سلام
دوست عزیز امروز این پنلهارو دیدم تو اولین فرصت راجب این تجربه مینویسم.
سلام
دوست عزیز امروز این پنلهارو دیدم تو اولین فرصت راجب این تجربه مینویسم.
همونطور که قول داده بودم امروز این پنلهای 3D پاناسونیک رو دیدم توی مرکز خرید گلستان شهرک غرب تهران اولین چیزی که به چشم میومد دکور این پنل بود که نسبت به V10 به نظر من پسرفت داشته البته این نظر شخصیه ولی به نظرم میومد V10 ظاهر کلاسیک تر و در مجموع زیباتری نسبت به VT20 داره اما نکته جالبی که به چشم من اومد آنتی رفلکتور یا صفحه زد انعکاس این پنل بود که پیشرفت زیادی نسبت به مدلهای 2009 کرده بود به این نکته تقریبا تو همه ریویوهایی که از این پنل خونده بودم اشاره شده بود و در عمل باید بگم که این آنتی رفلکتور جدید کاملا موثر عمل میکرد.
یک نکته دیگه که متوجه شدم ولی چندان مطمئن نیستم این بود که به نظرم این پنلها که برای نمایش به ایران وارد شدن مدلهای سفارش اروپا بودن چون تیونرهای دیجیتال ماهواره و امکانات اینترنتی داشتن...
دموی 3D که من دیدم از ماهیهای کف اقیانوس و سطح دریا درست شده بود عینک پاناسونیک تا حدودی تیره هست برای همین از برایتنس تصویر کم میکرد پنل روی حالت استاندارد بود از کسی که اونجا بود خواستم تنظیمات پنل رو عوض کنه منوی تصویر رو روی حالت داینامیک قرار داد و کنتراست روی 60 (ماکسیمم) تصویر به شکل قابل توجهی براق شد و رنگها خیلی درخشان تر از مد استاندارد به نظر میومد گاما رو روی 1.8 قرار دادم و برایتنس تصویر بازم بیشتر شد ولی مشخص بود که رنگها Over saturate هستن و اشباع رنگها کمی بیش از حد بود که ممکنه مورد علاقه خیلی از دوستان باشه عمق تصویر خارق العاده بود من در حدود چند سال پیش یک کارت گرافیک V3800 asus داشتم که اون هم عینک سه بعدی اکتیو داشت باید به دوستانی که قبلا تجربه تصاویر سه بعدی رو داشتن بگم که کلا هر چیزی که قبلا دیده بودن فراموش کنن چون این واقعا یه تجربه جدید بود شاید این مسئله تا حدودی به خاطر بزرگتر بودن تصویر بود ولی بدون شک عمق تصویر و جزئیات فوق العاده بالا بود همونطور که گفتم عینک پاناسونیک کمی تیره بود و از برایتنس تصویر کم میکرد ولی با این وجود رنگها در مد داینامیک از پشت عینک هم براق بودن که نشون میده این پنل پیشرفت خوبی در زمینه برایتنس داشته.
Last edited by *Alucard*; 01-06-2010 at 03:19.
در مدل خاورميانه V20 پنجاه اينچ سه بعدي است. آيا تصاوير سه بعدي را در V20 ديدي يا در VT25؟
فکر نمیکنم V20 بود ظاهرش که شبیه مدلهای VT بود
سايت خاورميانه مشخصات V20 پنجاه اينچ را تعقير داد . اين پنل سه بعدي نيست وهمانطوراست كه قبلا گفته شده بود.
اين هم از اطلاع رساني خاورميانه اي
عکس پنل VT20 در مقابل V10 که عملکرد صفحه آنتی رفلکتور یا ضد انعکاس VT20 رو نسبت به V10 نشون میده.
توی عکس کاملا مشخص هست که VT20 مقدار زیادی از نور محیط رو بر روی پنل بلاک میکنه.
این صفحه انتی رفلکتور در مدل v20 اسیا هست یا نه
کسی از قیمت و زمان ورود V20 خبری نداره؟
خوب بابا اين همه بررسى کردید!بگيد قیمتش تو ایران چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)