تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 66 از 66

نام تاپيک: بازگشت علی کریمی به تیم ملی | مصاحبه جنجالي با او

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه که تو کشورهای اروپایی ، همه بازیکنان مطرح خودشون رو رو سرشون راه میبرن اما تو ایران........؟؟؟
    بهتر نیست به جای این بحث ها و جدال ها ، از همه اسطوره های فوتبالمون(علی کریمی،دایی،مهدوی کیا،عزیزی،عابدزاده،باقری و ...) حمایت کنیم؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط پست تکراری بابا خسته شدیم

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه شما مطمئنی علی کریمی بهترینه، چرا به جای اینکه بیای با توجه به داشته های کریمی اونو اثبات کنی، چرا میای آرشیو سوتی های دایی رو جمع میکنی و کلیپ درست می کنی؟
    شما هم میتونید برید سوتی پیدا کنید (ولی امرا پیدا نمیکنید چون داش علی سوتی نداره ) ولی دایی تادلت بخواد سوتی داده ، البته گزارش گزارشگر دبی اسپرت هم بماند که دایی رو تو جام جهانی مسخره میکرد ومیگفت یلد نیست توپ رو هم استپ کنه ، (میتونی برای تو سایت 90 ا عادل هم بپرسی .بفهمی اونموقع عادل چقدر اعصابش خراب بوده ) البته فرار به امریکا وبقیه جریانات بماند

وم: ایشون میگن که چلسی زمانی که دایی بهش گل زد، تیم درجه چندم اروپا بوده... خیر برادر من، چلسی در فصل 98-99 به مقام سوم لیگ برتر رسید (با اختلاف 4 امتیازی نسبت به یونایتد که قرمان شد) هرتا هم همون سال در بوندس لیگا (سالی که علی دایی با بایرن بود و به فینال لیگ قهرمانان رسید) هرتا هم همون سال سوم لیگ آلمان شد با 16 امتیاز اختلاف نسبت به بایرن. چون بحثمون راجع به این دو تیمه دیگه میلان رو مطرح نمی کنم... میخوام بگم اگر چلسی رو از هرتا برتر ندونیم حداقل مساوی بودن... سال بعدش یعنی فصل 99-2000 به هم خوردن تو مرحله گروهی، و هرتا چلسی رو برد، اخر فصل لیگ برتر پنجم لیگ شد و هرتا ششم بوندس لیگا... ضمنا تو مرحله گروهی
    چلسی اونموقع تیم درجه 3 انگلیس بوده ، مثل همین تیمهای مقاومت و پیکان و... توکشورخودمون که یکی از اهدافشون ماندون تو لیگه ، اینو بدون چلسی وقتی چلسی شد که ابرامویچ اومد پول ریخت وگرنه چلسی رو هیچ کسی نمیشناخت

سوم: کی گفته علی کریمی وقتی تو بایرن بوده هفت تا گل زده... طبق این دو لینک پایین، عکلی کریمی در 33 بازیش واسه بایرن، 3 گل زده و دایی در 23 بازیش 6 گل زده...
    lمن نمیگم آمار میگه که کریمی تو بازیهایی که برای بایرن کرده (بوندس لیگا ، جام حذفی ، لیگ قهرمانان ) 7 گل زده
    فیلم این 7 گل و بقیه فیلم های جادوگر رو فردا رو سایت میزارم

8 تا گلی که دایی به لائوس زده در طی سه بازی رسمی بوده
    مگه کسی چیزی گفته
    دایی 3بار با لائوس ،4بار با مالدی و،3بار با نپال و... که همگی تیمهای درجه 8 هستند بازی کرده
    مثل مهاجم های الانمون که تو آخرین بازی تیم ملی برابر مالدیو دقمون دادن گل بزنن
    متاسفانه بعد از رفتن دایی دیگه تیم ملی اصلا با این تیمهای درجه 8 بازی نکرده وگرنه الان اونا هم بهترین گلزن کهکشان میشدند
    Last edited by manreza71; 26-02-2010 at 23:48.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شما هم میتونید برید سوتی پیدا کنید (ولی امرا پیدا نمیکنید چون داش علی سوتی نداره ) ولی دایی تادلت بخواد سوتی داده ، البته گزارش گزارشگر دبی اسپرت هم بماند که دایی رو تو جام جهانی مسخره میکرد ومیگفت یلد نیست توپ رو هم استپ کنه ، (میتونی برای تو سایت 90 ا عادل هم بپرسی .بفهمی اونموقع عادل چقدر اعصابش خراب بوده ) البته فرار به امریکا وبقیه جریانات بماند
    من که مثل شما نیستم که بشینم دنبال بهونه های کوچیک بگردم تا یه نفر رو که تمام کسانی که تو این ایرانمون و حتی تو دنیا میدونن فوتبال چیه، اسمش رو شنیدن و از افتخاراتش خبر دارن رو تحقیر کنم...
    شما هنر داری بشین از جنبه های مثبت این دو فوتبالیست مقایسشون کن....
    چلسی اونموقع تیم درجه 3 انگلیس بوده ، مثل همین تیمهای مقاومت و پیکان و... توکشورخودمون که یکی از اهدافشون ماندون تو لیگه ، اینو بدون چلسی وقتی چلسی شد که ابرامویچ اومد پول ریخت وگرنه چلسی رو هیچ کسی نمیشناخت

عزیز من... هرتا و چلسی تو جام حذفی با هم بازی نکرند که...، تو لیگ قهرمانان بازی کردند، چلسی که اون موقع تو لیگ قهرمانان بازی کرده و تو مرحله گروهی اول شده، داشته واسه موندن تو لیگ برتر انگلیس تلاش می کرده؟؟!!!
    تو همین لیگ کشورمون، مگه الان ابومسلم و استقلال اهواز که ته لیگن، دارن تو لیگ قهرمانان توپ میزنن...؟؟!!!
    تو رو خدا لطیفه تعریف نکن... مرد و مردونه بگو: "من حرف حق تو گوشم نمیره و خورشید تو آسمون باشه و همه بگن روزه، من باز میگم شبه..."
    lمن نمیگم آمار میگه که کریمی تو بازیهایی که برای بایرن کرده (بوندس لیگا ، جام حذفی ، لیگ قهرمانان ) 7 گل زده
    شما نمیخواد آپ کنی... یه لینک معتبر بده.... من که از ویکیپدیای انگلیسی لینک دادم...
    مگه کسی چیزی گفته
    دایی 3بار با لائوس ،4بار با مالدی و،3بار با نپال و... که همگی تیمهای درجه 8 هستند بازی کرده
    همین لائوس که علی دایی تو سه بازی 8 بار بهش گل زد، یکی بازیش تو مسابقات آسیایی بود و دو تای دیگش تو بازی های مقدماتی جام جهانی 2006 (تو آخرین سال های بازی دایی و سن 35 36 سالگی) بازی های به این مهمی که علاوه بر داشتن سه امتیاز برای بالا اومدن از گروه، حکم روحیه دادن رو هم داره... یه سوال... من به اروپا و تیم های درجه سومش مثل اندورا و قبرس و... کاری ندارم... واقعا چرا بهترین گلزن جهان باید علی دایی باشه؟ چرا نباید یه بازیکن از کره و ژاپن نباشه؟ مگه اونا با همین تیم هایی که ما بازی می کردیم بازی نمی کردن؟ تازه سطح فوتبالشون از ما هم بالاتره...

متاسفانه بعد از رفتن دایی دیگه تیم ملی اصلا با این تیمهای درجه 8 بازی نکرده وگرنه الان اونا هم بهترین گلزن کهکشان میشدند
    سال 85 آذر ماه در بازی های دوحه قطر ایران تونست 3 بر 1 مالدیو رو ببره... ترکیب بازیکنا رو ببین... بهترین های ما هستند و کلا 3 تا گل زدن...
    حسن رودباريان، سيدجلال حسني، شيث رضايي (پژمان منتظري)،‌ محسن ارزاني، مازيار زارع، جلال اكبري (سعيد چاه جويي)، بهشاد ياورزاده (عادل كلاه كج)، محمد نوري، خسرو حيدري، مهرداد اولادي و آرش برهاني
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 27-02-2010 at 00:11.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی یه فرق دیگه دایی وکریمی اینه که
    دایی مسخره دست گزارشگر دبی اسپرت تو جام جهانی میشه
    ولی کریمی

در مقدماتی جام جهانی 2002 اونقدر گزارشگر ایرلندی رو ذوق زده میکنه که گزارشگر ایرلندی پس از دریبل خوردنهای متوالی مدافعانشون توسط کریمی به وجد میاد واز ته دل داد میزنه کریمی یک بازیکن معمولی نیست اون یک جادوگر هست

پ.ن: یه عکس هم از کریمی تو این بازی هست که 6 ایرلندی محاصرش کردن ، البته یه عکس از مارادونا هم هست که 6 نفر احاطش کردن

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگه میشه یکی افتخارات کریمی رو بذاره بیشتر بشناسمش
    مثل اینکه این کریمی با اونی که من میشناختم فرق میکنه

پ.ن :
    پ.ن: یه عکس هم از کریمی تو این بازی هست که 6 ایرلندی محاصرش کردن ، البته یه عکس از مارادونا هم هست که 6 نفر احاطش کردن
    خوب که چی؟
    منم چند ساعت پیش فوتسال بازی می کردم توب که گیرم اومد دیدم 4 نفر دورم رو گرفتن.

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •