ستاره سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی با دفاع از پپ گواردیولا و بارسلونا اعلام کرده که این تیم به خوبی فصل گذشته بازی می کند و اعلام کرده که رئال مادرید به اعتماد به نفس بیش از حدی دست یافته است.
سایت گل - هریستو استویچکوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در رادیو مارکا، در صحبتهایی که مثل همیشه هیچ کس را بی تفاوت نمی گذارد، به اظهار نظر پرداخته.
این اسطوره بلغارستانی در صحبتهایی با دفاع از پپ گواردیولا، زبان به انتقاد از عملکرد کمیته داوری نسبت به گواردیولا گشوده است. استویچکوف در صحبتهایی در این رابطه گفت:« روزی می رسد که گواردیولا را به خاطر کشتن یک مورچه به زندان می اندازند.این موضوع هم مثل موضوعهای گذشته به آرشیو منتقل خواهد شد.اگر مشخص شود که داور دروغ گفته، چه می خواهید بشنوید؟ من شخصا به پپ اطمینان دارم و حاضرم تا پای جان در کنار او باشم. چرا که پپ را از زمانی که به اولین تیم بارسا پیوست می شناسم.گاهی وقتها داوران فشاری را که در جریان بازی به مربی و سایرین وارد می شود را درک نمی کنند.»
استویچکوف موافق انتقاد افرادی که معتقدند که این تیم نسبت به تیم فصل گذشته ضعیف تر شده، نیست و در این رابطه گفت:«فکر می کنم که بارسلونا در مسیر سال گذشته اش قرار گرفته است.ولی برای بسیاری از افراد،کسب قهرمانی در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، پس از افتخار آفرینی های سال گذشته، افتخار خوبی نیست. ما هم 4 بار در لالیگا و رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم.»
این ستاره بلغارستانی در ادامه صحبتهایش هیزم آتش میان دو تیم رقیب دیرینه یعنی رئال و بارسا را بیشتر کرده و در صحبتهایی در مورد تیم مادریدی گفت:« من از اینکه رئال مادریداز رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده، بسیار خوشحالم.من بلغارستانی هستم ولی بلغار بودن یک بحث است و بارسلونایی بودن بحث دیگری است. »
استویچکوف در پایان صحبتهایش با آنالیز شرایط تیم مادریدی گفت:« حذف رئال مادرید بسیار سخت و دردناک بود.لیون آن لیون همیشگی نبود ولی زمانی که فکر می کنی که به سادگی می توانی به پیروزی برسی، این کار را برای صعود بسیار سخت می کند.لیون موقعیتهای متعددی برای گلزنی در نیمه اول داشت و رئال مادرید نیز در دیدار برگشت فرصتهای متعددی داشت. زمانی که بازی 0-1 بود، اگر ایگواین می توانست گلزنی کند، لیون ممکن بود 5 گل دیگر بخورد ولی فوتبال همین است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/17