تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: : محسن چاوشی ::: یه شاخه نیلوفر یا ژاکــت یا هیچکدام؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ژاکــت

39 28.68%
  • یه شاخه نیلوفر

40 29.41%
  • هیچکدام ( آلبوم ها و تراک ها پیش از این )

57 41.91%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: محسن چاوشی ::: یه شاخه نیلوفر یا ژاکــت ؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم یه شاخه نیلوفر خیلی قویتر از ژاکت بود. چند تا دلیل داره:
    1. اینکه این رو میشه گفت اولین "آلبوم" محسن چاووشی بود که به صورت آلبوم میومد. درسته که قبلا هم کارهاش به صورت آلبومی پخش شده بودن، اما اینکه یک سری آهنگ با هم و بر اساس تفکر "آلبومی" بودن ریلیز بشن خیلی کیفیت کار رو بالاتر برده بود.
    در این زمینه یه مثال میزنم؛
    دوستان اگر خاطرشون باشه قبل از ریلیز "یه شاخه نیلوفر" اومدن آهنگ "ناز" رو پخش کردن. آهنگ قشنگی بود. اما وقتی آلبوم رو خریدیم، دیدیم که این آهنگ توی آلبوم کجا و اون قبلی کجا. آهنگ کاملا پخته شده بود.
    و چرا پخته شد؟ چون این یه آلبوم رسمی بود. چندین و چند بار هر آنگی چک شده بود. مشاوره و رفع اشکال شده بود.
    به همین دلیل من آلبوم "یه شاخه نیلوفر" رو از تک آهنگهای جدای چاووشی بیشتر میپسندم.
    2. هر کسی را بهر کاری ساختن.
    تفکر شخصی من اینه:
    یه کسی مثل شادمهر عقیلی میاد توی ایران آلبومی درست میکنه در حد "دهاتی" یا "پر پرواز" که هنوز هم که هنوزه آدم از این آلبومها و آهنگسازیشون لذت میبره. اما همین آقا همین که میره خارج از کشور و غیر مجاز کار میکنه، آلبومهاش یکی یکی افت میکنن.سمفونی یی در حد "پر پروار" کجا و آهنگ مزخرفی مثل "حالا بیا اینجا" کجا!!!!!
    آهنگ "آتیش بازی" کجا و مزخرفی مثل "میخواستمت" توی آلبوم پاپکورن کجا! شادمهر از >اوج خلاقیت< به >دزدی هنری< رسید!
    حالا همین جریان، منتها از این طرف بوم هم داره در مورد محسن اووشی اتفاق میافته.
    آلبوم "یه شاخه نیلوفر" آلبومی بود که (تا جایی که من در جریانم) داشت میرفت که طبق معمول بدون مجوز پخش بشه. یعنی همه کارش رو قبل از مجوز و این حرفها کرده بودن. به همین دلیل هم کار، کار موفقی از آب در اومد.
    اتفاقی که در مورد ژاکت خیلی خیلی کمرنگتر شده.
    کسی که آهنگی داره مثل "نشکن دلمو" اومده یه آهنگ تو ترک اولش گذاشته ، که خداییش در حد آهنگهای دامبولی دیمبول 20 سال پیش هم نیست!
    متن شعر آهنگ "بانو" واقعا چیزی نیست که بشه روی کاغذ آرود...
    فراز و فرودهای صدای چاووشی توی این آلبوم دیگه زیادی بدون حساب و کتاب شده. و البته متن شعرها، آهنگ سازی و ... همه اینها به شدت افت کرده!
    در نهایت ، من وقتی این آلبوم رو گوش دادم، دلم خیلی برای همون " یه شاخه نیلوفر" خودم تنگ شد و بیشتر به اون چسبیدم تا این.
    در عین حال من به هیچ وجه منکر زیباییهای ژاکت هم نمیشم. خیلی از ترکهاش ، مثل "دور آخر" اهنگهای "محسن چاووشی" یی هستن که خیلی دوستشون دارم.
    اما در مقابل آلبوم قبلیش چنگی به دل نمیزنه.

2. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

صد در صد بخاطر تنوع فضا ژاکت بهتره!!!

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین پسرجان تو برو همون بچه سوسول .... تو گوش بده لازم نیست تو هر تاپیکی بیای اینا رو صد دفعه تکرار کنی یکی از همین حسودا تویی که بدجور داری میسوزی ببین با این کارا اون خوانندت ، محبوبیش بیشتر از سلطان چاوشی نمیشه عزیزم بیخودی وقتتو تلف نکن
    فقط دوستان یه نگاهی به پست های این فرد بندازید و قضاوت کنید ببینید این فرد چه ادم دو رو و حسودیه :

این پستا ماله زمان ورود البوم یه شاخه نیلوفره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    مدتی بعد از ورود البوم یه شاخه نیلوفر :

کد:
    کد:
    البته جواب این دو پستش قشنگ دادم و خوب مچشو گرفتم ولی مدیران پستمو پاک کردن ...

اینم یکی از پستای بعد از ورود البوم ژاکت :

کد:

ببين عزيز من شما دوباره داري به يه فرد توهين مي كني حالا اون فرد ميتونه هنرمند باشه يا يه آدم معمولي به

هر حال اين كار پسنديده اي نيست چون چه بخواي چه نخواي وجهه خودت و طرفداران چاووشي رو مياري پايين (

در حاليكه در ميان طرفداراي چاووشي هم آدمهاي فهميده و منطقي كم نيستند )

اولا بنده هميشه گفتم آلبوم هاي سنتوري و متاسفم چاووشي عالي بودند و آلبوم يه شاخه نيلوفر هم آلبوم

خوبي بود همينطور نقاط ضعف و قوتش هم گفته بودم ! اون پست هاي بالايي هم فكر نكنم دو رويي بنده رو

نشون ميده بلكه نشون ميده اگه هنرمندي خوب كار ميكنه ميتونه دل يه مخاطب معمولي مثل من رو بدست بياره و

اگر هم ضعيف بلعكس قضيه صدق ميكنه .

شما هم به جاي مچ گيري بهتره چشاتو وا كني و اطرافتو نگاه كني نه اينكه سعي كني با تعصب همه رو از خودت

دور كني . به عقيده بنده انسان تا وقتي منطق رو درك ميكنه كه تعصب جاشو نگيره وقتي حتي يه مقدار كم

تعصب چاشني احساسات فرد ميشه سعي ميكنه تا هرجوري شده عقايدشو به ديگران تحميل كنه حالا يا با

توهين يا با الفاظ ديگه ... من نه عشق خواننده اي هستم نه دوست دارم كسي رو از خودم برنجونم چون معتقدم هر هنرمندي يا توي كار هنريش فراز و نشيب داره و ارزش تعصب رو نداره .

بهتره اين آلبوم رو پيش يه كسي كه نگاه فني به موسيقي داري ببري و بهش بگي آيا اين آلبوم از چه لحاظ ارزش اين همه پافشاري رو داره ! از نظر شعر ؟ تحريرهاي خواننده ؟ سبك خواندن و ارتباط آن با پاپ راك ؟ تنظيم هايي كه ميتونستن خيلي بهتر باشن ....؟؟؟؟؟؟ و ...

ما مخلص همه هم هستيم و چيزي كه گفتم فقط و فقط نظر خودم بودم و دوست ندارم به كسي تحميل كنم

موفق باشيد

5. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که هیچ شباهتی بین آهنگهای خنده و تو که نیستی نمیبینم ! البته شاید شما خیلی حرفه ای باشید که می تونید آهنگهارا با هم مقایسه کنید و شباهت و تفاوتاشون و بگین !
    والا من نمی دونم شما به چی میگین شاهکار ، مثلا باید چی بخونه که اون آهنگ بشه شاهکار !
    شاید منظورتون عروس قصه یه شاهکار بوده !
    بهر حال شاید شما نظراتی که برخی از دوستان راجع به آلبوم می دادن نخوندی ! راجع به آلبوم که هیچ راجع به خود محسن هم تو تاپیک خواننده ی مورد علاقه خودش توهین می کرده ،
    البته اینم قبول دارم بعضی از طرفدارای چاوشی هم تعصبی جواب می دادن !
    ولی اشتباه نکنید ! دقیقا بعضی افراد هستند تو همین فروم از رو حسودی میان راجع به محسن چاوشی نظر می دن !
    در مورد شباهت تنظيم هاي خنده و تو كه نيستي ميتونيد به دقيقه 1/26 دقت كنيد كه ميگه

دل من از غم دوريت مرده

تو خيال ميكني خوابش برده

يه دفعه از من بيچاره چرا ؟

نميپرسي كه زندم يا مرده .

نميپرسي و نميدوني غمت چه

بلايي به سرم آورده .

اين رو با ترك تو كه نيستي در اون قسمتي كه ميگه

دارم از درد غريبي آب ميشم

رو سر دنيا يا خودم خراب ميشم

ميدونستي پيش تو گيره دلم

ميدونستي بري ميميره دلم

و چند تيكه ديگش ( كه البته چون تو كه نيستي رو الان ندارم نميتونم دقيقش رو ذكر كنم )

در ضمن نه عروس قصه به نظر من شاهكار بود نه ژاكت ! كلا كلمه ي شاهكار رو فكر نكنم در مورد اين آلبوم صدق كنه از نظر فني و هنري .

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

كلا قبول كنيد ضعيف بود آلبوم ‍ژاكت!
    من به هيچ كدام راي دادم!متاسفم برات بهترينش بود...

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

بی انصافی هستش اگه بگید ژاکت قشنگ نیست.به نظر من مشکل این آلبوم این بود که سریع به دل نمیشست اما اگه چند بار گوش کنید دیگه ازش بد نمیگید. من خودم هر وقت یه شاخه نیلوفرو گوش میدادم چند تا آهنگ از حمید عسگری یا عبدالمالکی مینداختم وسطش تا یه خورده تنوع داشته باشه اما این آلبوم ریتم قشنگی داره آهنگاش همه جوره داره.

10. 4 کاربر از H&H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_bijari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    mash

10

بی انصافی هستش اگه بگید ژاکت قشنگ نیست.به نظر من مشکل این آلبوم این بود که سریع به دل نمیشست اما اگه چند بار گوش کنید دیگه ازش بد نمیگید. من خودم هر وقت یه شاخه نیلوفرو گوش میدادم چند تا آهنگ از حمید عسگری یا عبدالمالکی مینداختم وسطش تا یه خورده تنوع داشته باشه اما این آلبوم ریتم قشنگی داره آهنگاش همه جوره داره.
    کاملا موافقم
    البته دو سه تا از ترک ها که اصلا جالب نیستن (نظر شخصی) مثل ترک اول
    ولی ترک های "چاردیواری" و "دور آخر" فوق العاده هستن و هرچی بیشتر گوش میدی بیشتر به دل میشینن
    کلا تنوع کار تو این آلبومش خیلی زیاده و همین هم باعث شده که نظرها اینقدر متفاوت باشه

12. 3 کاربر از hamed_bijari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ژاکککککککککککککککککککککتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ژاکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

15. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ژاکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •