تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 36 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 354

نام تاپيک: narcis / تمامی ورژنها در این تاپیک

حـــــرفـه ای Spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

br0991 جان پیشنهاد میکنم وقتی قسمت جدیدی اظافه میکنید پست اولتون رو ویرایش کنید و لینکها رو در پست اول بزارید تا لینک ها پراکنده نشه .
    با تشکر از کار بزرگی که دارید انجام میدین .من سعی میکنم کمی تاپیک رو ویرایش کنم تا دسترسی به لینکها و مطالب مفید آسونتر بشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه br0991's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    In my clothes

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Spy
    br0991 جان پیشنهاد میکنم وقتی قسمت جدیدی اظافه میکنید پست اولتون رو ویرایش کنید و لینکها رو در پست اول بزارید تا لینک ها پراکنده نشه .
    با تشکر از کار بزرگی که دارید انجام میدین .من سعی میکنم کمی تاپیک رو ویرایش کنم تا دسترسی به لینکها و مطالب مفید آسونتر بشه...
    اسپای عزیز اگر در پست اول ویزایش کنم ، جزو پست های جدید حساب نمی شه ، در نتیجه بچه های تازه وارد و یا بچه هایی که هنوز از این برنامه با خبر نیستند نمی تونند بفهمند ، اگه می خواهی برای اینکه فایلها پراکنده نشه ، این تا پیک رو بزاریم برای نظر خواهی و یه تاپیک جدید باز کنیم برای فقط گذاشتن فایلها

حـــــرفـه ای Spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من تمام لینک ها رو در پست دوم تاپیک گذاشتم

اسپای عزیز اگر در پست اول ویزایش کنم ، جزو پست های جدید حساب نمی شه ، در نتیجه بچه های تازه وارد و یا بچه هایی که هنوز از این برنامه با خبر نیستند نمی تونند بفهمند
    برای حل این مشکل من تاپیک رو مهم کردم شما هم اگه لینک جدیدی گذاشتین یه پست اضافه کنید " مثلا قسمت 12 آپلود شد لینک در پست دوم "
    ممنون

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

4

br0991جان سلام وخسته نباشيد
    ديدي گفتم به زودي اين تايپيك استيكي ميشه .

spy جان به نظر من همينطوري كه لينكا را ميذاره بهتره چون اولا پشت سرهم وصفحه به صفحه هست دوما اينطوري ميشه تمام پستهاي تايپيك را هم مطالعه كرد
    موفق باشيد
    Last edited by borzou_one; 07-04-2006 at 12:32.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    In my clothes

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط borzou_one
    br0991جان سلام وخسته نباشيد
    ديدي گفتم به زودي اين تايپيك استيكي ميشه .

spy جان به نظر من همينطوري كه لينكا را ميذاره بهتره چون اولا پشت سرهم وصفحه به صفحه هست دوما اينطوري ميشه تمام پستهاي تايپيك را هم مطالعه كرد
    موفق باشيد
    اینجوری بهتره ، موافقم

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کسی به شما نگفته در این مسابقه بی مزه شرکت کنید ، هر کس تا پیک های شما رو کمی مطالعه کنه می فهمه شما چی کاره هستید ، لطفا اوقات بی کاری خودتون رو یه جای دیگه تلف کنید .
    ببخشيد!!!!
    شما تاپيكهاي من رو مطالعه كرديد؟
    اين دو جنبه داره:
    1.من خوشحالم كه بالاخره يكي پيدا شده و تاپيكهاي من رو ميخونه
    2.ميشه من رو روشن گنيد و بگيد من چه كاره هستم؟

آخر فروم باز galaxy_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Great Britain

پيش فرض

من با اسپاي موافقم

اينجوري اگه باشه آدم گيج ميشه و هي بايد از اين صفحه به اون صفحه بره. ولي وقتي همه لينكا تو يه صفحه باشه ميدوني چي به چيه.

مرسي

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط br0991
    همونطور که اعتماد کردید تا آخر این کار همراهی کنید و دارید می بینید که هر روز 1 مگا به 1 مگا دارم با دایا ل آپ آپلود می کنم ساعتها وقت می زارم . پس دیگه دلیلی نداره به این که قراره پسوورد رو در آخر کار بدم اعتماد نکنید ،
    خوا هشا این همه ضد حال نزنید ، از اون موقعی که تصمیم گرفتم این کار رو برای همه بکنم ، همش ضد حال همش طعنه و همش توهین شنیدم ،
    یه لحظه با خودتون فکر کنید ، فکر می کنید چرا با این که این نارسیس تقریبا 2 ساله تو بازار اومده هیچکس درست حسابی اقدام نکرده به آپلود کردنش ، هیچ کس تصمیم نگرفته که به بقیه ایرانیها حال بده ؟ به خاطر همین رفتار ها تون
    به خاطر این که با این رفتار ها تون آدم رو دلسرد می کنید ( یا طعنه می زنید ، یا با کنا یه حرف می زنید ، یا به نوع کار ایراد می گیرید ، یا بدتر از همه جدیدا توهین هم بهش اضافه کردید ) . به خدا هر کس به جای من بود تا حالا دلسرد می شد ، خوبه که حداقل برای این کار هدف دارم .
    خوا هشا تو رو خدا تو رو جون بچه ها تون هر کس قراره شک کنه ، ایراد بگیره ، اعتماد نداشته با شه دانلود نکنه ، یه قلطی کردیم فکر کردیم با این کار خیلی ها رو خو شحال می کنیم ، اشتباه فکر کردم تا درسی با شه برای کسانی که می خواهند به امثال بعضیها کمک کنند

به اون دسته از دوستانی هم که هی می گن " یه دفعه منصرف نشیو " ، میدونم شوخی می کنید ، مخلصتون هم هستیم ، من برای این کار هدف دارم پس مطمئن باشید تا آخرش هستم
    سلام
    با كمال تاسف من به هيچ كس حتي خودم هم اطمينان ندارم
    من (خودمو دارم ميگم و به بقيه كاري ندارم) يه ديكچنري 3 مگابايتي دام كه كارم رو راه ميندازه و بيشتر از اووون نياز ندارم (دو حالت داره : يا زبانم انگليسيم خيلي خوبه !! يا نيازم كمه !! )
    اما چون سرعت اينترنتم بالاست و دانلود كردن 400 مگابايت برام كاري نداره گفتم بزار منم دانلود كنم كه يه حالي به شما داده باشم (400 Point چيز كمي نيست‌)
    الان هم اصلا مشكلي وجود نداره ... هر موقع شما بچه‌ها رو سورپرایز كردي من چاكرتم هستم همه فايلها رو يك روزه دانلود ميكنم

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    In my clothes

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amin
    سلام
    با كمال تاسف من به هيچ كس حتي خودم هم اطمينان ندارم
    من (خودمو دارم ميگم و به بقيه كاري ندارم) يه ديكچنري 3 مگابايتي دام كه كارم رو راه ميندازه و بيشتر از اووون نياز ندارم (دو حالت داره : يا زبانم انگليسيم خيلي خوبه !! يا نيازم كمه !! )
    اما چون سرعت اينترنتم بالاست و دانلود كردن 400 مگابايت برام كاري نداره گفتم بزار منم دانلود كنم كه يه حالي به شما داده باشم (400 Point چيز كمي نيست‌)
    الان هم اصلا مشكلي وجود نداره ... هر موقع شما بچه‌ها رو سورپرایز كردي من چاكرتم هستم همه فايلها رو يك روزه دانلود ميكنم
    امین جون ، واللا من که نیازی به حال دیگران ندارم ، به اندازه کافی ناراحتمون کردن بعضی ها ، دیگه برام مهم نیست کی دانلود می کنه کی نمی کنه ، هر جور دوست داری جیگر
    اینم پسوورد >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by br0991; 07-04-2006 at 19:16.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    In my clothes

پيش فرض

به خاطر امین عزیز و به خاطر اینکه اون موقع اعتراضی نکرد این هم پسوورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by br0991; 07-04-2006 at 18:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •