مسی اگه یکی دو سال دیگه اینجوری ادامه بده بله بهترین بازیکنی خواهد بود که دنیا به خودش دیده
مسی اگه یکی دو سال دیگه اینجوری ادامه بده بله بهترین بازیکنی خواهد بود که دنیا به خودش دیده
اینکه 2 ،3 نفر.و با روپایی دریبل بزنی به نظرم خیلی کافی هست والبته اینو هم بگم که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بده
بنده هم مثل شما سنم قد نداده بازیهای مارادونا رو ببینم ، اما کلی تحقیق کردم و فیلم دیدمببخشید بابابزرگ، مگه خودت چند سالته که فکر میکنی علامه ی دهری؟!
همونطور که گفتم همه اسم مارادونا به گوشمون خورده ، ولی من رفتم ببینم ایا چیزی بارش بوده یا نه که وقتی بازیهاشو دیدم دلم از فوتبال سیاه شد ، چون بازی به سبک کارتون فوتبالیست ها انجام میده! یا اینکه فقط خودت مارادونا رو میشناسی؟!
اگه مارادونا بدونه تو قبولش نداری خودش رو میکشههمه میدونن کی بوده و به کجا رسید، اگه قراره بهترین بازیکن تاریخ بشه باید الگو هم باشه
محظ اطلاع شما بگم که ویدیوهای مارادونا پربیننده ترین ویدیو ها تو سایت ها هستند وبالای 70 ملیونبیننده داره ، یکی از اینا من بودم
عجب بهانه ایاز tv دیدم (درست صحبت کن ، تا احترامت رو نگه دارم)
مارادونا 3 بار تونسته این حرکت (مارادونایی ) رو پشت سر هم انجام بده و 5 ،6 نفرو دریبل زده با این حرکتشما رو چه حسابی این حرف و میزنی؟!
اینکه 2 ،3 نفر.و با روپایی دریبل بزنی به نظرم خیلی کافی هست والبته اینو هم بگم که کمتر کسی میتونه این کارو انجام بدهاگه بدونه تو قبولش داری از خوشحالی بال در میارهاگه مارادونا بدونه تو قبولش نداری خودش رو میکشه
اگه یه ویدیو خاص هست لینکش لطف کن ما هم ببینیممحظ اطلاع شما بگم که ویدیوهای مارادونا پربیننده ترین ویدیو ها تو سایت ها هستند وبالای 70 ملیون بیننده داره ، یکی از اینا من بودم
عجباعجب بهانه ای![]()
دوست داری بگم دارم ولی نمیدم ببینی؟!
وقتی تو یه فیلمی از tv ببینی بعد یه جا در موردش بحث بشه میگی فیلم رو از کجا دیدی؟! (بگو تا ما هم یاد بگیریم)
توی این همه بازی کردن فقط 3 بار؟! فکر کنم بیشتر از این حرفا بودهمارادونا 3 بار تونسته این حرکت (مارادونایی ) رو پشت سر هم انجام بده و 5 ،6 نفرو دریبل زده با این حرکت
(اینو از کجا دیدی؟! فیلمش بذار تا ما هم ببینیم)
قبلا از مارادونا خوشم میومد ولی وقتی دیدم اینجوری ازش طرفداری می کنی داره حالم ازش بهم میخوره(همینطور علی کریمی)![]()
دوستان بحث داره خفن میشه. رعایت کنید و احترام همدیگرو داشته باشید.
بی شک مسی در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است.......
نه من که کسی نستم شایدم ناراحت بشه
وییو خاص نیست جندین ویدیو هست ، شما میتونید به سایت یوتیوب مراجعه کنید وتو قسمت سرچ بنویسید MARADONA اونوقتچندین ویدیو برات بالا میاد که میبینی بالای 70 ملیون بیننده داشتهاگه یه ویدیو خاص هست لینکش لطف کن ما هم ببینیم
ملت دراز گوش نیستن باباعجبا![]()
دوست داری بگم دارم ولی نمیدم ببینی؟!
وقتی تو یه فیلمی از tv ببینی بعد یه جا در موردش بحث بشه میگی فیلم رو از کجا دیدی؟! (بگو تا ما هم یاد بگیریم)
باشه من فیلم از دیگو عزیز میزارم که شامل همه چیز هست تا بدونید مارادونا کی بودهتوی این همه بازی کردن فقط 3 بار؟! فکر کنم بیشتر از این حرفا بوده
(اینو از کجا دیدی؟! فیلمش بذار تا ما هم ببینیم)
حدس میزدم از اینکه به کریمی می گن مارادونای آسیا می سوزی ، وچون با مارادونا مقایسش میکنند از مارادونا هم خوشت نمیادقبلا از مارادونا خوشم میومد ولی وقتی دیدم اینجوری ازش طرفداری می کنی داره حالم ازش بهم میخوره(همینطور علی کریمی)
عیب نداره فعلا اینو از دایی جونت داشته باش
که به اندازه یک رمان مطلب داره
ناراحت نباش
علی دایی رو هم میشه با اون ترینیدادی وتوباگویی که 69 گل ملی داره (البته تا 4 ماه پیش 69 بود شاید الان تا 80 رفته ) مقایسه کرد![]()
بابا از مارادونا خوشت میاد برو یه تاپیک یا یه گروه اجتماعی براش درست کن
چرا تاپیک مسی رو خراب میکنی؟
اصلا مارادونا بهترین بازیکن جهان... خوبه؟ راضی شدی؟ ولمون کن بابا...
اولا بنده طرفدار مسی هستم به شدت و در حال حاضر اونو بهترین بازیکن دنیا میدونم ، 2سال پیش هم حقش رو خوردن وگرنه مسی خیلی بهتر از رونالدو بود وباید بهترین بازیکن جهان میشد
اما دوست من شما حتما به کلمه تاریخ توجه نکردی
وقتی بحث تاریخ بشه دیگه مارادونا رودست نداره
فقط بارسال 6 جامه با لیو کوچک من
امیدوارم لیو کوچک من همین جوری به موفقیت هاش ادامه بده
مسیـــــی آخرت بازیکنه ولی نه به اندازه مارادونا...(البته فعلا ...چون مســــی هنوز جا داره تا به یه اسطوره تبدیل بشه)![]()
من طرفداره رئالم
یادم میاد تا چند سال پیش که رونالدینهو تو بارسلونا بود تو بازی با مادرید هر وثت صاحب توپ میشد من 100% می دونستم که یه خطر بزرگ واسه رئال الان به وجود میاد واقغا فکر می کردم بهترینه ، ولی الانشو ببینین هیــــــــــچ خطری واسه تیم حریف نداره ، الانم این حس یکی از بهترین بازیکن رو در مورد مسی دارم ، ولی باید ببینیم که میتونه ادامه بده یا نه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)