تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 137

نام تاپيک: کلوپ HTC HD Mini

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان، چرا تاچ اين گوشي اينقدر اذيت ميكنه؟ براي كيلك هر نقطه بايد بالاتر از اون مكان رو فشار بدين. بارها پيش اومد بارها فشار دادم تا تاچش كار كنه.
    بدون تعصب، شما هم چنين چيزي متوجه شدين؟
    سلام.

شما برید تو قسمت ستینک سپس اسکرین و Align رو انتخاب کنید و صفحه رو Align کنید درست میشه منتها برای اینکار باید قلم دقیقا" وسط اون علامت جمع بزنید.و ادامه بدید تا انتها. ( چهار گوشه صفحه علامت جابجا میشه و بعد بر یمگرده رو صفحه اصلی )

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

این درسته که میگن رو این گوشی نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد ؟

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این درسته که میگن رو این گوشی نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد ؟
    دوست عزیز عملا شاید بشه گفت روی هیچ گوشی که الان هست نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد
    حتی روی گوشی قوی مثل HD 2 هم با شک و تردید حرف زده میشه
    نصب ویندوز 7 یه سخت افزار کاملا قوی میخواد
    حداقل پردازنده 1 باید باشه و صفحه گوشی هم باید مولتی تاچ باشه
    البته این گوشی مولتی تاچ هست ولی پردازنده اون برای نصب ویندوز 7 کافی نیست
    و کلا اینو بگم ویندوز 7 یه سخت افزار جدید هم میخواد

5. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نظر شما در مورد این گوشی چیه ؟؟
    اینگوشی بهتره یا هیرو ؟
    آخه هیرو آندروید داره و خیلیها میگن ویندوز زیاد سیستم مالی نیست[COLOR="Silver"]
    Last edited by tapesh95; 08-09-2010 at 23:09.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اینگوشی بهتره یا هیرو ؟
    کلا ایرانی جماعت دوست داره بگه تو همه چیز آخرشه و هرکس هر کاری که میکنه رو توجیه میکنه یا ازش طرفداری میکنه.. شما خودت با جفتش یکم کار کن ببین کدومش با توجه به نیازهات واست بهتره

8. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

با هیرو کار کردم اما با مینی نه
    کسی رو نمیشناسم که این گوشی رو داشته باشه

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

با هیرو کار کردم اما با مینی نه
    کسی رو نمیشناسم که این گوشی رو داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینگوشی بهتره یا هیرو ؟
    سلام به همگی.

دوست خوبم اگه بخوام در یک کلمه فرق این دو سیستم عامل رو برات بگم اینه که سیستم عامل اندروید برای افراد مصرف کننده است و سیستم عامل ویندوز برای افراد تولید کننده و مصرف کننده است.

به عبارتی شما اگه بخوای از گوشی خودت به طور معمول استفاده کنی یعنی از برنامه هاش استفاده کنی ، باهاش بازی کنی و فیلم و عکس تماشا کنی و آهنگ گوش بدی ، خوب

سیستم عامل اندروید میتونه برای شما یه گزینه عالی باشه اما اگه بخوای از گوشیت به طور حرفه ای استفاده کنی و اگه تخصص برنامه نویسی رو داشته باشی میتونی خودت برای

گوشیت برنامه بنویسی ، مثلا یه موزیک پلیر که باهاش آهنگ گوشی بدی ، شاید موزیک پلیری که خودت بسازی خیلی ساده و مبتدی باشه ولی لذتی که گوش دادن آهنگ با موزیک پلیر

خودت بهت میده حتی با بهترین موزیک پلیر موبایل این لذت رو تجربه نمیکنی و در کل کارهایی از این دست...((به عبارتی با ویندوز میتونی نون بازوی خودت رو بخوری))

حالا ببین نیاز خودت چیه البته تمام کارهایی رو که بهت گفتم از قبیل بازی کردن ، با برنامه های مختلف کار کردن ، موزیک گوش دادن و فیلم و عکس تماشا کردن رو میتونی با ویندوز هم

انجام بدی.((ولی برنامه ای که خودت برای گوشیت بسازی و بنویسی ، استفاده ازش یه لذت دیگه ای داره البته به شرطی که دانش و تخصص برنامه نویسی رو داشته باشی))

با سپاس.

11. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام این گوشی اریا انگار برادر دوقولوی مینی اما اندرویدی هستش

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من می خواستم گوشی htc mini hd رو بگیرم چون از طراحی گوشی خیلی خوشم اومد
    خیلی ظریف و شیک بود امکاناتش هم خوبه و اینطور که شنیدم از نوکیا و سونی اریکسون بالاتره.
    اما یه فروشنده حسابی تو ذوقم زد و گفت اصلا htc نخر چون پشتیبانی خوبی تو ایران نداره و اگه خراب بشه قطعاتش گیر نمیاد و اگه خراب بشه باید برای هر تعمیر حدود 70 - 80 تومن هزینه کرد و اگرم بخوای بفروشیش یک پنجم قیمت میخرنش
    شما تا حالا با این مشکلا برخورد کردید یا نه؟
    یه سوال هم داشتم : کلا کار کردن با ویندوز موبایل آسونه چون من تا حالا فقط با سیمبین کار کردم
    حالا به نظر شما بخرم ؟
    ولی بیشتر فروشنده ها x6 نوکیا رو پیشنهاد کردن
    لطفا سریع جوابمو بدین
    مرسی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من می خواستم گوشی htc mini hd رو بگیرم چون از طراحی گوشی خیلی خوشم اومد
    خیلی ظریف و شیک بود امکاناتش هم خوبه و اینطور که شنیدم از نوکیا و سونی اریکسون بالاتره.
    اما یه فروشنده حسابی تو ذوقم زد و گفت اصلا htc نخر چون پشتیبانی خوبی تو ایران نداره و اگه خراب بشه قطعاتش گیر نمیاد و اگه خراب بشه باید برای هر تعمیر حدود 70 - 80 تومن هزینه کرد و اگرم بخوای بفروشیش یک پنجم قیمت میخرنش
    شما تا حالا با این مشکلا برخورد کردید یا نه؟
    یه سوال هم داشتم : کلا کار کردن با ویندوز موبایل آسونه چون من تا حالا فقط با سیمبین کار کردم
    حالا به نظر شما بخرم ؟
    ولی بیشتر فروشنده ها x6 نوکیا رو پیشنهاد کردن
    لطفا سریع جوابمو بدین
    مرسی
    سلام.

در وحله اول نگاه کن به نیازهات و با توجه به اون ببین چه گوشی بهتر میتونه نیازهاتو برآورده کنه همونو بخر.
    اما در مورد فروشنده ها: معمولا" اونچیزی رو پیشنهاد میدن که سود بیشتری براشون داره.(معمولا" که عرض میکنم یعنی 99%).اینکه گفته HTC پشتیبانی خوبی نداره منظورش چی بوده؟ شما با گارانتی اصلی بگیر بعد متوجه پشتیبانیش میشی ضمن اینکه الان گارانتی های اصلی یاس و پرشین تلکام هر دو گوشی رو با بیمه عرضه میکنن.شما هر گوشی بخری اگر مشکل از بی احتیاطی خودت بوجود بیاد باید هزینه کنی و هر چقدر هم که قیمت بالاتر باشه هزینه تعمیرات و قطعات هم بالاتره.اما اگر منظور طرف از پشتیبانی از لحاظ نرم افزاری باشه شما وقتی سایتی مثل XDA رو پشتیبان HTC داری دیگه نیازی به خود کارخونه HTC هم نداری اما در مورد کار با ویندوز موبایل باید عرض کنم شما با هر وسیله ای(نه فقط گوشی با ویندوز موبایل) برای اولین بار بخوای کار کنی یکم مشکل داری تا قلقش دستت بیاد اینم از این قاعده جدا نیست در مورد قیمت فروش اتفاقا" یکی از گوشیهایی که در موقع فروش(البته تو بازه زمانی نرمال نه اینکه شما بعد از 5 سال بخوای بفروشی) افت قیمت پایینی داره همین گوشیهای ویندوز موبایل هستن برای دریافت بیشتر مسئله شما میتونی قیمتهای گوشیها رو اول که اومدن با حالا مثلا" با گذشت 1 سال رو مقایسه کنی(البته منظور از اول اون زمانی که گوشیها بصورت گسترده اومدن نه زمانی که مثلا" تو بازار موبایل فقط 2 تا فروشگاه داشتن).

15. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •