تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 35 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 350

نام تاپيک: Sleeping Dogs

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز شما نسخه های قبلیشو بازی کردید ؟ لطفا یه تعریف خودمونی ازشون بکنید ببنیم چی بودند نسخه های قبلش ، از خاطراتون ! . میدونی از نسخه جدید خیلی تعریف میکنند علاقه مند شدم ببینم قبلا چه جوری بوده !
    اول اسم این بازی True Crime بود.
    اولین نسخه True Crim : LA Streets بود.
    خیابان های لس آنجلس، بازیش اپن ورد و اکشن که زمان خودش به جرعت میتونم بگم تک بود. پر از صحنه های اکشن و جذاب، عین فیلم سینمایی بود.
    گیم پلی و داستان بازی هم عالی بود اما خب به پای جی تی ای نمیرسید از نظر رانندگی و این چیزا، اما از نظر اکشن از جی تی ای بالا تر بود.

نسخه ی دوم True Crime : New York بود یعنی جنایت حقیقی در خیابان های نیوورک. راستش اون موقع سیستمم نمیکشید ورژن دو رو بازی کنم تا وسطش رفتم.
    اما نسبت به نسخه ی اول پیشرفت های چشم گیری داشت، البته یادمه اکشن صحنه هاش نسبت به ورژن یک کمتر شده بود اما گیم پلی پیشرفت کرده بود.

ورژن سوم هم خیابان های هنگ کونگ بود که شرکتش دو سال پیش ساخت بازی رو متوقف کرد و گفته بود چیزی که خواستیم نشد.
    بعد از چند ماه شرکت Square Enix به داد این بازی رسید و امتیاز این بازی رو خرید و اون رو به Sleeping Dogs تغییر نام داد. البته اسم True Crime هنوز روشه.
    از اینکه این شرکت به داد این بازی رسیده خیلی خوشحالم چون مطمئنم کار خوبی از آب در میاد.

به نظرم بازی خیلی خوبیه، Square Enix هم گفته شرکت Activision سازنده ی قبلی این بازی واقعا دیوونه بوده که ساخت این بازی رو ول کرده چون بازی خیلی خوب از آب در اومده .

2. 13 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان برای PC اومده تو بازار ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این نسخه بازی از همه ی نسخه های قبلی بهتره حالا یه ویدیو از مبارزات بازی واستون قرار میدم حال کنید !

Last edited by Akbar"22"; 17-08-2012 at 22:40.

5. 6 کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان برای PC اومده تو بازار ؟
    تاریخ عرضه ی بازی گذشته ، نهایتا تا آخر این هفته تو کل ایران قابل دسترس خواهد بود .

7. این کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من امروز خریدمش. بازی خیلی خوبیه فقط متاسفانه یا خوشبختانه بیشتر فیلم هست تا بازی. اما جو بازی واقعا گیراس. خیلی حال میده

9. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من امروز خریدمش. بازی خیلی خوبیه فقط متاسفانه یا خوشبختانه بیشتر فیلم هست تا بازی. اما جو بازی واقعا گیراس. خیلی حال میده
    دوست عزیز میشه یه توضیحی در مورد رانندگی بازی بدید ظاهرا که یکی از مشکلات بازی هستش که خیلیا نسبت به وضعیت دید در حال رانندگی مشکلاتی رو دارند و راحت نیستند ، البته خودم تا فردا حتما بازی رو تهیه می کنم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رانندگیش از تو ماشین نشون میده؟ با فرمان های لاجیتک کار میکنه؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوست عزیز میشه یه توضیحی در مورد رانندگی بازی بدید ظاهرا که یکی از مشکلات بازی هستش که خیلیا نسبت به وضعیت دید در حال رانندگی مشکلاتی رو دارند و راحت نیستند ، البته خودم تا فردا حتما بازی رو تهیه می کنم .
    رانندگیش به نظر من که مشکلی نداره.تقریبا مثل gta هست.همون سبکی.دیدشم خوبه مشکلی نداره فقط وقتی سرعت میره بالا باید فرز باشی.یه مشکلش اینه که تا ماشین از حالت سکون در نیاد دوربین جای درستش قرار نمیگیره.همین
    رانندگیش از تو ماشین نشون میده؟ با فرمان های لاجیتک کار میکنه؟
    نه از تو نشون نمیده.فرمون هم فکر نکنم بشه درست مچ کرد.احتمالا تاخیر داره تو فرمون پذیری

نظرم راجب بازی کاملا مثبته.خیلی بازی خوب و گیرایی هست
    داستان قشنگی داره و البته روایت به جا و مناسب.گیم پلی هم متنوع و مناسب کار شده و از یکنواختی دور کرده بازی رو.
    اسلحه ها هم کالیبره خوبی داره و باهم متفاوت هستند و معلومه وقت کذاشتن تو بخش مبارزات با سلاح
    همینطور مبارزات خیابونی و با فنون رزمی خیلی زیباست.فقط یه بازی به نظر هنر رزم شرق رو به این زیبایی به نمایش گذاشت اونم جت لی بود(اسم بازی خاطرم نیست) اینم همونطوره
    در کل میشه گفت تکراری نمیشه و راحت میشه از بازی لذت برد و ادامش داد

13. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

آقایون سلام من در یکی از مراحل بازی گیر کردم که میگه این دوربین را ه--ک کنید اما من هر کاری کردم نمیشه.یکی میشه منا در این مرحله راهنمایی کنه.
    Last edited by gta6767; 22-08-2012 at 17:00.

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

آقایون سلام من در یکی از مراحل بازی گیر کردم که میگه این دوربین را ه--ک کنید اما من هر کاری کردم نمیشه.یکی میشه منا در این مرحله راهنمایی کنه.
      محتوای مخفی: جواب 
    دوست عزیز یه کد چهار رقمی میخواد که با آزمون و خطا بدست میاد
    شما اول 0123 رو وارد کن بعد رنگ سبز یعنی کاملا درست زرد یعنی عدد درست ولی جاش غلط قرمز هم یعنی اون عدد تو رمز نیست

16. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •