تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 74 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی تا وقتی کاملآ عرضه نشده نمیشه راجب هیچ قسمتش نظر دقیقی داد و از محاسن و معایبش چیزی گفت
    عرضه چیه دوست من...؟میگم نسخه بتای مولتی پلیر رو بازی کردیم(قابل بازی بود) و با اینکه سازندش شرکت dice همون سازنده bf هستش ولی خیلی بی حس و حال بود........ به نظر هم نمیرسه خیلی بتونن ایرادای این قسمت رو درست کنن .

صددرصد بازی خوبی میشه ولی فکر رقابت با cod با bf رو باید از سرش بیرون کنه این بازی..همین.

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عرضه چیه دوست من...؟میگم نسخه بتای مولتی پلیر رو بازی کردیم(قابل بازی بود) و با اینکه سازندش شرکت dice همون سازنده bf هستش ولی خیلی بی حس و حال بود........ به نظر هم نمیرسه خیلی بتونن ایرادای این قسمت رو درست کنن.

با کمال احترام در جوابتون باید بگم:
    من کاری به مولتیش در حال حاضر ندارم...چیزی که معلومه مراحل بازی از نظر داستان پردازی و شخصیتها خیلی قوی و پر محتوا کار شدن و مورد دیگه اینکه همه قادر به بازی کردن در بخش مولتی پلیر بازی نیستن در حالی که همه قادرن تا یک بازی رو تا مرحله آخرش در بخش single player ادامه بدن...جای تعجبه از شما که تو کشور عزیزمون زندگی می کنی و اطلاع ندارید اینجا اسم دومش تحریمه و همه چی اعم از cd,dvd,...اصلی به چه بدبختی و مصیبتی یافت میشه(تازه بماند که اگر هم جایی داشته باشن همه دسترسی ندارن و تعدا محدود و با چه قیمتهای گذاف هست)از این مسئله بگذریم تازه اگر حالا مثلآ نسخه کپی شده بازی رو داشته باشین و نیاز به کرک و دمبک دستک واسه مولتی بازی کردن باشه آیا با این سرعت نفتی که باز هم به لطف نعمات زیادی که تو کشور عزیزمون هست و عده ی خاصی قادرن از اینها استفاده کنن رو در نظر نمی گیرید...(PC)
    صددرصد بازی خوبی میشه ولی فکر رقابت با cod با bf رو باید از سرش بیرون کنه این بازی..همین
    این بحثش میمونه واسه بعد از ریلیز شدنش(به استثناء مولتیش که از قول شما جالب نبوده!)
    فقط مطمئن باشید داستان پردازی و مراحل و همینطور شخصیتهای متنوع بازی اینقدر گیرا و قوی کار شدن که حداقل انتقاد از بخش مولتیه بازی میشه.

با تشکر
    Last edited by B.3.S.T; 24-09-2010 at 02:49.

4. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با کمال احترام در جوابتون باید بگم:
    من کاری به مولتیش در حال حاضر ندارم...چیزی که معلومه مراحل بازی از نظر داستان پردازی و شخصیتها خیلی قوی و پر محتوا کار شدن و مورد دیگه اینکه همه قادر به بازی کردن در بخش مولتی پلیر بازی نیستن در حالی که همه قادرن تا یک بازی رو تا مرحله آخرش در بخش single player ادامه بدن...جای تعجبه از شما که تو کشور عزیزمون زندگی می کنی و اطلاع ندارید اینجا اسم دومش تحریمه و همه چی اعم از cd,dvd,...اصلی به چه بدبختی و مصیبتی یافت میشه(تازه بماند که اگر هم جایی داشته باشن همه دسترسی ندارن و تعدا محدود و با چه قیمتهای گذاف هست)از این مسئله بگذریم تازه اگر حالا مثلآ نسخه کپی شده بازی رو داشته باشین و نیاز به کرک و دمبک دستک واسه مولتی بازی کردن باشه آیا با این سرعت نفتی که باز هم به لطف نعمات زیادی که تو کشور عزیزمون هست و عده ی خاصی قادرن از اینها استفاده کنن رو در نظر نمی گیرید...(PC)

این بحثش میمونه واسه بعد از ریلیز شدنش(به استثناء مولتیش که از قول شما جالب نبوده!)
    فقط مطمئن باشید داستان پردازی و مراحل و همینطور شخصیتهای متنوع بازی اینقدر گیرا و قوی کار شدن که حداقل انتقاد از بخش مولتیه بازی میشه.

با تشکر
    کسانی که مولتی رو بازی کردند دارند میگن خوب نبوده چون با چشم و وجودشون حس کردن. گیم پلای هم جدای از بخش مولتی نیست. پس باید به این نتیجه رسید که گیم پلای بازی هم چنگی به دل نزنه.

احیاناً شما با سازندگان بازی در ارتباط نیستید ؟

6. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

با تشکر

من بحث رو ادامه نمیدم .......منتظر میشیم تا خود بازی بیاد ببینیم چی میشه....تو مولتی پلیر گیم پلی یه بازی بطور کامل به بوته آزمایش گذاشته میشه....... .بقیه موارد رو هم که گفتین "مطمین باشید" فلان و بهمانه با چند تریلر که چیزی نمیشه گفت.....فقط با دیدن این تریلرها به شباهت بسیار زیادش به cod میشه پی برد.(من خودم هم از cod خوشم نماد)

بهرحال امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد.
    Last edited by halflife g; 24-09-2010 at 09:49.

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

سلام بر همگی رفقا

تاریخ دقیق عرضه ی نسخه ی کامل بازی کی هست؟

10. این کاربر از Prince_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

سلام بر همگی رفقا

تاریخ دقیق عرضه ی نسخه ی کامل بازی کی هست؟
    12 اکتبر سال 2010

12. 2 کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسانی که مولتی رو بازی کردند دارند میگن خوب نبوده چون با چشم و وجودشون حس کردن. گیم پلای هم جدای از بخش مولتی نیست
    کاملآ درسته...فقط بخش مولتی پلیر.اما گیم پلی بازی رو باید اعم دوستان تجربه کنن تا نتیجه گیری کرد خوب یا بد بودنش رو

احیاناً شما با سازندگان بازی در ارتباط نیستید ؟
    نه والا....ولی قدرت تله پاتیم بالاست!

من بحث رو ادامه نمیدم .......منتظر میشیم تا خود بازی بیاد ببینیم چی میشه....تو مولتی پلیر گیم پلی یه بازی بطور کامل به بوته آزمایش گذاشته میشه....... .بقیه موارد رو هم که گفتین "مطمین باشید" فلان و بهمانه با چند تریلر که چیزی نمیشه گفت.....فقط با دیدن این تریلرها به شباهت بسیار زیادش به cod میشه پی برد.(من خودم هم از cod خوشم نماد)
    هر کس اینجا نظر شخصیش رو بیان می کنه و هیچ بحثی نیست و منم به نظر دوستان احترام میزارم

بهرحال امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد.
    همه طرفداران گیم امیدوارن و مطمئنن کسی از اینکه یک بازی ضعیف کار شده باشه راضی نمیشه.منم امیدوارم

با تشکر

14. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

غیر مجاز اعلام شدن بازی تو آمریکا تاثیری در ارائه ی بازی یا تاریخ ارائه ی بازی نداره؟

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

غیر مجاز اعلام شدن بازی تو آمریکا تاثیری در ارائه ی بازی یا تاریخ ارائه ی بازی نداره؟
    کجا این حرف رو شنیدید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا به نظرم تو انگلیس غیر مجاز اعلام شده اونم به خاطر اینکه تو بازی شما در نقش سربازای طالبان دارین انگلیسیها رو می کشید....... .

تا زه اگه تو آمریکا هم این اتفاق بیفته ربطی به بازی کردن من یا شما نداره ماها از نسخه های لیک شده ای که برای نقد به سایتها میفرستن استفاده می کنیم (چه کنسول چه pc)

حالا اگه تاخیر بخوره بله دیر منتشر میشه ولی تاخیر نخورده فقط تو بعضی کشرها غیرمجاز اعلام شده....... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •