از یه جهت حیف شد.
کلا هر سالی منچستر تو فینال بوده فینال قشنگی رو دیدیم.
خیلی دلم میخواست چلسی دوباره بخوره به بارسا...حیف شد.
منچستر یا باید یه خرید عالی انجام بده یا احتمالا مربی عوض کنه.چون اینجوری فصل دیگه بدتر میشه.
از یه جهت حیف شد.
کلا هر سالی منچستر تو فینال بوده فینال قشنگی رو دیدیم.
خیلی دلم میخواست چلسی دوباره بخوره به بارسا...حیف شد.
منچستر یا باید یه خرید عالی انجام بده یا احتمالا مربی عوض کنه.چون اینجوری فصل دیگه بدتر میشه.
این حرفت جالب بود...حالا اگه منچستر می رفت بالا میومدن تاپیک رو پاره و پوره میکردن که آره جام امسال خیلی خفن شده و رقابت اله و بله و...
حالا ببین اگر همین منچستری ها نیومدن بگن که مشکل بندازن گردن یه چیزی یا کسی...از اسکوربرد بهونه میارن که نورش خورد توی چشم نانی و نتونست خوب بازی کنه تا مصدومیت رونی و اشتباه رافایل...
خدا وکیلی اینجا به همون حرف من میرسیم که گفتم منچستر فقط به رونی و فرگوسنشه...
جالبه حالا که باختن هی میان تبریک میگن که کم نیارن خداروشکر نبردن وگرنه اینجا رو به آتیش میکشیدن!
قربون تو سعید
جدای بازی خوب بایرن تو نیمه دوم
به نظرم فرگوسن خیلی اشتباه میکنه تازگیا
درسته همه رو گول زد و رافائل رو گذاشت تو ترکیب
اما باید میدونست که وقتی یه بازیکن 19 ساله رو جلو بایرن میگذاری هم میتونه تک به تک و گل نکنه و هم به راحتی اخراج بشه
کلا نیمه اول مال منچستر و نیمه دوم مال بایرن بود.توی امسال که فن گال مربی شده همیشه نیمه مربیان رو فنگال برده هر چند خیلی کارهاش رو قبول ندارم اما اینکه میتونه تو نیمه مربیان همیشه تیم رو متحول کنه خیلی جالب و تجسین بر انگیزه
ورود بایرن به 4 تا تیم اروپا رو بعد از چند سال غیبت تبریک میگم به همه بایرنی های گل![]()
بازم سر بزن به اسپمکده
اما بازی قشنگی بود من جمله اخرای نیمه اول که دو تیم حمله می کردن .
نمی دونم چرا روبن راست بازی می کرد . حتی فیلیپ لام هم نمی نتونست سانت های خودش رو کنه . در کل هافبک بایرن این بازی ضعیف بود . دروازبان هم که جای خود داره اون بوتی نیست که دروازبان لورکوزن بود .
میشه گفت یک فینال کسل کننده داریم بین اینتر و بایرن.
طرفداران منچستر میتونن از این پست استفاده کنن اگه بهانه نیاز داشتن![]()
من که زیاد نمیام اینجا مجتبی ولی مثل اینکه قوانین به کل عوض شدهسعید : من تا جاییکه یادمه قانونای جدیدی گذاشته بود پاپ
ولی دوروزه میام اینجا و کلا همه به هم میتونن بپرن و ....
احتمالا دیگه آبها از آسیاب افتاده دیگه
کلا اینجا خیلی شبیه به انجمن هواداران بارسا شده
تاپیک هایی هم که زده میشه واقعا جالبه چون بعید میدونم که اخبار حاشیه ای یه باشگاه اونقدر مهم باشه که تاپیک بخواد
جالبه که همه این اخبار میشه تو یه جا جمع کرد مثل قبل ها!!!!!!!!!
حالا همه بنشینن قهرمانی بارسا رو تماشا کنن............!!
اصلا اسم بارسا که میاد همه میترسن!!!
حیف که دکمه ی تشکر نیست اینجا وگرنه سفارش میدادم بچه ها برات یه ده تایی بزنن همینجوری...
خوب شناختی طرفدارای حموم..ا ببخشید جهنم رو
کلا این آقا تو کاره توپ و چهارشنبه سوریه !کم مونده گریه کنه بعد میاد بهونه میاره!
(اشاره به پست های حمومی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)