Head and Shoulders شامپو مورد نظر ساخت فرانسه هست و تقلبی هم داره ساخت عربستان
Head and Shoulders شامپو مورد نظر ساخت فرانسه هست و تقلبی هم داره ساخت عربستان
4 - نرم کننده لطیفه ( ولی بعد استفاده معلوم نیست موهاتون بمونه)
چی می گید؟ من panten می زنم هیچ مشکلی هم نداشته ...
ار جاهای معتبر بگیرید..![]()
نه من یک روز در میون میرم حموم !
ولی شامپو های ایرانی آشغالن تا حالا 4 - 5 مدل امتحان کردم !
پن تن برای موهای چرب داره ؟ چه رنگیه ساخت کجاست ؟
اگه جایی انگلیسی و یا آمریکایی اونرا 1-2 دلار دیددید حتما من را خبر کنید.
این شامپو کوچکش توی داروخانه های آمریکا کمی بیشتر از 5$ قیمت داره و
بزرگش یسته به مدل اون بین 12-18دلار .
هیچ از خودتان پرسیدید چرا این شامپو اونجا مدلهای مختلفش قیمتهای متفاوت
دارند ولی توی ایران همه مدلهاش یک قیمت دارند . من هم مدلی را که توی
داروخانه های ایران میفروشن هم مدلی را که نمایندگیش برای نمونه توی نمایشگاه
پخش میکرد و هم مدلی را که از آمریکا برای من آورده بودن امتحان کردم و با اطمینان
میگم مدل آمریکاییش یک چیز دیگه بود .
Last edited by JEskandari; 21-05-2010 at 23:53.
دوست من لطفاً بر اساس حدسیات صحبت نکنید! البته من قصد کل کل و رو کم کنی ندارم و فقط واسه این جوای میدم که اطلاعات من و شما کاملتر شه، پس امیدوارم ناراحتی پیش نیاد!
چ
ند تا سایت معروف فروش کالا رو میذارم اینجا قیمتها رو ببینید:
توی این سایت انگلیسی شامپو 400 میل قیمت 3.69 پوند داره که اگه هزینه پست که 2.9 پوند هست رو ازش کم کنید میشه چیزی حدود 0.8 پوند یا 1.31 دلار!! یعنی از اون چیزی که خودم گفتم هم ارزونتر در اومد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ابن سایت امریکایی هم قیمتش بین 5 تا 10 دلار و بعضی مدلا 15 دلار هست که متاسفانه مشخص نکرده چه مقدار بابت پست کالا میگیره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دور نریم نمایندگی خود کمپانی P&G هم هست که قیمتش 8 دلاره:
بقیش هم خودت بگرد، در ضمن خواستی بخری پورسانت من یاد نره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
در مورد اینکه گفتید همه مدلا یه قیمت هستن هم قبول دارم، سوء استفاده ایه که ایران از ما میکنه و مدلای ارزونتر رو به همون قیمت مدلای گرونتر میده!!
کسی در مورد تقلبی بودن شامپو های نیوا خبر نداره ؟
عزیز من ، من که به شما نگفتم هفته ای حموم می کنم . من گفتم اگه یه هفته حموم نرم اینطور میشم .لبته این یه موضوع شخصیه، ولی به نظر من هفته ای یه بار واسه حموم رفتن یه کم کمه!
آخر ما نفهمیدیم چی بزنیم ؟
ایرانی یا خارجی ؟
Head n sholuders یا Panthen ؟
صدر صحت یا سیر پرژک ؟
چی شد آخر ؟
خوب پس من اشتباه برداشت کردم!!عزیز من ، من که به شما نگفتم هفته ای حموم می کنم . من گفتم اگه یه هفته حموم نرم اینطور میشم .
توی بازار که از همه چی تقلبیش هست، حتی این ایرانیهایی که دوستان میگن!کسی در مورد تقلبی بودن شامپو های نیوا خبر نداره ؟
در مورد مارک شامپو خودم شخصاً با ایرانیا زیاد میونه خوبی ندارم، چون واقعاً موهام رو داغون میکنه و تفاوتش با خارجیها کاملاً محسوسه!
اما اگه شما از یه جای معتبر و قابل اطمینان خرید کنی، هم پنتن خوبه هم هد اند شولدرز و هم نیوا و ...!
البته تنوع پنتن و هد اند شولدرز برای انواع موهای خشک و چرب و نرم کننده و ... از نیوا و مارکای دیگه خیلی بیشتره و همونطور که گفتم پرفروشترین شامپو توی امریکا و خیلی کشورهای دیگست.
و جالبه بدونین این دو برند که این همه با هم رقابت دارن هر دو متعلق به کمپانی P&G هستن!!
خوب موضوع اینجاست من اصلا قیمت سایت را نگاه نکردم . پست من را دوباره بخون من قیمت داروخانه را گفتم با قیمت سایت اصلا هم کاری ندارم.
راستی الان به آمازون نگاه کردم همون قیمت که من گفتم را میگرفتن البته وقتی مالیات و هزینه ارسال هم حساب
میکردن میشد 21-25 دلار ناقابل
شما به یک سایت که کمتر میده نگاه نکنید به قیمت کلی نگاه کنید مثلا قیمت یک پردازنده Core I7 920 توی دنیا 279$ هستش
ولی شما میتونید اونرا از میکروسنتر به قیمت 100$ کمتر از قیمت جهانی خرید کنید . خوب آیا این دلیل میشه قیمت اون پردازنده
را بشینیم و به قیمت میکروسنتر حساب کنیم.
Last edited by JEskandari; 22-05-2010 at 23:24.
خوب من چند تا سایت معتبر رو معرفی کردم! آمازون هم که همه میدونن قیمتاش رو چند برابر میکنه!! اصلاً اینا رو ولش کن، اون سایت آخری (سایت drugstore به معنی داروخونه!) رو از توی سایت P&G اوردم دیگه!! یعنی خود کارخونه داره میگه انقدر، حالا یکی میاد 10 برابر میده دیگه بحثش جداس!خوب موضوع اینجاست من اصلا قیمت سایت را نگاه نکردم . پست من را دوباره بخون من قیمت داروخانه را گفتم با قیمت سایت اصلا هم کاری ندارم.
راستی الان به آمازون نگاه کردم همون قیمت که من گفتم را میگرفتن البته وقتی مالیات و هزینه ارسال هم حساب
شما به یک سایت که کمتر میده نگاه نکنید به قیمت کلی نگاه کنید مثلا قیمت یک پردازنده Core I7 920 توی دنیا 279$ هستش
ولی شما میتونید اونرا از میکروسنتر به قیمت 100$ کمتر از قیمت جهانی خرید کنید . خوب آیا این دلیل میشه قیمت اون پردازنده
و در مورد پردازنده هم اصلاً اون رو قاطی ماجرا نکنید چون قیمت قطعات کامپیوتری و الکترونیکی دائماً در حال نوسان هستن و هر روز مدل جدیدتر میاد و مدلای قدیمی ارزون میشن! فکر نکنم ربط زیادی بین شامپو و CPU باشه!
میخوای کلاً بیخیال این بحث شیم؟ چون تاپیک شلوغ میشه و اونقدر هم ارزش نداره!
---------- Post added at 06:09 AM ---------- Previous post was at 06:09 AM ----------
خوب من چند تا سایت معتبر رو معرفی کردم! آمازون هم که همه میدونن قیمتاش رو چند برابر میکنه!! اصلاً اینا رو ولش کن، اون سایت آخری (سایت drugstore به معنی داروخونه!) رو از توی سایت P&G اوردم دیگه!! یعنی خود کارخونه داره میگه انقدر، حالا یکی میاد 10 برابر میده دیگه بحثش جداس!خوب موضوع اینجاست من اصلا قیمت سایت را نگاه نکردم . پست من را دوباره بخون من قیمت داروخانه را گفتم با قیمت سایت اصلا هم کاری ندارم.
و در مورد پردازنده هم اصلاً اون رو قاطی ماجرا نکنید چون قیمت قطعات کامپیوتری و الکترونیکی دائماً در حال نوسان هستن و هر روز مدل جدیدتر میاد و مدلای قدیمی ارزون میشن! فکر نکنم ربط زیادی بین شامپو و CPU باشه!
میخوای کلاً بیخیال این بحث شیم؟ چون تاپیک شلوغ میشه و اونقدر هم ارزش نداره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)