چه بازی میکرد این آتیلا پسیانی انصافا ته بازیگره
"نادر ندیدی؟"![]()
سریال های امسال خیلی ضعیف بود اینم یک سریال معمولی بود که با جریان های خارج از موضوع مثل همین گم کردن شناسنامه و شلوار و... تا 13 ام کشوندنش و اگر میخواستن تا 40 ام هم میشد کشوندش
ولی تو سریال های آبکی امسال این کمی آب شسته تر بود
ضمنا تو اینترنت با مموتی شکن بگردین چیزای جالبی از این خانم بهنوش طباطبایی پیدا میکنین![]()
انصافا سریال قشنگی بود... با اینکه پایانش رو میشد از همون قسمت های اولش پیش بینی کرد، ولی باید پذیرفت که ما ها هم گاهی اوقات توقع بیجایی نسبت به پایان یه سریال داریم...!!!!
در کل به نظر من در عین 15 قسمتی بودن، سریال داستان های مختلفی رو تونسته بود با چاشنی طنز توش جا بده و نهایتا تونست خوب جمعشون کنه...
ولی من موندم! چطوری میشه دم دمای نوروز خیلی ساده ظرف چند دقیقه واسه 8 نفر بلیط قطار مشهد جور کرد!!!!؟؟میگن فقط خالی بندی ها تو فیلما راست میشن، واقعا راسته!
یاعلی
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
راستی از اول سریال شیفته این تیکه "عرض ادب" ناصر (جواد عزتی) شدم!!!!![]()
این قسمت آخر خیلی ضعیف بود . سکانس های کاملا بی محتوا با طنز هایی که اصلا جالب نبودن و کاملا مشخص بود که میخوان یه 45 ساخته باشن به عنوان قسمت آخر !
مثلا : گم شدن شناسنامه - قضیه شلوار نادر - دنبال کردن تادر از سر قطار تا ته قطار - کشیدن ترمز قطار و ... (خیلی بی محتوا بود)
در کل سریال قشنگی بود ولی واقعا انتظار نمیرفت با همچین قسمتی کار رو تموم کنن![]()
به هر حال... بی از هیچی بود و از بقیه سریالا بیتر بود... قابل تحمل بود... جالب...![]()
آقا کسی از این پیکان ها سراغ نداره که سریعتر از قطار حرکت میکنه؟ ثبت نامش کی هست؟
ولی واقعا پیکان هم از قطار سریعتره.
آخه قطار که سرعتی نداره.اگه داشت که اینقدر طول نمیکشید بعضی قطارا 14 ساعته میرسن.
آقا من تهشو ندیدم, قسمت اخر چی شد؟ یکی mp3 بهم بگه چی شد تهش
کل سریالیک طرف اون موسیقش هم یک طرف وافعا جالب بود
سریالش خوب نبود
ولی موسیقی متنش چرند بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)