قُربون شكلت اينو كه ميدونم . برخوردش چجوري بود ؟
قُربون شكلت اينو كه ميدونم . برخوردش چجوري بود ؟
بازی باحالی بود. اگه ضربات آخر رو خوب میزدن و اولیچ هم تعویض نمیشد حداقل بایرن 3_0 برده بود.
میگه لیون یا 3_1 میبره یا 2_0!عزیز من اون که منچستر بود و تازه یه گل هم تو زمین بایرن زده بود با این حال تو اون حموم 2 تا خورد و حذف شد! این که لیونه![]()
انگار داشت بدجوری باهاش حرف میزد.. طوری بود که روبن بعد از بازی عذر خواهی کرد....
![]()
این لیون خیلی تدافعی بازی میکنه!!! بایرن بازی برگشت بازی سختی داره...
اصلا دوست ندارم این لیون بره فینال! بااین بازیش، میرینه به فینال...
بچه ها ایول
دیروز داشتم با پسر داییم بحث میکردم اون میگفت دوست داره لیون ببره چون از بایرن خوشش نمیاد
ولی من گفتم میخوام بایرن ببره از اون طرفم اینتر ، بارسا رو زمین بزنه تو نیوکمپ و بایرن و اینتر برن فینال و اونجا به امید خدا اینتر حال بارن رو بگیره اساسی و قهرمان بشه
به این میگن یه چیز عالی
حیفه بایرن همینجا حذف بشه باید بیاد بالا وقتی که خوب به قهرمانی نزدیک شد با کله بخوره به زمین اونم توسط یه تیم ایتالیایی
چه میشه
woooooooooowww
نیمه اول که فک کنم تو همون حموم داشتن دنبال پوشک بزرگسال میگشتن...
شوخی بودا.....دوباره بحث نشه!![]()
دوستان خواهش میکنم لطف کنید این بحث بارسا اینتر رو ادامه ندید چون منجر به بسته شدن این یکی تاپیک هم خواهد شد . ضمن اینکه هنوز 90 دقیقه باقی مونده و بارسا توی مرحله گروهی توی نیوکمپ 2-0 اینتر رو شکست داد ( هرچند که اینتر فعلی به مراتب آماده تر از مرحله ی گروهیه ) . با تشکر![]()
جالبه..پست منو پاک کردن.... دیگه ...
من تو اون پست حرف درباره بایرن هم زده بودم....واقعا که...![]()
Last edited by majid_potter7; 22-04-2010 at 17:17.
وای وای چرا قبلا که دوست بودیم که میلاد جان نگو از تو که حرفه ای هستی بعیده
تو فینال همدیگرو میبینیم کل رو بزار واسه بازی فینال ( حالتو میگیرم اون موقع )![]()
درسته فوتبال غیر قابل پیش بینی هستش ولی خوب قضیه معلومه دیگه....شما با نوستراداموس نسبتی داری که این همه بدون شک صحبت می کنی...؟
اگه روبن نبود تیم بایرن تو بازی با منچستر حذف میشد....در این شکی دارید؟!
دوما تو بازی به این حساسی قطعا یک تیم تو خونه خودش 90 درصد احتمال پیروزی داره......بازم شک دارید؟!
خوب بایرن هم دیشب اگه بازیش مساوی بود به احتمال قریب به یقین تو زمین لیون میباخت دیگه....==> حذف...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)