تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: رئال مادرید 1 - لیون 1 / خداحافظی کهکشانی ها با لیگ قهرمانان

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اگه رئال بازی ای که مقابل سویا انجام داد همون بازی رو جلوی لیون انجام میداد لیون دورقمی میشد!

نیمه دوم رئالیها فقط راه میرفتن تو زمین و هر از گاهی با حرکات رونالدو موقعیت بدست میاوردن!

البته نبود ژابی آلونسو و همچنین مارسلو که این روزا خیلی خوب بازی میکنه هم بی تاثیر نبود ...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی میشه بگی بازی منچستر چه حساسیتی داشت؟ تنها حساسیتش این بود که اون آقای مانکن ( دوید بکام ) بعد مدت ها رفت جلو تیم سابقش بازی کنه!!! کلا فقط فستیوال ستاره ها بود! برای همین هم نشون دادن، نه بخاطر حساسیتش

چه ربطی داره که با این همه ستاره تو خونه حذف شدیم؟ شما با این همه ستاره یه فصل تو خونه ی ما 4 تا خوردین، فصل بعدش فقط مربی عوض شد، تو همون زمین 6 تا زدین! پس میبینی ربطی به ستاره نداره که فکر میکنی چون فلان تیم ستاره داره باید نتیجه بگیره! پلی استیشن که نیست.

بازی لیـون رئال هم اگه دیده باشی، بازی قشنگی بود! مگه زیبایی بازی به گلشه؟! عجب!

شما که فعلا تو لیگ دوم هستین و چندین بازی فقط از رو ضربه ایستگاهی و حرکات مسی یا به قول سایت گل مسیحتون! گل میزنین...
    حيف كه خیلی دوست دارم کسری جون...وگرنه ناراحت میشدم!
    ولی کسری جون قبول کن دیگه!طرفدارای منچستر و میلان خیلی بیشترن تا فقط طرفدارای رئال!
    من به شخصه نه میلانیم نه منچستری ولی با این حال دوست داشتم بازی اینا پخش بشه تا رئال لیون!
    چرا ، چون به قول خودت فستیوال ستاره ها بود...البته این یه بخششه.فقط فستیوال ستاره ها هم نبود!به هرحال برد و صعود میلان خیلی هم احتمال دور از ذهنی نبود عمو کسری!همینم جذابیت بازی رو بیشتر کرده بود!
    حالا موضوع زودتر پخش شدن یا دیرتر پخش شدن خیلی مهم نیست...
    مهم اینه که رئال 6 ساله نمیتونه از یک هشتم بیاد بالا!
    این موضوعیه که باید درباره ش بحث بشه...وگرنه من مخلص تو هم هستم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توقف روند تمدید قرارداد ایگواین

ستاره آرژانتینی دستمزدی سالانه 4 میلیون یورو می خواهد.

سایت گل - سران باشگاه مادریدی برای تمدید قرارداد گونسالو ایگواین دست به کار شده اند و رقم پیشنهادی آنها به عنوان دستمزد این ستاره آرژانتینی به نحوی است که ایگواین احساس تحقیر می کند.

ایگواین یکی از ستاره های بی چون و چرای تیم مادریدی است که با وجود آمدن بازیکنان بزرگی مثل کریستیانو رونالدو،کاکا و بنزما، می توان او را یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان رئال دانست. همین موضوع سبب شده که سران باشگاه رئال به فکر تمدید قرارداد این ستاره آرژانتینی بیفتند.
    ا
    ز همین رو، خورخه بالدانو، مدیر ورزشی رئال مادرید، با پدر و مدیربرنامه های ایگواین تماس گرفته و از آنها خواست تا برای تمدید قرارداد او برسر میز مذاکره بنشینند. سران باشگاه مادریدی در نظر دارند تا قرارداد این ستاره آرژانتینی را تا سال 2016 تمدید کرده و دستمزد سالیانه 2.5 میلیون یورو برای او در نظر گرفته اند.

مدیربرنامه های ایگواین با طول مدت قرارداد موافق است ولی مشکلی که در این میان وجود دارد، مبلغی است که سران باشگاه مادریدی به عنوان دستمزد ایگواین در نظر گرفته اند. مبلغی که جزو کمترین دستمزدها در رختکن تیم کهکشانی است. از همین رو پدرو مدیربرنامه های ایگواین اعلام کردند که خواهان دستمزدی سالیانه 4 میلیون یورو می باشند و هنوز هیچ پاسخی دریافت نکرده اند.

بدین ترتیب به نظر می رسد که روند تمدید قرارداد ایگواین متوقف شده و به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی قصد انجام چنین کاری را ندارند و همین موضوع احتمال انتقال ایگواین به تیمی دیگر در بازار نقل و انتقالات تابستانی را افزایش می دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/14

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حيف كه خیلی دوست دارم کسری جون...وگرنه ناراحت میشدم!
    ولی کسری جون قبول کن دیگه!طرفدارای منچستر و میلان خیلی بیشترن تا فقط طرفدارای رئال!
    من به شخصه نه میلانیم نه منچستری ولی با این حال دوست داشتم بازی اینا پخش بشه تا رئال لیون!
    چرا ، چون به قول خودت فستیوال ستاره ها بود...البته این یه بخششه.فقط فستیوال ستاره ها هم نبود!به هرحال برد و صعود میلان خیلی هم احتمال دور از ذهنی نبود عمو کسری!همینم جذابیت بازی رو بیشتر کرده بود!
    حالا موضوع زودتر پخش شدن یا دیرتر پخش شدن خیلی مهم نیست...
    مهم اینه که رئال 6 ساله نمیتونه از یک هشتم بیاد بالا!
    این موضوعیه که باید درباره ش بحث بشه...وگرنه من مخلص تو هم هستم.
    منم تورو دوست دارم میدونی که نتیجه کل کل من و تو دفعه ی قبل چه بلایی سر کل انجمن آورد پس بیخیال

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب مهندس مانوئل پیگرینی ! این لباس نه اندازه توست نه برازنده ات مردک .
    یک رئالی سرخورده

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

جناب مهندس مانوئل پیگرینی ! این لباس نه اندازه توست نه برازنده ات مردک .
    یک رئالی سرخورده
    هیچ مربی سال اول با یه تیم پر ستاره نتیجه نگرفته!
    چه خوبه یکم به مربیامون فرصت بدیم... باور کنید همین تعویض های مربی هست که رئال تو این چند سال افت کرده... و دل ما هی میسوزه...
    در جواب کسایی هم که میگن آی با این همه ستاره تو خونه خودتون حذف شدید میگم ... عزیزم اول بفهم فوتبال چیه لطفا بعد نقل و نبات بپاش : )

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض استویچکوف: از حذف رئال خوشحال شدم

ستاره سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی با دفاع از پپ گواردیولا و بارسلونا اعلام کرده که این تیم به خوبی فصل گذشته بازی می کند و اعلام کرده که رئال مادرید به اعتماد به نفس بیش از حدی دست یافته است.

سایت گل - هریستو استویچکوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در رادیو مارکا، در صحبتهایی که مثل همیشه هیچ کس را بی تفاوت نمی گذارد، به اظهار نظر پرداخته.

این اسطوره بلغارستانی در صحبتهایی با دفاع از پپ گواردیولا، زبان به انتقاد از عملکرد کمیته داوری نسبت به گواردیولا گشوده است. استویچکوف در صحبتهایی در این رابطه گفت:« روزی می رسد که گواردیولا را به خاطر کشتن یک مورچه به زندان می اندازند.این موضوع هم مثل موضوعهای گذشته به آرشیو منتقل خواهد شد.اگر مشخص شود که داور دروغ گفته، چه می خواهید بشنوید؟ من شخصا به پپ اطمینان دارم و حاضرم تا پای جان در کنار او باشم. چرا که پپ را از زمانی که به اولین تیم بارسا پیوست می شناسم.گاهی وقتها داوران فشاری را که در جریان بازی به مربی و سایرین وارد می شود را درک نمی کنند.»

استویچکوف موافق انتقاد افرادی که معتقدند که این تیم نسبت به تیم فصل گذشته ضعیف تر شده، نیست و در این رابطه گفت:«فکر می کنم که بارسلونا در مسیر سال گذشته اش قرار گرفته است.ولی برای بسیاری از افراد،کسب قهرمانی در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، پس از افتخار آفرینی های سال گذشته، افتخار خوبی نیست. ما هم 4 بار در لالیگا و رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم.»

این ستاره بلغارستانی در ادامه صحبتهایش هیزم آتش میان دو تیم رقیب دیرینه یعنی رئال و بارسا را بیشتر کرده و در صحبتهایی در مورد تیم مادریدی گفت:« من از اینکه رئال مادریداز رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده، بسیار خوشحالم.من بلغارستانی هستم ولی بلغار بودن یک بحث است و بارسلونایی بودن بحث دیگری است. »

استویچکوف در پایان صحبتهایش با آنالیز شرایط تیم مادریدی گفت:« حذف رئال مادرید بسیار سخت و دردناک بود.لیون آن لیون همیشگی نبود ولی زمانی که فکر می کنی که به سادگی می توانی به پیروزی برسی، این کار را برای صعود بسیار سخت می کند.لیون موقعیتهای متعددی برای گلزنی در نیمه اول داشت و رئال مادرید نیز در دیدار برگشت فرصتهای متعددی داشت. زمانی که بازی 0-1 بود، اگر ایگواین می توانست گلزنی کند، لیون ممکن بود 5 گل دیگر بخورد ولی فوتبال همین است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/3/17

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اینجاست که باید گفت درود بر منچستر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هیچ مربی سال اول با یه تیم پر ستاره نتیجه نگرفته!
    چه خوبه یکم به مربیامون فرصت بدیم... باور کنید همین تعویض های مربی هست که رئال تو این چند سال افت کرده... و دل ما هی میسوزه...
    در مورد زمان دادن به هر مربی با شما کاملا موافقم اما بد نیست چند نکته رو یادآور بشم :
    1- به نظر من کسی که سرمربی تیمی مثل رئال میشه بایداز لحاظ اعتبار و جایگاه سنگین تر ازبازیکنای یک تیم باشه ، یا به عبارت دیگه باید مربی شخصیتی داشته باشه که فراتر و ورای همه ی بازیکنای یک تیم باشه ، بهترین نمونه هم برای مثال زدن سر الکس فرگوسن هست یا کاپلو که بزرگترین بازیکنها هم اگر رودر روی اونا بخوان بایستند ذوب میشن .
    2-در ضمن رئال بعد از دل بوسکه با وجود ستاره هایی که داشت در زمینه جذب مربی موفق عمل نکرد ( یعنی به غیر از دن فابیو کاپلو و تا حدودی برند شوستر مربی مناسب دیگه ای نداشت ) ، یک مقطع با کارلس کرش سرمربی کنونی پرتغال که اون موقع دستیار سر الکس بود ، یک مقطع اگه اشتباه نکنم با لوکزامبورگو و فصل پیش هم از اواسط فصل با خوانده راموس . بطور کلی بحث من اینه که چرا تیمی که 250 میلیون یورو ( یا پوند) صرف خرید تابستانی میکنه که اکثر اونها مهره های تهاجمی هستند چرا باید مربی رو استخدام کنه که همه میدونیم به چه سبک فوتبالی اعتقاد داره ؟ ( سبکی که پیگرینی از زمان حضورش در ویارئال دنبال میکرد و اعتقادش بر اینه که توپ رو در اختیار حریف قرار میده و به حریف اجازه جلو اومدن میده و روی ضد حمله به حریف ضربه میزنه یعنی دقیقا خلاف سبک بازی بارسلونا ، به همین علت همهست که میبینیم حتی در بازی که رئال 4-1 وایادولید رو شکست میده درصد صاحب توپ حدودا 43 به 57 به سود وایادولید بود که فردوسی پور اشاره کرد به این موضوع )
    علیرغم احترام به شما به عنوان یک هوادار رئال فکر میکنم که این لباس به تن پیگرینی بیش از اندازه بزرگه .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

خوب ...
    در باره شماره 1 که گفتی نظری نیمتونم بدم چون نمیتونم خودمو جای بازیکنا بزارم ...
    ولی شما ببین... فرگوسن مگه از همون اول بزرگ بود ؟ مگه گواردیولا بزرگ بود ؟ اصلا کی فک میکرد گواردیولا بارسا رو متحول کنه ؟
    پس در درجه اول فرصت دادن شرطه ! مطمئن باش اگه مدیرای رئال یکم فرصت میدادن به مربی ها الان رئال وضعش این نبود که چند سال هوادارا چشم اینتظار مرحله 1/4 بمونن!
    اما درباره شماره 2 من کاملا قبول دارم متاسفانه مدیران رئال خصوصا پرز با اینکه خصوصیات عالیه خودشو داره ولی همش دوس داره مربیایی که میاره ازش حرف شنوی داشته باشن...و این واقعا بده ! واقعا !
    در باره سبک پیگرینی 100 % بات مخالفم...
    اکثر بازیایی که رئال تو این فصل داشته درصد مالمیت توپش بالای 65 بوده. بازی با وایادولید کلا بازیکنا روحیه در حد 0 داشتن... و طبیعی بود که یه فوتبال دل نچسب ببینیم...
    اما شما بازی رئال با سویا رو دیدی ؟ با ویا رئال چطور ؟
    مخصوصا بازی با ویا رئال که فک کنم درصد مالکیت توپ به 75 رسیده بود!!
    یا حتی بازی با بارسا تو نیمه اول درصد مالکیت توپ رئال بیشتر بود ( مطمئن نیستم ) ! به نظرم شما بازیای رئال رو دنبال نکردین چون تو این نیم فصل دوم رئال فوق العاده هجومی و قشنگ بازی کرده و امار گل زدش تو اروپا فکر میکنم اول باشه... پس این هم منتفیه !
    همین دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •