سلام مراد خان
دقیقا . گفتم که میشه هر چی تو این بازی رو به گیرز شباهت داد. در مورد باطری هم درست گفتی این بازی اینقدر شوک داد به دسته که کل باطریو خالی کرده. الان که بازی کنم ویبره رو خاموش میکنم.
سلام مراد خان
دقیقا . گفتم که میشه هر چی تو این بازی رو به گیرز شباهت داد. در مورد باطری هم درست گفتی این بازی اینقدر شوک داد به دسته که کل باطریو خالی کرده. الان که بازی کنم ویبره رو خاموش میکنم.
من یکی از دلابلی که ایکس باکس گرفتم همین شوک بود که به بازی حس میداد.
Cut Scene های بازی حس جالبی نداره و اون انرژی لازم رو منتقل نمیکنه![]()
بچه ها این بازی عجب اکشن نفس گیر و باحالی داره .
الان خواستم یه ده دقیقه ایی بازی کنم که یک ساعتی پاش نشستم .
فقط یه سوال :
بازی چند تا act هست ؟
و اون حرکتی که بازی را آهسته میکرد کدوم بود ؟ من امروز یکی دوبار شانسی بازی را آهسته کردم ولی آخرش نفهمیدم با کدوم کلید آهسته میشه .
5 act هستش......... .
اگه LB رو نگهداری و در حین لیز خوردن شروع به شلیک کنی خودش صحنه آهسته میشه..... .
سلام
منم بازی رو تموم کردم . البته یه خورده بیشتر از 1 روز طول کشید. راستی این بازی احتمال ادامش میره.؟؟؟؟
100% از پایانش مشخص بود .
بازی خوبی بود گیم پلی فوق العاده سریعی داشت اما بعد از مدتی برای من خسته کننده شد اما همچنان جذاب مونده بود : دی . BoSs Fight های خوبی داشت 3 تا نکته تو بازی خیلی جالب بود !
محتوای مخفی: !!!
کلا به نظر من بازی حس و روح نداره و اکشن ها و فینیشینگ ها خیلی مبتدی طراحی شدن ! با بی میلی به بازی ادامه میدم...![]()
این حس زمانی تداعی میشه که محیط ها و دشمنا همه یکنواخت و تکراری باشه و دقیقا مشکلی هست که این بازی بش دچاره. به شما پیشنهاد میکنم که تو ذهنتون بازی گیرز رو تجسم کنید و ادامه بدید ممکنه تاثیر داشته باشه.
امروز عصری بازی رو گرفتم و تموم شد زود ...
بریم سر وقت بازی.
واقعا سرگرم کننده و عالی بود. همه چیز توش داشست. سیستم کاور.. بازیه تیمی.. فیزیک...کنترل زمان و ...
کلا چندتا بازی تو یه بازی بود!
تنها چیزی خیلی بد بود زود تموم شدنشه و در درجه بعدی دیالوگ های بازی. فکر کنم دیالوگ ها رو بچه میکامی نوشته
داستانش هم چیز جالب توجه های نداشت توش و کاملا متوسط بود. صدا گذاری کاراکترا هم جالب نبود.
بازی بسیار سریع دنبال میشه و میشه حتی سریع ترش هم کرد. بازی رو آهسته هم میشه کرد. کلا زمان تو دستتونه.
بعضی وقتا کلی موشک میاد سممتون که می تونید اونا رو با تیر بزنین. محیط بازی وقعا پویاست. همه چیز داره حرکت میکنه و منفجر میشه و در کمال تعجب اندکی افت فریم هم تو این محیط پر جزئیات دیده نمیشه. افکت های انفجار خیلی چشم نوازن مخصوصا وقتی صحنه رو آهسته میکنید و دور برتون پر میشه از انفجار های کوچیک و بزرگ. کلا گرافیک و جلوه های بصری بسیار خوب هستن و مشکلی ندارن.
بازی نکات زیادی رو از گیرز گرفته بود حتی بعضی ماموریت هاش مثه اون بود اما اینقدر سرگرم کننده و فان هست آدم اینا رو یادش میره. یه جوری آدم حس میکنه که بازی اکشنه . مثه اکشن های شرقی. به نظر من بهترین بازی ای هست که با تقلید از گیرز ساخته شده و تونسته مثه اون عالی باشه. چیزی که اینو از گیرز متمایز میکنه نوع دشمنا و همچنین فان بود بازی هست. البته این سرعت بالای گیم پلی و نوع محیط ها هم بی تاثیر نیستن.
شوتر بازی خوب و بی نقصه. کنترل روون و دوربین خوب. باس فایت ها واقعا باس فایت هستن. کلا این میکامی خوراکش طراحی باس فایت های نفس گیر و جذابه. کلا گیم بازی خیلی خوب و عالیه.
در مجموع بازیه خیلی خوب و به یاد ماندنی ای بود. شوتر سوم شخصی که سازندش شرقی باشه خیلی کم پیش میاد اینقدر خوب باشه.
به نظرم نمره 8.75 بسیار برازنده ی بازی هست.
مسعود, کلاً تو از اکثر بازی ها خوشت میاد و ازش تعریف میکنی
راستی روی چه درجه ای تمومش کردی چون من روی درجه ی سخت, باس فایت ها رو به سختی میتونم رد کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)