تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 75

نام تاپيک: 206 یا L90

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تصویب شد تندر ال90
    100به 1رای اورد
    ال 90 پارس خودرو بهترین کیفیتو داره من 2سال قبل داشتم با صفر الان بابام هیچ فرقی نداره کیفیتش فوق العادست هر مدلیشم میخواد باشه امکاناتش فرق داره اما کیفیتش نه
    206توی محصولات ایران خودرو بهتره اما قابل مقایسه نیست

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا برو 206 بخر حالشو ببر بخدا !
    والا اینطوریم که بچه ها میگن نیست ؛ حد اقلش کوالیتیه قطعات داخلی 206 بالاتر از لوگانه
    پ ن : لذت رانندگی 206 یه چیز دیگست

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

آقا برو 206 بخر حالشو ببر بخدا !
    والا اینطوریم که بچه ها میگن نیست ؛ حد اقلش کوالیتیه قطعات داخلی 206 بالاتر از لوگانه
    پ ن : لذت رانندگی 206 یه چیز دیگست
    عزیزم همه دلایل خرید نباید توی لذت رانندگی باشه.اگه اینطور بود ما پیشنهاد میدادیم آقا برن یه موتور سیکلت خوب بخرن و کلی هم از رانندگی با اون لذت ببرن!!!!!هر چیزی یه اندازه ای داره.لذت رانندگی هم میتونه یکی از دلایل باشه و نه همه اون.

4. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

عزیزم همه دلایل خرید نباید توی لذت رانندگی باشه.اگه اینطور بود ما پیشنهاد میدادیم آقا برن یه موتور سیکلت خوب بخرن و کلی هم از رانندگی با اون لذت ببرن!!!!!هر چیزی یه اندازه ای داره.لذت رانندگی هم میتونه یکی از دلایل باشه و نه همه اون.
    والا من نمیدونم شما به کسی که میخواد ماشین بخره پیشنهاد میدی موتور سیکلت بخره ؟! عجیبه ! خوبه نگفتی زیر بارون پیاده روی کنه لذتش زیاده
    لذت رانندگی که من در پی نوشت گفتم برمیگرده به 2 صفحه قبل تاپیک رو کامل بخونی متوجه میشی !
    ----------------------------
    اما جدا از این حرفا تاپیک سلیقه ای شده و طرفداران 206 و لوگان فقط میان و دفاع میکنن ! دیگه تصمیم گیری نهایی با خودته که چی رو بخوای انتخاب کنی و چی به دردت میخوره

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

راست میگه ال 90سرتره از206.

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

زیر 20تومن فقط LOGAN

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

انگار اپیدمی شده بین بچه های فروم یکی در میان بچه ها میان میگن زیر 20 تومان فقط لگان !!
    بابا بخدا سلیقه ایه ! نمیشه که اینطوری اومد حکم صادر کرد که زیر بیست تومان فقط فلان ماشین ! لا اقل جلوش بنویسید از نظر کیفیت و یا از نظر به صرفه بودن نسبت به قیمت !

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

انگار اپیدمی شده بین بچه های فروم یکی در میان بچه ها میان میگن زیر 20 تومان فقط لگان !!
    بابا بخدا سلیقه ایه ! نمیشه که اینطوری اومد حکم صادر کرد که زیر بیست تومان فقط فلان ماشین ! لا اقل جلوش بنویسید از نظر کیفیت و یا از نظر به صرفه بودن نسبت به قیمت !
    عزیز اپیدمی نیست حقیقته.وقتی میگیم زیر 20 تومن فقط فلان یعنی به طور کلی وگرنه مثلا ممکنه 206 تو شتاب از تندر سرباشهولی به طور کل تندر ماشین بهتریه.
    Last edited by mehdi-2009; 05-03-2010 at 12:24.

10. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من نمیدونم شما که میدونید بگید.لذت رانندگی یعنی چی اصلا؟؟؟؟؟؟اینو یکی برام تشریح کنه منو از گمراهی در آورده.عزیز من اینطور که من متوجه شدم واسه شما شتاب و اسپورتی رانندگی کردن یعنی لذت رانندگی.اینطورام نیست.همه چیز اتومبیل به این ختم نمیشه.هر چیزی حساب و کتاب خاص خودشو داره.بعدشمم بحث اپیدمی نیست بحث اینه این آقا سوال کرده چی بگیرم بهتره؟دوستان با توجه به همه موارد تندر 90 پیشنهاد میکنند.اگه غیر از این بود پس نیازی به مشاوره نبود.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان عزیز! از زننده تاپیک خبری نیست...

پس شما هم به این بحث ادامه ندید فعلا... . در صورتی که زننده تاپیک پیداش شد، انتظارات و استفادش رو کامل و بدون کاستی بگه تا بشه راحت راهنمایی کرد...

بین 206 و تندر چند فرق اساسی هست که میتونه به طور واضح انتخاب رو تعیین کنه... مثلا جادار بودن... .

اینکه یکی بگه زیر 20 فقط تندر و بعدی بگه فقط 206 بی فایده است.

لطفا رعایت کنید...

برای آینده: در مشاوره به هیچ وجه تعصب و علاقه رو شریک نکنید... . برای جواب دادن به جواب ها دلایل کامل و تا حد ممکن مستند ارائه دهید.

13. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •