سمند خوشگلتر از ریو هستش خدایی ! ریو زیاد قشنگ نیست
سمند خوشگلتر از ریو هستش خدایی ! ریو زیاد قشنگ نیست
بلهههه
میبینم چندروزی که نبودم یه عده دارن شاخ و شونه میکشن
آقا من به ریو ایمان آوردیم
حالا میگین چرا
رفتیم تو شهر میهمان دوست قزوین
یه وانت از بغل زد بهمون ماشین یه دور و نیم چرخید،جرات نداشتم بیام پایین،جلوی سپر وانت رفت ،اما ریو فقط گلگیر عقبش داغون شد،انصافا عجب شاسی و زیر بندی داره،اگه سمند بود مطمئنم میومد تو اتاق
ایشالله تا فردا عکساش رو میزارم تا ببینین ماشین چی شده،اما اصلا نه ضربه به صندوق رسیده نه به شاسی
به این میگن ایمنی![]()
سلامبلهههه
میبینم چندروزی که نبودم یه عده دارن شاخ و شونه میکشن
آقا من به ریو ایمان آوردیم
حالا میگین چرا
رفتیم تو شهر میهمان دوست قزوین
یه وانت از بغل زد بهمون ماشین یه دور و نیم چرخید،جرات نداشتم بیام پایین،جلوی سپر وانت رفت ،اما ریو فقط گلگیر عقبش داغون شد،انصافا عجب شاسی و زیر بندی داره،اگه سمند بود مطمئنم میومد تو اتاق
ایشالله تا فردا عکساش رو میزارم تا ببینین ماشین چی شده،اما اصلا نه ضربه به صندوق رسیده نه به شاسی
به این میگن ایمنی![]()
چون نبودم نشد جواب اون صحبتها رو بدم
من که نه ریو داشتم نه سوار شدم حرفی هم ندارم..
ولی همین طوری که میگی من هم تصادف کردم با سمند یعنی داشتم سر چهار راه با سرعت 50 تا میپیچیدم که یک روا با سپر سمت شاگردش زد ابتدای درب جلو بعد همینطوری که ماشین من میچرخید و اونن احمق هم میرفت جلو دقیقا از زیر آینه تا گلگیر عقب ماشینم داشت رویه سپر جلوی ماشین طرف میچرخید..
اینقدر چرخید که سپر جلو ماشینم از اون طرف خورد بغل ماشین اون یعنی از این طرف به اون طرف...!!
یک چیزی تو این مایها
مقصر 100 درصد هم من بود اما اون یارو که فکر کنم عاشق بود حدود 20 متر به راه خودش ادامه داد اصلا انگار نه انگار با من تصادف کرده
خلاصه من که گفتم رفتم تو 2 میلیون خرج وقتی اومدم پایین دیدم صدمه sطحی بوده و یک چیزی حدود 1 سانتیمتر رفته تو که اصلا باور کردنی نبود البته این یک سانت از زیر آینه بغل شروع میشد تا اخر گلگیر عقب..! البته اون قسمت جلوی سپر هم که بعد از دور خورده بوn ماشین طرف هم یک خشهای افتاده بود روش
در کل با کمال تعجب خرج صاف کاریش 20 هزار تومن شد البته طرف آشنا بود..
اینها رو گفتم که بگم به طور حد از ریو پفکی بدنش قوی تره و وقتی نمیدونی حرف نزن.
از صاف کار که پرسیدم بهم میگفت اگر بگم تو سمند شلمان کار گذاشتن دروغ نگفتم .. میگفت یک چیزی مثل میله تو درب ها هست که باعث میشه درب تو نره و به خاطر همین میله هم صافکاریش سخته.
حالا چرا داد میزنی
شما که گفتی ریو سوار نشدی و نمیدونی و حرف هم نیمزنی
پس چرا میگی ریو پفکیه ؟؟
اتفاقا امروز رفتیم پیش کارشناس بیمه واسه تعیین خسارت،اون پیکان وانتی هم که بهمون زده بود باید میومد،وقتی 2تا ماشین رو دید کارشناس بیمه هه موکت صندوق رو زد کنار ،باورش نمیشد که تصادف توی صندوق نیومده،هی نگاه میکرد
گفت انصافا چه قد بدنه و شاسیش قویه !!!
ضمنا عزیز ما با وانت پیکان تصادف کردیم
سپر پیکان رو که دیدی ؟؟؟
بره توی هیچیزی جرش میده،اما بدنه ی ما فقط جمع شد و جر نخورد
ما خودمون حدود 50 -60 سرعتمون بود اما اون حدود 100 تا،البته به گفته ی خودش!!!
شما خودت میگی ماشینت فقط سر خورده!!!
تصادف ما به حدید بود که پیکان پرت شد و ماشین ما کامل دور خودش چرخید
بگذریم
کارشناس بیمه 550 تومن واسه صافکاری نوشت و قطعه هم هرچقدر که استفاده بشه !
Last edited by pooria.rio; 25-03-2010 at 13:48.
من یه نظری دارم برید یه ریو رو بزنید به یه سمند ببینید چی میشه ؟!
یه سوال
ریو چند ستاره ایمنی داره !؟ البته هرچی داشته باشه وقتی تو ایران تولید میشه 2 تا از ستاره هاش کم میشه !!!
سمند چندتا داره؟!
ریو رو میتونین تو این سایت ببینین
سمند هم تا اونجایی که میدونم اینجا آزمایش نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا 2تا ستارش هم کم نمیشه،درسته ای بی اس و ایربگ رفتن،(گرچه روی مدل اتوماتیک که الان تو بازار هستش 2تاش هستن) ،اما این سایته در مورد بدنه،تجهیزات ایمنی،پایداری و اینا جدا جدا توضیح داده
ببخشیدا لطفا به پراید توهین نکن !!!
آقا چی میگی شما ؟؟؟؟
یه سر به همون سایته بزن ،ببین اوضاع چجوریه
کاشکی هر کدومتون یه بار از نزدیک میرفتین ورق بدنه ریو رو میدیدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)