تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 21 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 203

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد كابل HDMI

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    ببینم من الان اگر بخوام یه کامپوننت بخرم اولا چنده ثانیا مگه نباید 5تا فیش داشته باشه ؟ بعدم اینکه واقعا ارزش داره؟
    آخه اون یارو اومد ال سی دی رو وصل کرد گفت که اولا این کابل های av که الان دارید خیلی نویز داره 20 تومن گرفت عوض کرد گفت اینا شیلدش قوی تره بعدم گفت میتونین کامپوننت هم استفاده کنید ولی خودش نداشت (گرون انداخته؟)
    یه کابل اچ دی هم تو سینما بود گفت که این به درد نمیخوره ببین من چی دارم اینم 8 تومنه ولی گفتم اونو نمیخوام چون فرقی ندیدم حالا اون واقعا فرق میکرد؟
    ممنون که با حوصله جواب میدید
    سلام بعضياشون 5 تا فيش دارن 2 تا صدا 3تا تصوير كه رنگاشون سفيد قرمز صدا و سبز ابي قرمز تصوير وبعضي فقط 3 تا برا تصوير دارن و معمولا كابلهاي كامپوننت پهن تر از كابلهاي معمولي هستند. در مورد گروني كابل هم بستگي به نوع كابلت داره .كابل hdmi توي سينماها معمولا خوب عمل نميكنه من پيشنهاد ميدم يه كابل پايونير بخر 1.2 حدود 15000 تومان معروف به ابريشمي . موفق باشي

2. 3 کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا من رفتم کابل hdmi خریدم با مارک مارشال به قیمت 6500 که به لعنت خدا نمی ارزید.فروشنده گفت به قیمتش نگاه نکن،کیفیتش خیلی عالی است! منم خریدم.خروجی 572 میده که میشه همون sd.من سورس 1080 دارم.بنابراین دنبال کابلی هستم که این خروجی واقعی رو داشته باشه.
    یه جا دیگه فیلیپس دیدم که میداد 38 تومن.قیمتش همینه یا پرت میگه و آیا کسی از این کابلهای فیلیپس استفاده کرده و با این کابل میشه 1080 گرفت؟
    الان دیدم فروشگاه چاره دو مدل پاناسونیک داره میده 23500 و 29500 اینها رو هم اگر کسی تجربه داره لطف کنه راهنمایی کنه.
    نکته:
    همون کابل مارشال رو الان به wd player وصل کردم 1080p خروجی داد!
    با ----- اما با وجودیکه کانال اچ دی هست،خروجی بالای 572 نمیده.بیشتر بررسی می کنم اگر مشکل از ----- بود،که در واقع لازم نیست بیشتر از 7 تومن خرج کابل کرد.
    Last edited by vatanema; 05-06-2010 at 09:46.

4. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من رفتم کابل hdmi خریدم با مارک مارشال به قیمت 6500 که به لعنت خدا نمی ارزید.فروشنده گفت به قیمتش نگاه نکن،کیفیتش خیلی عالی است! منم خریدم.خروجی 572 میده که میشه همون sd.من سورس 1080 دارم.بنابراین دنبال کابلی هستم که این خروجی واقعی رو داشته باشه.
    یه جا دیگه فیلیپس دیدم که میداد 38 تومن.قیمتش همینه یا پرت میگه و آیا کسی از این کابلهای فیلیپس استفاده کرده و با این کابل میشه 1080 گرفت؟
    الان دیدم فروشگاه چاره دو مدل پاناسونیک داره میده 23500 و 29500 اینها رو هم اگر کسی تجربه داره لطف کنه راهنمایی کنه.
    نکته:
    همون کابل مارشال رو الان به wd player وصل کردم 1080p خروجی داد!
    با ----- اما با وجودیکه کانال اچ دی هست،خروجی بالای 572 نمیده.بیشتر بررسی می کنم اگر مشکل از ----- بود،که در واقع لازم نیست بیشتر از 7 تومن خرج کابل کرد.
    دوست عزیز اگر کابل خوب می خواهید باید برای 2 متر 30تا 35 تومان خرج کنید بهترین هم کابل DAYIO JAPAN پک سبز رنگ را بخرید .
    فرو شگاه چاره هم دارد من لینک را برای شما قرار دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجه به کابل های hdmi که مدتی همراه با پک اکسباکس 360 عرضه میشد چیه ؟ الان نوش 30 تومنه

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من تنظیمات ----- رو تغییر دادم.الان با همون کابل مارشال با ----- هم دارم 1080i سیگنال دریافت می کنم.به نظرتون 1080 این کابل با 1080 یه کابل بالای 30 تومن فرق میکنه؟کسی اینها رو با هم مقایسه کرده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من تنظیمات ----- رو تغییر دادم.الان با همون کابل مارشال با ----- هم دارم 1080i سیگنال دریافت می کنم.به نظرتون 1080 این کابل با 1080 یه کابل بالای 30 تومن فرق میکنه؟کسی اینها رو با هم مقایسه کرده؟
    فکر نکنم.
    رسیورهای hdیک دکمه برای تنظیم رزولوشن دارند که شما با فشار دادن چند بار می توانید رزولوشن مورد نظر خودتان را انتخاب کنید .

10. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی...

آقا این تبدیل زیر واقعا" ارزش این همه پول رو داره ؟

کد:
    بجز این سایت جایه دیگه ای سراغ ندارین که بشه خرید اینترنتی کرد ؟ با قیمت مناسب و کیفیت خوب !

موفق باشید...

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همگی...

آقا این تبدیل زیر واقعا" ارزش این همه پول رو داره ؟

کد:
    بجز این سایت جایه دیگه ای سراغ ندارین که بشه خرید اینترنتی کرد ؟ با قیمت مناسب و کیفیت خوب !

موفق باشید...
    والا فكر ميكنم خيلي قديمي باشه اگهي
    الان من خودم همين تبديل رو مشهد از بازرگاني حقير 4 تومان خريدم لازم داشتم hdmi to dvi

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا فكر ميكنم خيلي قديمي باشه اگهي
    الان من خودم همين تبديل رو مشهد از بازرگاني حقير 4 تومان خريدم لازم داشتم hdmi to dvi
    ممنونم دوست عزیز...

من DVI به HDMI میخوام !

حالا اگه آگهی هم قدیمی باشه اینا همون پول 25،800 رو میگیرن !

شما همین مارک رو خریدین ؟ سایتی سراغ ندارین که از این تبدیل ها برای فروش داشته باشه ؟ جنس خوب میخوام که افت کیفیت نداشته باشه...

موفق باشید...

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز...

من DVI به HDMI میخوام !

حالا اگه آگهی هم قدیمی باشه اینا همون پول 25،800 رو میگیرن !

شما همین مارک رو خریدین ؟ سایتی سراغ ندارین که از این تبدیل ها برای فروش داشته باشه ؟ جنس خوب میخوام که افت کیفیت نداشته باشه...

موفق باشید...
    نه من هم dvi به hdmi خريدم هميني كه شما ميگين براي خروجي گرفتن از كارت گرافيك براي hdtv خودم
    والا من كه از همين به قول معروف معمولي ها گرفتم 4 تومان كاملا قابل قبول بود ويكجورايي گول مارك رو نخوريد چون چيز خاصي نداره كه بخوان اين قيمت رو بدن
    شما يك سر كوچولو بزنيد قطعه فروش ها در تهران بازار رضا يا ايران يا..هر جاي ديگه و با قيمت هاي مناسبي گير ميارين حتما

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •