این بازی واقعا طولانیه !! 5 تا پچتر رفتم حدودا 10 ساعتی طول کشید !! فکر کنم رو هارد یا وری هارد بازی 40 / 50 ساعت طول بکشه تموم کردنش !!!
این بازی واقعا طولانیه !! 5 تا پچتر رفتم حدودا 10 ساعتی طول کشید !! فکر کنم رو هارد یا وری هارد بازی 40 / 50 ساعت طول بکشه تموم کردنش !!!
پس سازنده ها الکی نمیگفتند که 20-30 ساعت گیم پلی داره.
با این حساب فکر کنم حالا حالاها باید بازیش کنیم
راستی محمد 5 تا چپتر بازی کردی،قشنگتر شده؟
نگفتین بالاخره ! 20-30 ساعت طول می کشه تا بازی رو تموم کنی یا صددرصد تموم کنی ؟ ( منظورم اینه حداقل زبان تموم کردن بازی یا حداکثر زمان نیاز برای تموم کردن کامل 100% بازی؟ ) اینطوری که حوصله آدم سر میره ! این همه بازی کنی خسته میشی ، نمی چسبه ! بعدش هرچی میره جلو قشنگ تر میشه؟ اگه این طوری باشه میشه یک پوئنی بهش داد. شاد ماهم بازیو گرفتیم.
درضمن از کلمه جلوه های بصری استفاده نکنید. این کلمه عربی () هست!!!!!!!!!!
اره واقعا از اولای بازی بهتره شده !راستی محمد 5 تا چپتر بازی کردی،قشنگتر شده؟
بله 20 ساعتی طول میکشه تا خود بازی رو تمام کنی ! جز چیزهای دیگه کلا بازیو بکنه 100% !!20-30 ساعت طول می کشه تا بازی رو تموم کنی
سی بار جمله رو خوندم نفهمیدم! الان این یعنی چی:
"جز چیزهای دیگه کلا بازیو بکنه 100% "
یعنی بازیو یکدور تموم کنه؟ ( مثلا 70 درصد؟)
IQسی بار جمله رو خوندم نفهمیدم! الان این یعنی چی :
"جز چیزهای دیگه کلا بازیو بکنه 100% "
یعنی بازیو یکدور تموم کنه؟ ( مثلا 70 درصد؟)
اره منظورم یه جورایی همین بود !![]()
یه چند چپتری جلو رفتم........... .بازی از اونی که انتظار داشتم یکم پایینه... .
گرافیک و موسیقیش خیلی جالبه ولی مشکللات نسبتا آزاردهنده ای داره:
1-درسته گرافیکش خیلی باحاله عوضش اینا گرافیک رو فدای فریم کردن و این باعث شده گاهی فریم بازی محسوس بیاد پایین که خودش واسه بازی تو این سبک کمی جای سوال داره.... .(توجه کنید بازی dante inferno رو 60 فریم قفل شده بود و این باعث شده بود کمی گرافیکش پایین باشه ولی این بازی با این گرافیک تا 20 فریم هم میاد پایین)و البته gow3 با اون گرافیک خوفش رو 30 فریم قفل شده بود و در شلوغترین لحظات هم افت فریم نداشت))
2-مراحل اون تنوع گیم پلی رو ندارن یه جورایی بازی تو طراحی مراحل مشکل داره(بچه های bc هم می گفتن این موردو) واقعا طراحی مراحل کریتوس کجا و این کجا؟؟؟؟
البته نقد مفصل و نهایی بازی رو بعدا مینویسم چون الان هنوز بازی تموم نشده ولی تا اینجاش 8 واسه این بازی خوبه..... .
فقط تورو خدا با GOW III يا سري GOW مقايسه نكنيد اين بازي رو!![]()
سلام دوستان این بازی 2 دی وی دی هست و کنسول من ارکید . آیا میتونم بدون هارد بازی کنم
یا حنما احتیاج به هارد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه بازی رو از روی دی وی دی اجرا کرد پس دی وی دی دوم چیکار کنم ممنون
دوست من اینا جدا از هم هستن و ربطی به هم ندارن..........من الان dvd1 رو نصب کردم و دارم بازی می کنم .......شما هم dvd اول رو بذار بازی کن بعد خودش وسطای بازی ازت dvd دوم رو میخواد.
Last edited by halflife g; 07-10-2010 at 19:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)