تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: مقایسه تخصصی Patriot Box Office با Western Digital WD TV Live

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض wd بخرین خیالتون رو راحت کنید

من چند وقته wd liveخریدم و بعد از اینکه firmware رو آپدیت کردم (اگه مثل من ADSL داشته باشین و دستگاه رو با شبکه به اینترنت وصل کنید موقع روشن شدن خودش چک میکنه که آیا آپدیت جدید داره یا نه و اگه داشته باشه به راحتی دانلود میکنه و آپدیت میشه )زیر نویس SRT و SUB فارسی رو به راحتی نشون میده و هیچ مشکلی نداره. اوایل با SRT حروف رو جدا نشون میداد ولی الان با آپدیت کردنش کامل درست نشون میده همه چیزو.

2. 3 کاربر از keyvanme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم این دستگاهها هارد اینترنال معمولی میخورن یا ساتا یا...
    با تشکر

داره خودمونی میشه AMIIIIIIR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم wd live فیلم های MKV با رزولوشن 1080pرو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    هر کدام از عزیزان که دستگاه پاتریوت دارن ، ممنون میشم که توضیح بدند که چطوری باید دستگاه رو بروز کرد
    از کمکتتون بینهایت سپاسگزارم
    مشخصات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض درخواست كمك

من چند وقته wd liveخریدم و بعد از اینکه firmware رو آپدیت کردم (اگه مثل من ADSL داشته باشین و دستگاه رو با شبکه به اینترنت وصل کنید موقع روشن شدن خودش چک میکنه که آیا آپدیت جدید داره یا نه و اگه داشته باشه به راحتی دانلود میکنه و آپدیت میشه )زیر نویس SRT و SUB فارسی رو به راحتی نشون میده و هیچ مشکلی نداره. اوایل با SRT حروف رو جدا نشون میداد ولی الان با آپدیت کردنش کامل درست نشون میده همه چیزو.

دوست عزيز سلام
    من رامين هستم از اصفهان مدتهاست كه دنبال پليري هستم كه از عهده پخش همه فرمتهاي تصويري و پخش زيرنويس فارسي با پسوند srt و sub/idx بر بيايد شايد همه فرومهارو زير و رو كردم تا اينكه اين پست شما را ديدم.
    wd live را تا قبل اين شنيده بودم زيرنويس فارسي مشكل داره آيا شما بعد آپديت زيرنويس هاي فارسي با دو پسوند بالا را ديگه مشكل ندارين؟
    ورژن آپديت چنده؟ قبل آپديت نشون نمي داد؟ من رو حرف جنابعالي قصد خريد اين دستگاه و آپديت آن را دارم خواهشا ممنون ميشم زيرنويس فارسي را مطمئن بشيد كه هردو پسوند را به فارسي نشون مي ده تا من اقدام كنم اگر دستگاه موردي هم داره بهم بگيد ممنون ميشم. ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش مي دونم زحمتتون ميدم اما خواهشا به جستجوي من خاتمه بديد خيلي گشتم.
    تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام
    هر کدام از عزیزان که دستگاه پاتریوت دارن ، ممنون میشم که توضیح بدند که چطوری باید دستگاه رو بروز کرد
    از کمکتتون بینهایت سپاسگزارم
    مشخصات

فایل اپدیت رو از سایت پاتریوت بگیر و داخل فلش بریز بعد به دستگاه وصل کن پیغام اپدیت که اومد اوکی کن تمام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

فایل اپدیت رو از سایت پاتریوت بگیر و داخل فلش بریز بعد به دستگاه وصل کن پیغام اپدیت که اومد اوکی کن تمام
    آخه از کجا بفهمیم فایل آپدیت از ورژن خود دستگاه جدیدتره؟ من هر کاری کردم نتونستم بفهمم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezakf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام به دوستان
    من به تازگي دستگاه باكس آفيس پاتريوت رو گرفتم وازش خيلي راضيم فقط تو يه فرومي ديدم يكي از دوستان گفته بو با اون ميرم تو اينترنت ميخواستم ببينم چطوري ميشه اينكارو كرد ؟ من هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم .
    درضمن با واي فاي هم به مودم ADSL و لپتاب و يه pc وصل هستم .

داره خودمونی میشه omid soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم wd live فیلم های MKV با رزولوشن 1080pرو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه؟
    با تشکر
    آره عزیز هر چه که تو فکر کنی بدون مشکل پخش میکنه با پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسی
    h
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آره عزیز هر چه که تو فکر کنی بدون مشکل پخش میکنه با پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسی
    h
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یدونه دارم ولی لایو نیست...معمولیه...چطوری اپدیتش کنم ؟ تو سایتشم میرم چیزی گیرم نمیاد..فرق لایو با معمولیش فقط تو داشتن پورت LAN هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •