مموری هم نداشت؟
بهتره که دوربین رو بدون هیچ وسیله اضافی خریداری کنید
چون سیستم کاری این فروشنده ها اینه که دوربین رو 10 تومن ارزونتر میدن در عوض با مموری و کیف و محافظ ال سی دی جبران میکنند
یه سوال می خواستم بدونم داخل جعبه ی sx200چه چیز هایی وجود داره ؟
قیمت Canon SD4000 ؟
اگه Canon SD4500 هم اومده قیمتشو می خواستم ؟
بینید من هفته پیش از تهران و از یه فروشگاهی که نمایندگی آفومار بود با همین گارانتی خریدم 315 تومن البته با کمی چک و چونه . بله sx200 بدون مموری هست و باید جدا بگیری. تو جومهوری زیر 325 که کف قیمتش بود پیدا نمیشد تا این مغازه رو یافتیم !!!![]()
حالا شما با توجه به اینکه در تبریز هستی بتونی 335 هم با این گارانتی بگیری خوب گرفتی . چون اکثرا تو تهران به قیمت 330 تومن میدن .
یادت باشه گارانتی آفومار این قیمته و 2 برگ گارانتی داره که مهر برجسته داره . حتما تو گارانتی آفومار بهش توجه کن و از فروشنده بخواه که برگه های گارانتی رو با مهر برجسته شرکت بده . سریال رو ضمانتنامه با سریال پشت جعبه هم حتما بخونه .
گارانتی ایده ال تو تهران تا 290 تومن هم میدن .
قيمت اين 5 تا دوربين رو اگر بگين ممنون ميشم:
sony hx5
casio fh100
samsung hz35w
nikon s8000
panasonic zs7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)