توي همين تاپيك چندتا بازي لمسي 240x400 هست روي گوشي شماهم جواب ميده. تا امشب احتمالا يه پك 47مگي از اين بازيها ميزارم اما شرمنده هيچكدوم حركتي نيستن![]()
توي همين تاپيك چندتا بازي لمسي 240x400 هست روي گوشي شماهم جواب ميده. تا امشب احتمالا يه پك 47مگي از اين بازيها ميزارم اما شرمنده هيچكدوم حركتي نيستن![]()
اين يه پك 32 مگي كه واسه سامسونگ استاره. البته مطمئنا روي گوشيهاي ديگه هم ميشه اجراشون كرد با سايز 240x400. ضمنا فك كنم همشون لمسي باشن ولي خلاصه واسه استار معرفي شدن ديگه.
http://rs974.rapidshare.com/files/357228980/Samsung_STAR_Games.rar
Last edited by S_ALI_A; 10-04-2010 at 14:17.
اينم همونطور كه قول دادم يه پك 47مگي با سايز 240x400.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من ديگه نميدونم چه جور بازي با چه سايزي بذارم. اگه بازي خاصي مد نظرتونه بگيد تا براتون بذارم
Last edited by S_ALI_A; 12-04-2010 at 20:21.
من همه كارها رو انجام ميدم اما وقتي به صفحهMANIFEST.MF ميرم نميتونم توش تغيري ايجاد كنم. چيكار كنم؟
میگم این واسه i900 هستش نکنه ما دانلود کنیمو جاوا نباشه واسه ویندوز موبایل باشه
مطمعنی شما؟
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
240*400
حجم پنج مگابایت
لمسی
این بازی خیلی به نظر جالب میاد
میشه انگلیسیش کرد؟
ما كه چيزي دستگيرمون نشد![]()
نه خيالت راحت. همشون جاوا هستن. اگه ديال اپي هستي از كافي نت دان كن خوب. همشون تست شدن
قبلا هم خودم هم بچه ها دان كردن نميدونم چه مشكلي پيش اومده. يه جا ديگه اپلود كردم. اينم ادرسش. ممنون كه اطلاع دادي گوموش جان
Last edited by S_ALI_A; 22-04-2010 at 12:47.
2 تا بازي حركتي گير اوردم شرمنده الان عجله دارم نميتونم اپ كنم براتون. ايشالا امشب. ببخشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)