تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 7 از 49 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط منچستر.....
    از بارسا بسیار متنفرم..(نظر شخصی)
    کلا بارسا یه جوری بازی میکنه که هر کسی ببینه میگه واای عجب حرکاتی و این حرفا..واسه همین طرفدار آماتور زیاد داره..البته طرفدار حرفه ای هم خیلی داره ها..
    ولی منچستر یه طوری بازی میکنه که تا تاکتیکشو واست شرح ندن هیچی از بازیش نمیفهمی که چقدر خوب بوده...مثل همین فینال پارسال...منچستر از نظر تاکتیکی کم نیاورد جلوی بارسا...فقط چون بازیکناش خیلی بد بازی کردن حقش بود که ببازه و حتی 2،3 تا گل دیگه هم بخوره...اصلا نمیگم که تو اون بازی حق منچستر برد بود..ولی حرفم اینه که منچستر تاکمتیک رو نباخت و این افتخارمه...
    بازم بگم من نظر شخصیمو گفتم..
    در تنفر از بارسا باهات شریکم .
    در این مورد که حق منچستر باخت بود همونطور که در یک تاپیک دیگه بهش اشاره کردم و اتفاقا در حال مناظره ( ) با همین همکار انجمن و دوست خوبمون nw_nk بودم من هم به این نکته معترف بودم و اگه به آخرین پست تاپیک چلسی 0 اینتر 1 / صعود اینتر به ...... نگاه کنی میبینی که چقدر جمله بندیهامون هم شبیه همه ( هم در مورد بردن بارسا و هم در مورد 2-3 گل ) . اما دراین نکته که منچستر تاکتیک رو نباخت کاملا باهات مخالفم و غیر از همون 8 دقیقه اول دیگه منچستر حرفی برای گفتن نداشت ( که اونم همونطور که در همون تاپیک اشاره کردم به ریسک سر الکس بر میگشت نه بازیکنا و نحوه بازی تیم بعد از گل اول و نه حتی سر الکس که انتظار داشتم حداقل همون سر الکس فینال 99 باشه ) . به نظرم تنها تیمی که تونست از لحاظ تاکتیکی بارسا رو مغلوب کنه چلسی بود که اونم از نظر من فقط و فقط به خاطر حضور گاس هیدینک کبیر بود هرچند که برخی دوستان شاید به کوچینگ قوی گاس هیدینگ ( بطور خاص در بازی رفت) لقب ضد فوتبال اطلاق کنند ولی از نظر من شاهکار بود که توی نیوکمپ از بهترین بارسای تاریخ گل نخوری بدون شکست در برابر بارسا حذف بشی .

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بارسا 28
    منچستر 25
    آرسنال 14
    نتیجه نظر سنجی

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

فقط بایرن مونیخ!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

ببین یه بار تحلیل کردم کسی نبود که جوابمو بده!چون تاپیک Closed شد...اجالتا این تفسیرمو داشته باشید که در جواب حرف دوست عزیزمون pcforlife که گفته بودن بزار بارسا بیاد بالا و در جواب یه سری دوستان دیگه که گفته بارسا اله و بله...البته در نظر داشته باشید که بارسا تقریبا تیمی ملی هستش و مقایسه اش با تیم های و یا کلاب ها دیگر اروپایی یه کار به نظر بیهوده میاد...بدلیل جدا بودن غیر مستقیم ایالت کاتالان و وجود حداقل 200 ورزشگاه آماده در این ایالت و غیرت و تعصب مردمش باعث شده که بازیکنایی مثل پویول و ژاوی و و البته سس فابرگاس رو بده بیرون که ظاهرا جزو بهترین ها هستند.حالا بماند که رنک فیفا در مورد بارسا چیه و یوفا چی میگه....
    اینم تحلیلم:
    دوستان عزیز منچستری مثل اینکه آبی اناری پوشان فنا ناپذیر رو با رنگ شاختار دونسک اشتباه گرفتن...!!!
    بزارین یه تحلیل دور از تعصب بکنیم:
    پارسال رو اگر یادتون باشه 2 تا نصیب منچستر عزیز شد...با این حال که منچستر پارسال موفق تر بود در حالی که کریس رونالدو و فن در سار رو در فینال داشت و رونی هم اون زمان بازیکن خوبی بود که هنوزم خوبه و محض اطلاعتون منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...اگر شناخت فرگوسن از بازیکناش و تعویض های به موقعش نبود و قدرت بدنی بالا و هوشیاری رونی نبود که دیگه منچستر فرقی با روبین کازان نداشت...چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر یا به قول خودتون شیاطین سرخ(فقط رونی)در حال حاضر وجود داره و خودتون هم میدونین که گل ها رو کسی به غیر از رونی نمیزنه و گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!پس با یک تیم پیر و خسته که موتورش رونی و دروازبان با حال نامساعد داره و کریس رو در اختیار نداره دیگه میخواین بارسا رو که ولش کن حالا ما تیمی رو مثل اینتر رو مثال میزنیم.شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
    من خودم واقعا جای شانس رو در فوتبال میزارم و اگر تیمم بارسا یا ا ث میلان حذف بشه میگم که شانس بوده یا اینکه مربی آ ث میلان نتونست از ستاره هاش استفاده کنه و یا اشتباه والدز بوده ولی دیگه شما ها دیگه انصافا بیخیال...پس به این نتیجه میرسم که شیاطین سرخ نه بلکه رونی شیطون با فرگوسن سرخ...
    سعی کردم توی این پستم بی احترامی نکرده باشم و خواستار بخشش دوستان هستم اگر بی احترامی سهوی صورت گرفته و فقط نظر شخصی رو بیان کردم.
    یا حق
    Last edited by Zhangooler; 23-03-2010 at 06:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

دوستان ببخشید من زیاد حرف میزنم ولی بارسا مثل بچه م میمونه و مجبورم یه سری حقایق در موردش بیان کنم:
    نکته اول:به نظر میرسه تنها تیمی که ستاره هاش از همه بیش تره بارساست.
    نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
    نکته سوم:پیکه توی منچستر نیمکت نشین بود اومد بارسا غول دفاعی شد.ایبرا تا همین 2 ماه پیش گل هایی میزد که دروازهبان تقریبا با توپ میرفت توی دروازه مثل ضربه آزادش به سویا فکر کنم...همونی که عادل فردوسی پور به هیجان اومده بود از سرعت ضربه...همین ایبرا توی اینتر چیکار می کرد؟!!و غیره
    نکته چهارم:ببین من کی گفتم شما زنده و من مرده که ببین همین مایکل بارتا ی 19 ساله چیزی مثل سس یا اتوو بشه...یا همین بویان یا جفرن.
    ***در مورد بحث تاکتیک هم تا حالا به نظرم پپ گواردیولای کبیر جلوی فرگوسن یا هیدینگ کم نیاورده جوری که اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
    دوستان خواهشا با تحلیل و دلیل بریم جلو و الکی از سر باد شکم صحبت نکنیم...و لطفا بی احترامی ای به بقیه دوستان که طرفدار تیم های دیگه ای هستن نشه و کلا جوری بحث کنیم که منطقی باشه و دل کسی نشکنه.امیدوارم بحث کاملی از آب دربیاد
    اتمام صحبت هام.
    یا حق
    Last edited by Zhangooler; 23-03-2010 at 06:23.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

چه حرفهای جالبی در این تاپیک زده میشه...
    کلا بارسا یه جوری بازی میکنه که هر کسی ببینه میگه واای عجب حرکاتی و این حرفا..واسه همین طرفدار آماتور زیاد داره
    دوست من بیخیال... نظرات کارشناسی و سازنده ات رو برای خودت نگه دار ... این تیم بزرگترین بازیکن های دنیا رو در خودش جمع کرده و در تمام جهان طرفدار داره؛ شما هم با این حرفات نمیتونی کسی رو زیر سوال ببری یا خرابش کنی ...
    رها کنید این تیم رو حسودان!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام!!!
    اول عید همگی مبارک!
    دوم: آغاز کل کل!
    فن در سار رو در فینال داشت
    مگه الان نداره؟
    منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...
    بدت نیاد ولی حرفت در این حد مسخرست (البته با عرض پوزش) که من بردارم بگم بارسا هم به دو چیز وابستس، پپ و مسی!
    چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر
    ببخشید، کدوم سه بازیکن؟!!! اون هم 40 سال!!؟!!
    گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!
    میگن آدمیزاد فراموشکاره واقعا راسته... ژانگولر جون (اسم کوچیکتو نمیدونم) دو سال پیش همین اسکولز پیر و فرتوت حذفتون کرد...اوه اوه... شاید دو سال پیش اسکولز جوون بود...اینم هست... اصلا بیخیال!
    شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
    فکر کنم شما باید اینتر رو ببرین (اونم اگه به هم بخورین)!
    نکته اول:به نظر میرسه تنها تیمی که ستاره هاش از همه بیش تره بارساست.
    هرکی با پدیده ای به نام تی وی آشناست اینو میدون... برو نکته دو!
    نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
    زالاتان - سال حضور در بارسا 2009
    ماکسول - سال حضور در بارسا 2009
    سیدو کیتا - سال حضور در بارسا 2008
    دنی آلوز - سال حضور در بارسا - 2008
    پیکه - سال حضور در بارسا 2008
    یحیی توره - سال حضور در بارسا 2007
    تیری آنری - سال حضور در بارسا 2007
    اریک آبیدال - سال حضور در بارسا 2007
    گابریل میلیتو - سال حضور در بارسا 2007
    تمام این بازیکنان بالا که بیشتر مواقع تو ترکیب اصلی بارسا هستند، از تیم های سابق خودشون که البته بارسلونای ب نبوده، با قیمت های نجومی خریده شدند و عضو بارسا شدند.
    نکته سوم:پیکه توی منچستر نیمکت نشین بود اومد بارسا غول دفاعی شد.
    خیلی جالبه که هر کسی میخواد برتری پپ رو به رخ فرگی بکشه، جریان پیکه رو مطرح میکنه...
    سال 2004 وقتی این بازیکن اسپانیایی (کاتالانی) 17 سالش بود از تیم جوانان بارسا، قراردادی یک ساله رو با منچستر می بنده که بعد این قرارداد تمدید میشه... اون موقع تو پست پیکه غول هایی مثل فردیناند، سیلوستره و برون بودند... واسه همین فرگی از پیکه در سمت راست استفاده میکرد و مثل الان که رافائل تو منچستر تعویضی نویل یا اوشی هستش، اون هم تعویضی این دو نفر بود. در فصل 2006 - 2007 به صورت زاراگوسا میره و بعد از یک فصل به یونایتد بر میگرده و سال رویایی 2008 برای منچستر رقم میخوره و...
    حالا شما در نظر بگیرید که کدوم مربی میاد مدافعان آماده و باتجربه و نه چندان مسن (برای مثال ریو فردیناند الان 32 سالشه) خودش رو بیخیال بشه و یه جوون رو بزاره جای اون ها؟ بالتبع وقتی به یه بازیکنی بازی نرسه، قطعا میره و عضو یه تیم دیگه میشه... تازه اگه باشگاش هم مشکل مالی داشته باشه که دیگه... الان شما نیگا کن... ریو فردیناند با مارکز و پویول همسن هستند، وقتی پیکه به بارسا رفت، مارکز افت کرد و پیکه جای اون رو گرفت... شاید اگه پیکه تو یونایتد می موند، با افت فردیناند (که شاهدش هستیم) پیکه جای اون رو می گرفت... می خوام بگم شما میای میگی پیکه تو منچستر نیمکت نشین بود و تو بارسا فیکس... ولی نمیای جوونی پیکه رو تو منچستر و شرایط منچستر رو بگی و حتی نمیگی که بارسا تیم شهر آبا اجدادیه پیکه است!!!!
    اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
    کسی منکر موفقیت های گواردیولا نشده... من خودم خیلی قبولش دارم و حتی اگه جانشین فرگی هم بشه، باز هم خوشحال میشم...
    قربون همتون
    یاعلی

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

پس لابد توو بازی برگشت چون رونالدینیو بود تیم تونست 4 تا گل بزنه و تازه گل نخوره!چون حتما رونالدینیو دفاع هم کرده!
    نه...با اومدن رونالدینیو شرایط و هماهنگی تیم کلا تغییر میکرد..بهش وابسته بود به عنوان یه ستون که کل نیمو به خودش نگه داره و اگه نبود کل تیم میپاشید..
    اما دراین نکته که منچستر تاکتیک رو نباخت کاملا باهات مخالفم و غیر از همون 8 دقیقه اول دیگه منچستر حرفی برای گفتن نداشت ( که اونم همونطور که در همون تاپیک اشاره کردم به ریسک سر الکس بر میگشت نه بازیکنا و نحوه بازی تیم بعد از گل اول و نه حتی سر الکس که انتظار داشتم حداقل همون سر الکس فینال 99 باشه ) .
    لطفا کلی صحبت نکنید..حرفی برای گفتن نداشت تحلیل نیست...من نظرمو درباره تاکتیک من یو تو اون بازی گفتم..
    پارسال رو اگر یادتون باشه 2 تا نصیب منچستر عزیز شد...
    من بو هم 2 سال پیش حذفتون کرد..اگه اون بود،اینم هست..تازه بارسا تو 180 دقیقه خیلی افتضاح تر هم بازی کرد و کاملا ضد فوتبال بود تا گلای بیشتر نخوره...گذشته از این به پرسینگ اون بازی توجه کنید لطفا..
    اگر شناخت فرگوسن از بازیکناش و تعویض های به موقعش نبود و قدرت بدنی بالا و هوشیاری رونی نبود که دیگه منچستر فرقی با روبین کازان نداشت...چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر یا به قول خودتون شیاطین سرخ(فقط رونی)در حال حاضر وجود داره و خودتون هم میدونین که گل ها رو کسی به غیر از رونی نمیزنه و گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!پس با یک تیم پیر و خسته که موتورش رونی و دروازبان با حال نامساعد داره و کریس رو در اختیار نداره
    اگه من یو به بازیکن وابسته بود بعد از رفتن کریس این اوضاع رو نداشت که آب از آب تکون نخوره...من یو یه تیم بازیکن محور نیست و تیم محوره..مثل خیلی های دیگه نیست که قبلا اشاره کردم...شما ژاوی و مسی و اینیستا رو از بارسا بگیری حرفی واسه گفتن نداره
    بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
    این از اون حرفا بودا....خوشبختانه دوستم جوابتونو کامل دادن...تیمی که تمام مهره هاش مال خودشه و از جوونی اونجا بودن منچستره...فقط هرگریوز و فان در سار توی من یو ساخته نشدن..البته اونا هم تو تیمای قبلیشون اینقدر فروغ ناشتن...
    فردیناند توی من یو تبدیل به یکی از بهترین مدافعای دنیا شد..7 سال هم هست که تو منچستره..ویدیچ هم که تابلوه...اورا..اسکولز...گیگز.. .رونی...کریس رونالدو که تا پارسال بود...رافائل...گری نویل...کریک هم تقریبا میشه گفت...فلچر...اینا همه ساخته های خود منچستره که همیشه هم استفاده میکنه ازشون..منچستر تو این سالا کدوم بازیکن یزرگ رو خریده(فقط نگو اوون که دیگه اون بزیکن بزرگ نیست..)..؟؟؟آنری؟ابراهیمووی ؟آبیدال؟توره؟
    دوست من بیخیال... نظرات کارشناسی و سازنده ات رو برای خودت نگه دار ... این تیم بزرگترین بازیکن های دنیا رو در خودش جمع کرده و در تمام جهان طرفدار داره؛ شما هم با این حرفات نمیتونی کسی رو زیر سوال ببری یا خرابش کنی ...
    اولا شما درست صحبت کنید خواهشا..من به کسی بی احترامی نکردم..فقط در مورد تیم ها صحبت میکنم..
    جالبه..نظرات کارشناسی شما هم اینه که تو تمام دنیا طرفدار داره...فیلم های آشغالی ما هم تو سینما چند میلیارد فروش میکنن؟؟فیلمای خوبین؟؟دلیل داشتن طرفدار زیاد برتر بودن تیم نیست...شرط میبندم بیشتر از نصف همین طرفدارای بارسا فقط نتایجون از اخبار ورزشی دنبال میکننو میبینن که اینجا و اونجا قهرمان شده میگن طرفدارشیم...تا حالا 4 تا 90 دقیقه بازی بارسا رو هم ندیدن..اگه هم دیده باشن صرف طرفدارای زیاد دلیل برتری نیست..اگه اینجور باشه هم که الان من یو پر طرفدارترین تیم جهانه...پس باید بگم اون بهتره..نه...دلیل اساسی میخواد دوست من..

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

قابل توجه به کسانی که منچستر رو وابسته به رونی و فرگوسن می دونند :
    پارسال می گفتید کریس و فرگوسن ... امسال می گید رونی و فرگوسن ... خسته نباشید ... اصلا همین بارسلون ....به کمک پپ و مسی به اینجا رسید ... بارسا با همون مهره های پارسال 2 سال قبل به منچستر باخت ولی پارسال منچسترو برد .. دلیلش اومدن پپ و رشد مسی بوده ...تو چند باز یاخیر هم بخاطر هنر نمایی مسی بازی ها رو می بره ....در کل الان مسی همه کاره هست تو بارسا .. من منکر مهم بودن نقش رونی در منچستر نمی شم .. اما رونی مهاجم نوک هست و وظیقش گل زدنه ... اما مسی ... ( این خودش نشانگر وابستگی زیاد بارسا به مسی هست )
    Last edited by *M!L4D*; 23-03-2010 at 13:35.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان می بینم که یه سری چیزهای غیر منطقی و متعصبانه دارید میگید

نقل قول صحبت های majid_potter7
    اگه من یو به بازیکن وابسته بود بعد از رفتن کریس این اوضاع رو نداشت که آب از آب تکون نخوره...من یو یه تیم بازیکن محور نیست و تیم محوره..مثل خیلی های دیگه نیست که قبلا اشاره کردم...شما ژاوی و مسی و اینیستا رو از بارسا بگیری حرفی واسه گفتن نداره
    پس اگه اینجوری هستش از منچستر هم الان رونی و فردیناند و ویدیچ رو بگیری هیچی نداره.

این از اون حرفا بودا....خوشبختانه دوستم جوابتونو کامل دادن...تیمی که تمام مهره هاش مال خودشه و از جوونی اونجا بودن منچستره...فقط هرگریوز و فان در سار توی من یو ساخته نشدن..البته اونا هم تو تیمای قبلیشون اینقدر فروغ ناشتن...
    فردیناند توی من یو تبدیل به یکی از بهترین مدافعای دنیا شد..7 سال هم هست که تو منچستره..ویدیچ هم که تابلوه...اورا..اسکولز...گیگز.. .رونی...کریس رونالدو که تا پارسال بود...رافائل...گری نویل...کریک هم تقریبا میشه گفت...فلچر...اینا همه ساخته های خود منچستره که همیشه هم استفاده میکنه ازشون..منچستر تو این سالا کدوم بازیکن یزرگ رو خریده(فقط نگو اوون که دیگه اون بزیکن بزرگ نیست..)..؟؟؟آنری؟ابراهیمووی �؟آبیدال؟توره؟
    این دیگه واقعا از اون حرفهای غیر منطقی بودش. اولا اینو بگم که بارسلونا از لحاظ تیمهای پایه بهترین تیم در دنیا هست و همیشه توی این چند سال اخیر بازیکنان زیادی معرفی کرده که از تیم پایه خودش بودن. اینسیتا و پویول و ژآوی و مسی و پدرو و بویان و... هم از تیم های پایه این تیم هستن.
    در مورد منچستر درسته از نظر بازیکن سازی خیلی قوی هست ولی اون بازیکنان که گفتین از تیم پایه منچستر نبودن. رونالدو و رونی و فردیناند و ویدیچ و ... همه از تیمهای دیگه خریدین و تیم پایه شما نبودن. درسته یه سری از این بازیکنان توی منچستر رشد زیادی کردن ولی اینجوری هم نبوده که مثلا اینا بازیکنان ضعیفی بودن که مثلا فقط منچستر می تونسته اینارو به اینجا برسونه. مثلا همین رونی یکی بهترین بازیکنان لیگ بود که شما خردینش تازه با قیمتی حدود 20 میلیون پوند. ریو فردیناند هم همین شرایط رو داشت تازه فکر کنم برای اون قیمت خیلی بالایی دادین که شاید برای یه دفاع بی سابقه بودش.

نقل قول صحبتهای pcforlife

بدت نیاد ولی حرفت در این حد مسخرست (البته با عرض پوزش) که من بردارم بگم بارسا هم به دو چیز وابستس، پپ و مسی!
    یعنی الان مثل پپ نباشه بارسا نمی تونه نتیجه بگیره؟ بارسا فقط متکی به مسی هم نیست. تاثیری که فرگوسن و رونی توی منچستر دارن از پپ و مسی بیشتر هستش.الان مثلا توی خط حمله اگر مسی نباشه بازیکنانی مثل آنری یا پدرو یا بویان هستن که جاش باشن. مثلا بازیکنی مثل آنری که من فوق العاده ازش خوشم میاد بارسا درست بلد نیست ازش استفاده کنه وگرنه همین الان با اینکه سنش بالا شده ولی یکی بهترین مهاجم های دنیا هستش. تازه الان مثلا بازی با اشتوتگارت ژآوی که یه فوق ستاره هست نبودش اتفاقی افتاد؟ اینسیتا جاشو راحت پر کرد.

زالاتان - سال حضور در بارسا 2009
    ماکسول - سال حضور در بارسا 2009
    سیدو کیتا - سال حضور در بارسا 2008
    دنی آلوز - سال حضور در بارسا - 2008
    پیکه - سال حضور در بارسا 2008
    یحیی توره - سال حضور در بارسا 2007
    تیری آنری - سال حضور در بارسا 2007
    اریک آبیدال - سال حضور در بارسا 2007
    گابریل میلیتو - سال حضور در بارسا 2007
    تمام این بازیکنان بالا که بیشتر مواقع تو ترکیب اصلی بارسا هستند، از تیم های سابق خودشون که البته بارسلونای ب نبوده، با قیمت های نجومی خریده شدند و عضو بارسا شدند.
    در کنار این بازیکنان که با قیمت بالا میخره هر سال یه سری بازیکنان از تیمهای پایه میاره که همشون در حد ستاره میشن و بعضی های اون هم مثل مسی و اینیستا و ... در حد فوق ستاره.
    حالا من هم یه سری بازیکن میگم که منچستر با قیمت نجومی خریده. قیمت دقیق نیست ولی به واقعیت نزدیک هستش در ضمن قیمتها همشون به پوند هستش:
    اوون و والنسیا و اوبرتان در مجموع 90 میلیون
    فردیناند- 25 میلیون
    رونی- 22 میلیون
    ون در سار 20 میلیون
    برباتوف 30 میلیون
    توز 25 میلیون

این بازیکنان بالا فکر کنم هیچ کدومشون ستاره نبودن نه؟ تازه یه سری ها رو الان یادم نیست

کسی منکر موفقیت های گواردیولا نشده... من خودم خیلی قبولش دارم و حتی اگه جانشین فرگی هم بشه، باز هم خوشحال میشم...
    به نظر من اگه گواردیولا به منچستر بره اشتباه بزرگی میکنه چون منچستر فقط فرگوسن میتونه باهاش درست کار کنه. بعد هم با اون سبکی بارسا بازی می کنه اصلا منچستر نمی تونه بازی کنه چون منچستر بیشتر بر قدرت بدنی بازیکنانش متکی هستش تا تکنیک بازیکنان. تازه با اینکه بازیکن تکنیکی هم کم نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •