قبول نکردند فدای سرت بی خیال.
قبول نکردند فدای سرت بی خیال.
دوستان عجله نکنید گفتم که تا هفته دیگه خبرش رو می دن.
نه منظورم بازی شما نبود. تاجر کوچولو هم تست شد و جالب اینکه رئیس شرکت با بازی خیلی حال کرد چون قبلا بازی کارتیش رو دیده بود. نمی دونستم بازیت رو از روی یک بازی کارتی درست کردی. ولی اینکه بازی دکمه خروج نداشت یکم ضد حال زد.خیلی ممنون
تاجر کوچولو هم تست شد؟
سلام
آقای جهانگیری یه فرصت میتونی از شرکت بگیری مثلا یکی دو روز یا بیشتر تا بچه ها منجمله خودم ، ایراد بازیهاشون رو بگیرن؟
فقط زودتر جواب بدید.
ممنون
آقا ، مشکل زامبی های اول بازی رو حل کردم . هر چند اگر کسی بازیخور باشه ، سختی این قسمت اصلا براش اهمیت نداره.
دیگه کجاش رو اصلاح کنم؟ اون رئیس شرکت به کجاش گیر می داد؟
بله بازی از روی بازی کارتی به همین اسم ساخته شدهنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیاتش از اون بود ...
و اینکه فقط در شهر دکمه خروج نیست در نقشه هست (سمت چپ بالا -> منو) ...
بهرحال اگر خواستن واسشون 3 رو هم میسازم
مرسی بابت زحماتت![]()
گفتم تا یک هفته دیگه وقت هست که خبرش رو می خوان به من بدن . اصلا ممکنه به بعضی بازیها ایراد بگیرن و بگن که رفعش کنیم.سلام
آقای جهانگیری یه فرصت میتونی از شرکت بگیری مثلا یکی دو روز یا بیشتر تا بچه ها منجمله خودم ، ایراد بازیهاشون رو بگیرن؟
فقط زودتر جواب بدید.
ممنون
بقیه سوالهات رو هم تو پیغام خصوصی جواب دادم.
سلام
به جز 2-3 نفر بقیه نمیدونن بازی دزدان دریایی هم برای منه/گفتم همه بدونن.
میخواستم بدونم ایراد و باگی چیزی دیده نشده تو بازی من؟؟؟
البته میدوم ایراد داره ولی کلاً نظرشون چی بود در مورد بازی من؟؟؟
راستی آقای جهانگیر لینک اینجا رو نداده بودین به من و با توجه به عظمت این انجمن اصلاً حالش نبود بگردم دنبالش برای همین هی نامه میزدم براتون(منظورم اینه که ببخشید)و البته همین لینک هم از آقای امیر رضا گرفتم که دیگه سر شما شلوغه مزاحمتونم نشده باشم دیگه.
Last edited by Hotsun; 20-10-2010 at 19:50.
پرنس جان تو پادشاه خیابان ها دقیقا تو کجاهاش گیر می کرد می خواهم اگه بتوانم اصلاح کنم و سرباز وطن و هسته جنگ مشکلی نداشته اند
پرنس جان وضع دارک کیوب چه طور بود؟
عزیز من نمی دونستم لینک این تاپیک رو نداری . چون همیشه تو ردیف های بالایی انجمن هست. از خودم هم می پرسیدی بهت می گفتم . منظورم این بود که خبرها رو تو تاپیک می زنم که همه بدونند و گرنه شما هر چند بار که دوست داشتی به من نامه بده.سلام
به جز 2-3 نفر بقیه نمیدونن بازی دزدان دریایی هم برای منه/گفتم همه بدونن.
میخواستم بدونم ایراد و باگی چیزی دیده نشده تو بازی من؟؟؟
البته میدوم ایراد داره ولی کلاً نظرشون چی بود در مورد بازی من؟؟؟
راستی آقای جهانگیر لینک اینجا رو نداده بودین به من و با توجه به عظمت این انجمن اصلاً حالش نبود بگردم دنبالش برای همین هی نامه میزدم براتون(منظورم اینه که ببخشید)و البته همین لینک هم از آقای امیر رضا گرفتم که دیگه سر شما شلوغه مزاحمتونم نشده باشم دیگه.
اول کار می خواست سوار ماشین بشه به یکجاهای نامرئی گیر می کرد.پرنس جان تو پادشاه خیابان ها دقیقا تو کجاهاش گیر می کرد می خواهم اگه بتوانم اصلاح کنم و سرباز وطن و هسته جنگ مشکلی نداشته اند
همه بازیهای تست نشدند . این یک هفته وقت رو هم برای همین گذاشتند که بازی ها رو کامل تست کنند.پرنس جان وضع دارک کیوب چه طور بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)