Claim The Frozen Throne RPG
توضيحات:مپي طولاني كه توش شما بايد قدري قوي بشيد كه ليچ كينگ رو شكست بديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Claim The Frozen Throne RPG
توضيحات:مپي طولاني كه توش شما بايد قدري قوي بشيد كه ليچ كينگ رو شكست بديد.
عجيبه برام 1800 نفر بازديد يه نظري چيزيدلگرمي از كجا بيارم؟!
HLWRoCv5.3b
توضيحات:يك Hero Line Wars زيبا!!(اگرچه كه من خيلي اهل اين مپ نيستم).شما يك هيرو از بين هيرو هاي بسيار بسيار زياد بازي انتخاب ميكنيد.كه مشخصا هر هيرو اسپل هاي مخصوص خودشو داره.زمين دو قسمته هيرو هاي هر تيم يه طرفن.هر كسي يه خونه يونيت سازي مخصوص داره.شما تو اون ها يونيت ميسازيد(هر يونيت كه ميسازيد از طلاتون كم ميكنه ولي در عوض مقدار طلايي كه هر ثانيه ميگيريدو زياد ميكنه).بعد يونيتارو كه ساختيد خود به خود ميرن تو زمين تيم مقابل و حريفاتون بايد يونيتارو بكشن.(البته اونا هم يونيت ميسازن و ميفرستن برا شما).يه دايره اي هستش كه اگه هر يونيتي ازش رد شه يك امتياز تيمتون از دست ميده.اگه 100 تا از دست بديد ميبازيد.بعد خونه يونيت سازيو ميتونيد آپگريد كنيد تا يونيتاي خيلي بهتري بتونيد بسازيد كه شامل اژدها تانك و ... ميشن.در ضمن خونه هاي يونيت سازي تو اين مپ 2 نوعن.Light و Dark كه يونيتاي مخصوص خودشونو دارن.در ضمن شما ميتونيد در بازي -str max يا -agi max يا -int max بزنيد كه باعث ميشه شما كل پولتون بره درعوض بسته به پولي كه داشتيد به str يا agi يا intelligence تون اضافه بشه.بايد بازي كنيد تا بهتر متوجه بشيد.
دانلود:
اين مپ با آخرين پچ هاي واركرفت سازگاري كامل داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالیه.
من همیشه پشت سرت هستم .
برو من پشتتم.
ادامه بده داری تازه حال میدی.
البته این مپ اخریت رو نمیشه دانلود کرد.
Last edited by Amin4All; 12-08-2011 at 21:11.
واقعلا خوب بود اما خیلی هاشون قدیمی بودن یکم هم مپ های جدید بزارید خوش حال می شم.
راستی انجا اگه کسی تشکر کنه باید کدوم رو بزنه من که نفهمیدم.
اينجا پستا شمارش نميشن و تشكرم نداره
دوست عزيز هدف من آوردن فقط جديدترين يك مپ نيست بلكه زيباترينشه.مثلا اين HLW ورژن هاي زيادي ازش اومده تازگيا ولي محبوب ترين و زيباترين(و بالانس ترين) اينه.تو ورژناي ديگش مثلا اگه Mediv رو برداري همه اسپلاشو بزني 10 برابر يونيتايي كه حريفت ميفرسته اين يونيت سامون ميكنه كه زورشونم باز 10 برابر اوناست.
البته درباره بعضياشون حق با شماست.الآن شروع ميكنم آپديت كردن مپ هايي كه ورژن هاي زيابتر و جديدترشون اومده![]()
حیف که این انجمن تشکر نداره . خودم از همینجا ازت تشکر میکنم دستت دردنکنه![]()
ممنون آرش جان
دوستان اين مپ هايي كه آپديت ميكنمشون آپديت جديد با آخرين پچ ها هم سازگاري داره پس راحت بريد با 1.24 بازي كنيد
البته پيشنهاد ميشه يه نسخه از پچ هاي پايين تر(يا خود پچ رو توي WVS ) داشته باشيد چون بعضياشون ديگه توليد نميشن ولي جدا حيفه بازي نكنيد.
WVS:Warcraft Version Switcher
بايد آدرسشو تو IDM بذاري.
Slide Ninja Slide
توضيحات:مپ مورد علاقمه خيلي جالبه.اسكيت روي يخه
سر ميخوريد هي.بايد مسيرو تموم كنيد وسط كار سنگو اينا هم هست بعضي جاها.بايد بازي كنيد خيلي جالبه.دانلود با حجم 3 مگ
این باید خیلی هیجان انگیز باشه
ولی حیف که دیگه وارکرفتو ندارم که بازی کنم
اگه خودت بازیش کردی مشخصات لیچ کینگو بگو (دمیج و هلث و آرمور و جادو هاش و این چیزا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)