سامان فیلمش خیلی پرش داره که ! (با قیلتر ترکون دانلود کردم !)
کیفیت فیلم رو رو فاین یا های گذاشتی ؟؟
چک کن تنظیماتو !
سامان فیلمش خیلی پرش داره که ! (با قیلتر ترکون دانلود کردم !)
کیفیت فیلم رو رو فاین یا های گذاشتی ؟؟
چک کن تنظیماتو !
عشق است فن بویای سونی اریکسون
خاب نینجا هم که اومده تو این تاپیک !
نینجا جون منتظر ریوویوو شما هم هستیم !
راستی سامان هندزفری دبل910 ه؟؟
ساما یه بار تنظیمات کوالیتی فیلمو چک کن !
به به !
نینجا هم عکسا رو رووو کرد
ایکس10 دارا زیاد شدن![]()
آقا بخریدش.لامصب دیزاینش ترکونده:
مقایسه ال سی دی 3 تا از 65000 رنگیها.
البته طبق گفته gsmarena.com اکسپریا x10 تو آندو ورژن 2.1 ال سی دیش قابلیت نمایش رنگ رو تا 16 ملیون تا خواهد داشت و دیگه عالی میشه:
مقایسه با n900 و hd2:
برایتنس هر 3 تا هم روی 100 درصد هستش:
![]()
انگار دوربینش چنگی به دل نمیزنه!!!
نینجا جان شما از صدا و دوربینش بگو و یکی دوتا عکس بزارید ببینیم شاید برا ما ایرانی ها تیونینگش کردن حال کنیم![]()
ممنون نینجا جان.مبارکه.
اگه میشه قضیه فونت فارسی (چون کیبرد که نداره)رو واسه بچه ها مشخص کن که من فعلا دسترسی به Wi Fi ندارم.
کیفیت صفحش زیاد بد نیست اگه 16 میلیون بشه که عالی میشه
بد نیست ؟؟کیفیت صفحش زیاد بد نیست اگه 16 میلیون بشه که عالی میشه
لوول ! از همه که بهتره
ان900 که زیادی رنگاش گرمه و اونم که (اچدی2) رنگاش نسبت به ایکس10 کمتره ! یعنی همون گرماش!
نینی جوناگه میشه با آی8910 هم که میگین ال سی دی عالی ای داره مقایسه کن ! ببینیم 65 کیلوکالر جلوی 16 ملیون AMOLED چیکار میکنه !
من کلی گفتم منظورم در برابر amoled بود چون قبلا دوتا گوشی دیگه رو با amoled مقایسه کرده همین نینجا جان و تفاوتشونو دیده بودم
حالا اگه زحمتی نیست نینجا جان با amoled هم یه مقایسه ای بکن تا حرف هم روشنتر بشه
n900 که انگار یه لایه زرد کمرنگ رو عکسها هست . به رنگ سفید هاش دقت کنید. از پر رنگی هم نیست به قولی yellow tint
hd2 صفحه نمایش خوبی داره فقط یه مقدار بی رنگ رو روح هست .
x10 از همش بهتر است بدون تعصب میگم. شاید در محیط های کم نور در برابر amoled ها یه مقدار کم بیاره ولی توی روز و نور آفتاب خیلی سرتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)