بازیش کاملا آزاد هست؟یعنی دسته خودته که چه شغلی بگیری و...؟ یا داستان هم داره؟ بعد میهش توی یک خانواده عادی هم باشی؟
بازیش کاملا آزاد هست؟یعنی دسته خودته که چه شغلی بگیری و...؟ یا داستان هم داره؟ بعد میهش توی یک خانواده عادی هم باشی؟
تقریبا کاملا آزاد........ .
بله شغلت دسته خودته......
داستان هم داره عالی.....نیمه اول داستان یه آدم عادی هستی بعدش علیه شاه ظالم قیام می کنی..جنبش تشکیل میدی....لهش می کنی و تو نمیه دوم بازی خودت شاه میشی....... .
شروع بازیکه دست شما نیس......ولی میتونی با یه خانم یا مرد عادی ازدواج کنی..... .
دوستان چند تا عکس از بازی اومده که منو بیشتر از قبل دیوانه می کنه......
این عکسها مربوط به زمانی هستش که شاه ظالم داره سقوط می کنه.......(من فک کنم این قسمتو 50 بار بازی کنم.....چون شبیه ساز خوبی واسه ماها هستش میتونیم جبران بعضی چیزا رو حداقل تو فضای مجازی کنیم):
بقیه عکسها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by halflife g; 13-10-2010 at 20:30.
این که فوق العاده ست!این عکسها مربوط به زمانی هستش که شاه ظالم داره سقوط می کنه.......(من فک کنم این قسمتو 50 بار بازی کنم.....چون شبیه ساز خوبی واسه ماها هستش میتونیم جبران بعضی چیزا رو حداقل تو فضای مجازی کنیم)![]()
حیف که من به این زودی ها نمی تونم این شاهکار رو بازی کنم و اون قسمتی که گفتی رو تجربه کنم![]()
تاریخ رسمی عرضه بازی 26 اکتبر یعنی دقیقا 13 روز دیگه ستبازی کی میاد ؟
بچه ها کسی تریلر این بازی رو دیده ؟........همون خروسه (مرغه)
خیلی باحالههههه
خوب دوستان تریلری از بازی اومده به نام revolution به معنی انقللاب..تو این تریلر سقوط پادشاهی رو نشون میده...کیفیت sd تریلر 5 مگ و کیفیت lo تریلر 2 مگ هستش...(پیشنهاد میشه دانلود کنین):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجله ي Level چك اولين امتياز اين بازي رو 8 داد!
محتوای مخفی: امتيازات اين مجله به ساير بازيها
«مره ی 8 رو به دموی بازی داده؟
بله...«مره ی 8 رو به دموی بازی داده؟
+
امتیازاتش به بازیهای دیگه هم در نوع خودش جالبه!!!: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)